reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
witam wszystkich,

ja akurat jestem od tygodnia na macierzyńskim i na temat pracy to chwilowo nie mogę nic powiedzieć. Jedynie o agencjach, że to zdziercy i każdy pens z człowieka wyduszą.
Tak więc po urlopie będę wysyłać cv bezpośrednio do firm. To najlepsza metoda, żeby dostać normalny kontrakt i stawkę.
A co do pogody to rzeczywiście do bani. Ale, pewnie się narażę kilku osobom ;), mi chwilowo odpowiada. Za dwa tygodnie mam termin porodu i upały to chyba by mnie teraz dobily.

pozdrawiam serdecznie

PINKA - a u nas pieknie i slonecznie :-)

Dzis bylam u midwife. Dzidzia glebiej osadzona... podobno spory chlopak ma byc :szok: ...kazala mi sie umowic w recepcji na za tydzien... czyli bede wtedy 40+4... i jak sie okazuje NIE MA MIEJSC zeby mnie przyjac w przychodni...jakis horror ! Gdzies zrobili mi appointment w centrum miasta :angry: i wogole nikt mi nie proponowal zadnych masazykow na nastepnym spotkaniu :happy2: uuufffff

IGASIA - laska melduj sie tutaj kobietko. BYlas wtedy w tym szpitalu ?????? A moze juz sie rozpakowalas ?

mamuski POMOCY!jak wyglada skaza bialkowa??Jak wywalczyc z lekarzem w razie czego,zeby mi dal mleko specjanle(w uk poobno jest tylko na recepte???)Jak bylam z mlodym na szczepieniu ze 3 tygodnie temu ,to juz mial miejcami taka szorstak bardzo sucha skore na brzuszku ,nogach i lokciach-zapytalam polozna ona kazala mu smarowac mascia nawilzajaca.Nic to nie dalo,kilka dni temu wyszlo mu to na buzce i za uszkami,po kapieli wszystki czerwienieje.Ponadto zauwazylam ,ze maly ma czasem biegunke(tzn raz kupa normalna ,raz rzadka)Co robic???

anusiak - poprostu musisz isc do lekarza kiedy ma te plamy, szorstkosc itp... pokazywac i pokazywac. Jak nie da teraz to jak mu sie pokaza gdzies indziej plamki , isc jeszcze raz. Poniewaz to mleko o ktore bedziesz "walczyc " jest drogie oni bede prawdopodobnie walczyc z Toba ze to normalne, ze mu przyjdzie itd. Moja jedna kolezanka sie poddala, bo wmawiali jej ze mleko inne nie potrzebne, ze wogole jest przewrazliwiona itp i teraz zamawia np 40 opakowan mleka z PL i ma spokoj a dzieciak nie cierpi i ona sie nie martwi

Cze laski!!
Nooo,Pinka ma racje...spalam do 15-tej!!:szok::szok:
A w ogole to na nic nie mam ochoty...
znowu mnie male palpitacje lapia,
ktg w porzadku,jutro masaz:angry::angry::angry::angry:
\a dzisiaj mama przylatuje-juuuuupi!!!!!!
mam skurcze,czesto...nawet co 5 min...i dupa,wszystko przechodzi...
Maggieja mam tu biala gromadke,angielskich dzieciakow i tez bym je rozszarpala,takie to niewychowane:baffled::baffled:
Anusiaka to nieciekawie masz z ta glowka..zmien lekarza...idz do innego,powiedz ,ze sie martwisz,i bardzo prosisz o badanie.:tak::tak:
Kwiateczekno wez cos i tu opisz,bo ja nie jestem na zamknietym:no::no:,i nic nie wiem ,a som ciekawa!!! jak tam weselisko...????

reklama
Kochane wpadam z cudnymi wieściami!!!!!!!!!!

Małgorzatka dziś w nocy urodziła!!!!!!!!!!! synek Julian waga 4020kg 57cm dł pród 2h

Gratulujemy serdecznie!!!!! Pinka Z Mężem Eric i wikunia

czekamy na focie!!!

Do góry