reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia wielkie gratulacje,buziaki dla synusia:-)
Pinka okradli ci sklep????troche tylko doczytalam bo nie mam kiedy.Mam kuzynki corke u siebie a jej ojciec pojechal w niedziele do domu.Ona dzis zaczela prace wiec mam w koncu chwile dla siebie:sorry:stosy listow do przejzenia NO I MAM PLYTE Z WESELA OD KILKU DNI I nie moge obejzec:sorry:na 5 do pracy i pewnie dzis znow leci.

Witam nowe mamy:tak:

wrzucilam fotki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
MALA-GORZATKA serdeczne gratulacje:)Igasia nie martw sie ty tez sie doczekasz,szybciej niz myslisz:p:)Zycze lekkiego porodu.Z moim G tez myslimy o powiekszeniu naszej trojcy w przyszlosci,chcemy siostrzyczke albo braciszka dla Matiego:)Ale jak pomysle o porodzie...Boje sie ,ze bedzie tak samo albo i jeszcze gorzej!Tylko to mnie troche blokuje.Uwazam ,ze watro sie 'pomeczyc' te pare godzin i cieszyc sie o wieleeee dluuuuzej...ale jak przyjdzie co do czego,te pare godzin bedzie jak wiecznosc.
pozatym,jestesmy na etapie przeprowadzki.W piatek dostajemy klucze,nasz domek teraz wyglada jak pobojowisko!Wszedzie pudla,tasmy i wogole duzo wszedzie wszystkiego!;p cholera jak ja tego nie lubie....No coz ,w pazdzierniku planuje wrocic do pracy na pol etatu.nie bede czekac w domu do polowy stycznia ( w pazdzierniku konczy mi sie platne macierzynskie).Stad ta przeprowadzka-zeby miec dwa kroki do pracy.
Ponadto maly marudzi mi od wczoraj masakrycznie-nic tylko na rekach!Lezaczek,kocyk zabawki odpadaja....Podobnie jak u Was.Nic nie moge zrobic a robota mi sie pietrzy;p Dziewczynki dajcie foteczki swoich kochanych malenstw!Powodzonka
pozdrowienia dla wszystkich mam!!!!

GOSIA moj synek maial identyczne gabaryty po urodzeniu jak Twoj Julianek:)4020 i 57:)

Ostatnia edycja:
U nas wyszło piekne słonce wiec spacer zaliczony;-) młody marudzi jak nie wiem a mnie kazda część ciała boli....

Gosia- jak tam pierwsza noc wam mineła???
Igasia- melduj sie!!!!
Kwiateczek-okradli kochana łobuzy jedne ale standardowo policja nie umie znaleść sprawcy....
Irka- ty to medal powinnaś dostać 5 porodów :szok::szok: szok
asiunia- to będziesz miała co robić ja sie przeprowadzałam miesiąc przed porodem i dziekuje....:-D
Heronek- no jestes bo już myślałam ze cię jakieś licho porwało;-)

chwila wolnego...

Nastka dala sie wyciagnac na spacer z tata bo tak nie odstepuje braciszka na krok.
Zanim wyszla dala mi instrukcje co mam zrobic gdy uleje mu sie mleczko, gdzie leza pieluchy w razie czego gdyby zrobil kupe i jak mam zrobic mu melko gdy bedzie glodny :szok:

Pierwsza noc... jak to pierwsza noc...nie moglam zmruzyc oka bo ciagle zerkalam na Juliana,:szok: ciagle sie wiercil... i oczywiscie od 2-4am byla przerwa w spaniu...ogolnie zasnelam o 7 rano, maz wstal do dzieciakow o 10 am przyszla polozna , maz sie nia zajal hehehehe bo ja spalam hehehehe.

Wstawiam 2 fotki - na wiecej nie mam czasu fjuuu.Taki balagan jest w chacie, ale daje luzu na kilka dni, bo zipie jak styrany pies i podbrzusze mnie pobolewa... gorzej sie czuje niz po porodzie z Nastka. Wogole wszytskie miesnie mnie bola po porodzie..doslownie wszystkie, mam ZAKWASY !

Załączniki

• j.jpg
    j.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 36
  • j (1).jpg
    j (1).jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 41
malgosia!:-)Sliczny syneczek i coreczka zreszta tez!Wyglada jakby mial juz z miesiac:)Gratulacje.Niech sie Julianek zdrowo chowa:)
irka powinna dostac nie jeden medal ale az piec!A co...Ja czasem z jednym moim gagatkiem mam dosc a co dopiero piateczka:)

Ostatnia edycja:
Gosia -no nieźle Nastka cie szkoli ha ha:-D:-D:-D synus cudny....

padam na pysk dzis:tak::tak: a jeszcze od 2 dni coś pod serduchem mnie kłuje:wściekła/y::wściekła/y:ze oddychać chwilami nie mogę:baffled:

Gosia synus cudny.

anusiak66
nie jest zle corki sa w wieku 13 l, 9l ,5l i prawie 10 miesiecy. Jedna moja creczka zmarla w wieku 4miesiecy wiec mam 4 dzieciaczkow w domku.

Pinka25 jak tam dzis u Ciebie? U mnie masakra widac ze ida jej jeszcze gorne jedynki, nie chce jesc, marudzi, ciagle na recach.

U nas dzis piekna pogoda byla typowe lato, mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie to sie dzieci znowu w parku wyszaleja.:-D

Ostatnia edycja:
Irka bardzo mi przykro z powodu twojej zmarlej coreczki.Jaak przeczytalam Twoj post odruchowo wzielam mojego synka na rece i mocno przytulilam:* no tak 5 babek w domu-tyle szczescia naraz!Maz to chyba zbzikowac chce z wami babami;p (zarcik) U nas tez nie ciekawie przez te zabki,jescze nic nie widac ale za to slychac!placze i marudzi ciagle....szkoda mi go tymbardziej ze nie mam dla niego duzo czasu ,z powodu tej przeprowadzki.Glowa mnie boli,nic mi sie nie chce....;p Ide kapac malego,nakarmie go moze zasnie ladnie.Ja tez musze sie polozyc wczesniej,jestem przemeczona.Jak brzydka mamy pogode,nic mi sie nie chce,jakos tak szaro buro,spac sie chce...a jak ladna z koleji tez nic sie nie chce;p glowa boli;p najchetniej poszlabym z malym na kocyk gdzies a nie ....pakowala *******y nasze!ooo!dobranoc

czesc Babeczki!!!
ja tak na chwilke,bo lapia mnie skurcze co 10 min,i sa jakies takie mocniejsze...
do tego odchodzi mi sluz z czerwonymi niteczkami...
zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie...
dziekuje Wam bardzo za mile slowa!!!!:tak::tak:
Pinkamasaz byl bardzo nieprzyjemny,az mi sie slabo i goraco zrobilo,ale dalam rade:-)
Wydaje mi sie,ze tym razem inna polozna zrobila to solidnie,bo wyjela mi czop.a z
Emilka nic takiego nie bylo.
Gosiasynus sliczniutki,i super imie wybraliscie!!:tak::tak::tak:

reklama
Pinka jestem, jestem, tylko czasu na kompa brakuje ;), korzystam w sumie czesto z neta (FB) na komorce, ale cos ciezko mi sie BB tam wlacza, ze w ogole niestety nie wchodze wtedy :( a te bole to nie przypadkiem nerwobole? ja czasami mam takie, jak jakis stres mnie najdzie, troche relaksu, goraca kapiel i z reguly mija...

irka alez masz pelna chate :))), a straty coreczki bardzo wspolczuje :((((

u nas tez te zeby wychodza....w tym tygodniu wyszly nam wszystkie 3 :szok:, ale wychodzily chyba z kilka tygodnii, normalnie przebic sie nie mogly, juz od dawna tez widze te 4, ale tez jakos niemrawo im idzie :(

Gosia Julianek jest przesliczny :))))

Do góry