reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gratuluje. Tak sie bala a porod poszedl ekspresem mimo duzego synka.:-)
Choc powiem szczerze ze obstawialam ze pierwsza urodzi Igasia.:-p

reklama
a ja wiedziałam ze Gosia następnego tygodnia nie dotrwa;-) i miałam racje;-))

teraz kolej na Igasie;-) po masażu pójdzie jak spłatka;-))

a u mnie dzieciaki zawirusowane:wściekła/y:

PINKA25 zdrowka dla dzieci.
Moje odpukac zdrowe, tylko Phoebe marudna bo zeby jej ida cale gorne dziasla ma opuchniete a tylko widac ze 2 idzie.:baffled:

Ikra- u nas też zęby na tapecie wieęć jest teksańska masakra a na dodatek młdy juz nie chce w leżaku leżec tylko siedziec( a nie za bardzo jeszcze umie) to się wscieka:tak: i musze go brać na ręce i z takiej pozycji ogląda świat ufffff

Coooooo??????? ja maialam byc pierwsza!!!!!!:wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gosiaczku- Ogromne gratulacje kochana!!!!!!!

a ja jestem po masazu.....stracilam troszke czopu...a teraz ide wykorzystac meza,bo babcia wziela Emi na plac zabaw!!!:tak::tak::-p:-p:-p

Pogoda jest jak najbardziej letnia-czyli koszmarna dla mnie...ledwo dysze:no::no::no::no:

Igasia- ty w tym tygodniu polecisz jako nastepna jak ci czop już odszedł:tak: ja urodziłam w ciągu 48 h po odejsciu czopa:tak:takżę trzymam kciuki

masaż bolał???

Hej laseczki,

Dziekuski za gratulacje... uuuuffff uuuuffff rozpakowana !!! My juz w domku od 13tej :) Julian jak to bobo, je, spi i brudzi pieluchy. Nastka nie odstepuje go na krok. DZis nie dam rady wstawic fotek bo jestem wykonczona. Moze jutro i jutro cos wiecej napisze.
Ale wiem jedno... to bylo drugie i trzeciego juz nie bedzie, napewno hehehehe pod koniec to juz widzialam "winde do nieba" bo myslalam ze konam... Polozna mialam mloda ale babka byla ze mna caly czas, spisala sie na medal jak dla mnie.

Igasia - teraz Ty...:)

PINKA - dziekuje za przekazanie wiesci

Gosiu- nie ma za co ;-) cieszę sie że wszystko u was ok;-) odpoczywaj sobie;-)

u mnie też juz 3 nie będzie ha ha ha bo drugi poród pomimo tego ze był bardzo szybki to bolała znacznie mocniej niż przy pierwszym...

Kurcze ja to weteranka rodzilam juz 5 razy, wszystkie sn. I po kazdym mowilam ze nie bedzie kolejnego razu.

PINKA25 ja moja to przez 8 miesiecy na rekach tylko chciala byc, sypiala na nich, nie dawala sie odlozyc. Teraz w koncu zaczyna je sie podobac zabawa na podlodze bo jeszcze tak z miesiac temu to byl ryk jak ja sadzalam z zabawkami. Lezaczek to moze z 5 razy byl uzywany, mata wogole jej sie nie podobala tylko u mamy na recach.

Igasia zycze szybkiego porodu, mnie masaz ruszyl po 2 dniach.

PINKA25 ja mialam masaz szyjki i mnie nie bolalo, a szlam ze strachem w oczach bo sie naczytalam jak to inne babki bolalo.

reklama
Gosiu ogromne gratulacje!!!!! a Julian duzy chlopak :)

ja mialam masaz dwa razy, i bylo to gorsze od samego porodu :( nigdy wiecej!!! ;), ale u mnie ta lekarka byla bardzo nieciekawa ogolnie :(

Do góry