reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Igasia- sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kwiateczek- jak wrócisz to czekamy na relacje a tym czasem wszystkiego naj naj na Nowej drodze:-D:tak:
Gosia- to chyba taki wieku bo u nas dokładnie tak samo:tak: a laski w ty:tak: samym wieku przecież:-p nie raz mam ochotę zamknąc ja w pokoju na klucz!!!!!!!!!!!! taka niedobra jest

my dzis kolejny dzien pięknej pogody!!!!!!!!!!! i 4 miesiaczki Erysiowi stukneły;-)) ale ten czas leci;-)

reklama
Paulina- tak sobie tlumacze ze to taki wiek, taka faza...ehhhhh...ale nerwy czasem mi puszczaja na maxa...

Izka - no wlasnie jutro ma juz padac a dzis jest tak duszno ze ja ledwo wyrabiam. I ma byc chlodniej... :( znowu...

Wczoraj ( w koncu... ) spuchly mi stopy, kostki u nog, tylko ze jedna stope to mam tragicznie spuchnieta i widac roznice miedzy jedna stopa a druga...

Igasia - jak tam ta akupunktura...a raczej jak plecy po niej...i jak tam to "wyciszanie" tej podlogi u was ?

Wiem ze rzadko tu zagladam dziewczynki ale mam do was prozbe .
Czy moge was prosic o oddanie glosu na ksiazke mojego meza
wink2.gif

Nasze Kaszuby - Wiadomości - Komunikaty Zasobów - Wybierz najlepszą książkę z Kaszub i Pomorza 2010/2011 jest tam ksiazka pod tytulem Skrë ùsôdzkòwi mòcë. Antologiô kaszëbsczi pòezji 1991-2008 Autor: przygotował Grégór J. Schramke .
jest to 23 pozycja w lewej kolumnie taka fioletowa z obrazkiem na srodku .....

Witam sie:-).
Jestem mama 6 miesiecznej Joasi. Robie doktorat w Bath. Obecnie jestem na macierzynskim ale i tak staram sie posuwac go do przodu.

Olandia Witaj!!! Bath jest niedaleko mnie :-D

Witajcie babeczki,i dziekuje pieknie za zyczonka:tak::tak:
Ja mam to samo z moja coruchna!!!jest tak nieznosna,ze juz nie wiem jak ja mam karac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak nam daje teraz do wiwatu,ze ciezko ja normalnie poznac!!Nie byla taka:crazy::crazy:
Ale to fakt,to bunt 4 latka!! W tym wieku spada poczucie wartosci dziecka do zera!!:baffled::baffled:
Biedna sama z soba nie radzi...
My jestesmy zmeczeni,bo ja nie moge nic robic przez te wszystkie bole...
Akupunktura mi pomagala troszke..ale przestala:no::no:
Ja tez zaczelam puchnac,bo ciagle sie gryze w prawy policzek...nie moge mowic,ani jesc:angry::angry::angry:
Synek mi tak napiera na dol...ze lzy same leca...ha!!! takie uroki ciazy:-):-):-):-):happy::happy::happy::baffled::baffled::baffled:
jeszcze nie zaczeli nam robic remontu podlogi,dopiero w czwartek przyjda ludzie cos tam zobaczyc...i co?beda tak chodzic...ogladac...a jak sie wezma za robote,to ja zaczne rodzic!!!ech!
Iza to byla koturenka...i to w dodatku cholernie wygodna...i nadepnelam na ruchomy kafelek i dupka blada....polecialam :)...ale juz jest lepiej.

Ostatnia edycja:
Igasia- Gosia

jescze troszkę i wszystko was przestanie boleć bo poród zbliża sie wielkimi krokami:tak::tak:

a u nas pogoda jak narzie poszła w las mam nadzieję ze chociaż w niedziele bedzie ładnie bo jest pokaz samolotów u nas..............

a co tam u was gwiazdy??/

witam
dziewczyny przepraszam że wcinam sie Wam w watek,ale moze ktoras ma wiedze na temat jak uzyskac numer rozmowy telefonicznej,badz potwierdzenie takiej rozmowy z infolinii child tax credit,chodzi bowiem o to ze chce sie odwolac do takiej rozmowy,podczas ktorej byly podawane informacje do zasilku,a nie bardzo wiem jak sie mam na to powolac,z tego co wiem to te rozmowy sa nagrywane i kazda posiada numer,tylko jak do tego dojsc,moze mialaktoras podobna sprawe to bardzo prosze o pomoc

reklama
Oj Gosiulka Biedactwo ty jedne nie denerwuj się tak choć sama wiem ze pod koniec ciąży hormony u mnie buzowały i potrafiły mnie doprowadzić do stanu nerwicy dosłownie ,denerwowało mnie wszystko.....

Iza- mam nadzieje ze chociaż weekend będzie ładny bo u nas sa pokazy samolotów i przydało by sie kilka fotek na bloga zrobic;-)))

a u nas pogoda deszczowa choć i słońce sie pojawia:tak: po poludniu ma nie padac więc teraz piore i ogarnę catke a później wypad z mlodymi.....

Do góry