hej Dupeczki!!!
No wlasnie,jak macie fb,to mi napiszcie na priva...znajde Was!!;-)
Pinka o Matyldo!!! Eryk ma juz zebucha!!!!ale ten czas leci!!!!!
Gosiaja tez juz sie mecze normalnie...mam taki bol na dole...nie wiem...tak jakby bol szyjki!!ostry taki,ze szok...czasem nie moge powietrza zlapac,ani stac
Wczoraj ni stad..ni zowad,zwymiotowalo mi sie podczas snu...do tego mam bole jak na @
,wiec mam nadzieje,ze to juz naprawde niedlugo...bo nie dam rady sama ze soba
W 39 tyg mam isc na masaz szyjki wlasnie...ech!!! ostatnio tez mi nie pomogl,no zobaczymy...moze mi sie samo zacznie,tak jak u
Pinki.
W kazdym badz razie...paznokcie pomalowane,glowa umyta...torba spakowana na tip top...jeszcze tylko musze ogolic nogi
W czwartek odebralam moja mala z przedszkola z 40 stopniowa goraczka...kedre slaniala mi sie po drodze do domu!!!
Powiedzilam przedszkolance,ze ma goraca glowke i,ze chyba ma goraczke..a ona mi odp,ze to pewnie przez to,ze miala maly wypadek..jakis chlopiec rzucil ja czyms w reke i ma siniaka
jejku,gdybym wiedziala,ze ma tak wysoka goraczke to by nie siedziala w przedszkolu od 9 do 16!!!
u nas pogoda tez jak pod zdechlym Azorkiem...ale dla mnie to lepsze niz upaly! Aby do porodu,potem juz morze slonko grzac przez caly rok:-):-):-)