kwiateczek- a mial tez takie czerwone poliki ??? Bo nasza na poczatku to miala dwa ognie, teraz juz nie. Jesli chodzi o krostki to wychodza i zanikaja a potem znow bardziej je widac... dostaliscie cos na to, procz paracetamolu oczywiscie
Sorki ze teraz dopiero ale taka pogoda byla ze nie moglam sie zebrac
to samo mieslismy.krostki jeszcze gdzie-niegdzie sa
nie dali nic bo to jais wirus ktory mial przyjsc po 4-5 dniach.u nas troche dluzej jest
ale goraczka byla tylko dwa dni.mojha kolezanka zadzwonila po 3 dniach jej synek dostal.poszla do szpitala(angielka)tez jej nic nie dali
goraczka itd ale tearz jest ciut lepiej.do tego u nas zeby wiec my mamy masakre
Pinka poszukaj adresu email ze sloika i napisz do nich.masz go????my tez tak mielismy.G natrafil na szklo w jego ulub inej fasolce po bretonsku ale chamy tylko nas przeporosili a tu mowa o dziecku
wiec moze cos dozuca-jakies gratis sloiczki
beda pytac o serie chyba.sparwadz,nie mozna tego tak zostawic a jesli wyzocilas to chociaz napisz jakie szkody macie,moze wam zapalca za wixzyty chham,y
my pogode w weekend mielismy super
wczoraj gorzej ale w pracy bylamn do polncy;-)a z pracy jestem baaaardzo zadowolona:-)rozmieniam pieniazki i tyle
a nasza wczoraj po poludniu dostala goraczki 39.9 i tak utrzymywala sie do polnocy. Myslalam ze odjade .... dopiero czopek jej zbil i juz cala noc byla chlodniutka. Ale cala noc tylko mama i mama...
Teraz ma tylko 38 i jest pelna energii. Tak mysle czy z nia wyjsc na spacer albo choc do ogrodka. Zastanawiam sie ..nie wiem nad czym...bo wczoraj w pieluszce lezala pod otwartym oknem zeby zbic goraczke-co nic nie pomoglo
.wiec czemu mialby jej spacer zaszkodzic... co ?
Kobitki mam do was takie pytanko, czy ktoras z was byla na przyjeciu weselnym w postaci uroczystego obiadu dla najblizszych, bez zadnej biby weselnej. Pytam bo jestem ciekawa jak to wyglada.
Oboje myslimy zeby cos takiego zrobic bo oboje nie cierpimy chodzic na wesela (a jedno musimy zaliczyc we wakacje) i po drugie szkoda nam kasy na cos takiego gdy teraz mamy rodzine.
co do spacerku jak jest goraczka ja bym nie wychodzila bo zbicie temp przy otwartym oknie a witerek to slonce i tak na zmiane to roznica.wiem ze moja kolezanka nie ciepi siedziec w domu,jest chora jak pada ale jak jest goraczka to nie wychodzi
ja mialam teraz dwa dni.pierwszy raz iwec tez jej posluchalam
co do wesela to ja pomoge
moj brat mial takie,tylko najblizsza rodzina(rodzenstwo,rodzice i dziadkowie )byla zima.-30 C to druga strona ale to byl cywilny tylko.slub teraz maja wziac ale nic nie robia
otoz bylo nas ok 10 osob moze 12 z czego 4 pijace.ale jak tu pic,jak patrza
2 butelki wodki,wypita jedna.obiad,d34ser i na konec mlodzi goscie z mlodymi wyladowalismy na dysce
oczywiscie przebrani
nawet fajnie tylko nie mial kto lac,wtedy bylo by fajniej
ale na dyskotece nadrobilismy;-)
oki lece zobaczyc moj obiad,dzis pyzy z mieskiem
uuuuwielbiam:-)