reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Ostatnia edycja:
Pinka super jest nie:-)
DSCF5435.jpg

DSCF5437.jpg

Kondzio nie chcial wyjsc:-)

kwiateczek- czadowski:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a oto moja gwiazda.............

Załączniki

• SL373589.jpg
    SL373589.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 24
  • SL373588.jpg
    SL373588.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 24
  • SL373579.jpg
    SL373579.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 30
  • SL373578.jpg
    SL373578.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 28
Czesc :-)
Ale dzis goraco bylo nie? Az sie chce zyc! Nareszcie lato! Tylko jak dlugo ciekawe.....
My spedzilismy caly dzien na plazy i troszke teraz mnie plecki pieka......:sorry:

Pinka, kwiateczek- ale sie zgadalyscie z tymi basenikami.....:-D Ale fakt- bardzo fajne!:tak: Dzieciaki maja przynajmniej radoche.....:-) No w sumie nie tylko dzieciaki patrzac na fotki kwiateczka..... cala rodzinka tam asystuje.....:-D
Pinka- Wikunia na zjezdzalni cudowna!:tak::-)

Alex u nas asysta bo tatus wczesniej wrocil z pracki a poza tym Kondzio jeszcze malutki,trzeba go pilnowac bo pije wode:sorry:
Pinka trzeba polac woda zjezdzalnie wczesniej bo tak sie ciezko zjezdza.my wzielismy waz,woda leciutko leciala i wtedy sie latwo zjezdzalo:tak:

Chcialam wszystkim dzieciaczkom zyczyc zawsze usmiechnietych buzi:-):-):-)
Zobacz załącznik 137784

Hejka
Wszystkiego naj, dużo usmiechu i radosci dla wszystkich dzieci no i dla nas przecież my też dzieci.
Pinka no troche zabiegana bo to albo porzadki albona te spotkania dla dzieci chodze.A do tego jest mama no i prawie cały dzien w ogrodku siedzimy jak ładna pogoda.Jesli chodzi o nocnik to nadal stojii sie kurzy.Teraz jak bedzie cieplo to chcem go puszczc na majtkach spodenek mamy chyba z 30 sztuk wiec bedzie co moczyc.
Dziewczyny super te baseny szkoda że dzieciki maja juz dwa takie zwykłe bo też bym kupiła.No ale my to mamy maluśki ogordek to troche miejsca by zajął.
Alex jak tam nie piecze skóra ja w zeszłym tyg sie troche zasiedziałam na słoncu to z 3 dni czerwona byłam.

reklama
Alez my sie strachu najadlismy wczoraj wieczorem...

mala caly dzien biegala w pieluszce po ogrodku i domku. Nic jej nie bylo. Zjadla kolacje, poszla sie myc... wyciagnelam ja z wanny, wytarlam,zalozylam pieluszke i przekazalam ja tacie a sama poszlam sie myc. Gdy wrocilam na dol, po jakis 20 min mala siedziala i czytala bajeczki a tata siedzial przy kompie. Ja na nia patrze a ona cale nozki ma w wielkich czerwonych plamach na ktorych byly wielkie pecherze, bable...
Bylam w szoku bo 20 min temu byla czysciutka :szok:
Zadzwonilismy na GP 24h i babka umowila nas na 22 -ga do lekarza... jak juz wychodzilismy do lekarza plamy i pecherze miala na pleckach , brzyszku i rekach...bylam w szoku. A pecherze rosly nam na oczach !
No ale lekarz powiedzial ze to skorna reakcja uczuleniowa...a ja tak sie denerwowalam. Czyli truskawki albo ketchup- to jadla jako ostanie. Jedno i drugie je prawie codziennie od roku i nic jej nie bylo a tu HYC !

Dzis juz nie ma sladu ...

Do góry