reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no hej,
lekarze w nocy stwierdzili ze to jednak maloplytkowosc nabyta i spada Jej drastycznie poziom plytek we krwi.powinna miec 150tys a ma 45tys.robia przetaczanie krwi ale noc byla ciezka.wezwali ksiedza i przyjechali chrzestni i mala byla chrzczona bo stan byl agonalny.
teraz jedzie do kliniki w Bydgoszczy wlasnie i beda dalej dzialac,ale to juz jest wyleczalne wiec bedzie dobrze.leczenie trawa dlugo i meczy organizm ale zostanie z Nami sliczna ksiezniczka:-)moj brat i bratowka ledwo zyja,nawet sobie tego nie wyobrazam co przezywaja,az sie serce kraje:no:
miala na calym cialku pekajace wybroczyny az bo poziom spadl ponizej 24tys.ale teraz liczymy na poprawe skoro najwyrazniej aniolek jakis Jej tak strzeze i jednak najgorsze juz za Nia.

reklama
Kasia wlasnie przeczytalam i az sie poryczalam,boshhh takie malenstwo a juz tyle przechodzi:no:oby bylo dobrze.informuj nas na bierzaco plisssss.a oni w Pl mieszkaja tak???a jakei objawy byly???miala goraczke czy.....kurcze krwinek czerwonych bardzo malutko:baffled:ja jej dam bo mam cale zycie za duzo:tak:przekasz bratu pozdrowienia i niech sie trzymaja,buziaki dla malej:-)
u nas piekie dzisiaj i weekend ma byc caly tak:-)w koncu:-)dzis robimy grilla:-p
Pinka tancereczka cudna:-)

Hejka
No nareszcie pogoda na weekend sie poprawia.
Kasia wspołczuje Wam,ja bym chyba nie wytrzymała czegoś takiego.teraz sie poryczałam a jakby mojej kruszynce sie przytrafiło.Trzymam kciuki zeby było dobrze.
Gosia to faktycznie długo planujecie,wiec nie planujcie tylko idzcie do koscioła i po sprawie:-D.Oczywiscie żartowałam.Ale ten akt chrztu to nie musisz wyciagac z koscioła jesli bedziesz brała ślub w tym kosciele gdzie byłas chrzczona.Ja byłam chrzczona w tym kosciel akurat w którym braam ślub bo kiedys tam mieszkaam a potem moj mąż należał do tego koscioła.
Pinka ale extra ta twoja mała a walizka super mała podóżniczka.
Tobie to już bliżej niż dalej do ślubu,ach już sie nie moge doczekac fotek.
Kwiateczek super że pracke masz fajną,chociaż sie nie stresujesz.
ok lece bo obiad trzeba zjesc i kolezanka ma przyjsć niedługo.

Kasia- alez ulge przynioslas ta wiadomoscia...

Pinka- "przeterminowany" myslalam ze jak bym wyjela je teraz we wakacje to na nastepne wakacje by byly juz "nieakualne" bo chyba musza byc wyjete najwczesniej 3 miechy przed ceremonia...ja to tak rozumiem. U nas jak znam miasto Wloclawek kaza nam zalatwiac wszytsko OSOBISCIE...:-(

Czesc:-)
Ale dzis pieknie! Caly dzien na dworku bylismy, bo w koncu taka pogoda to rzadkosc....:tak::-D

Kasia- ja tez dopiero przeczytalam.....:szok::szok: No straszne, to co piszesz, brak slow....:-:)-( Tulam Cie mocno i zaciskam kciuki za malenstwo brata.....

Pinka- ale Coreczka daje czadu, hi hi.....:tak::-D:-) Super!!!

Kwiateczek- udanego grillowania... my w weekend tez pewnie zrobimy..... mnie to tam obojetny grill:-D, ale moj P uwielbia....:-)
Fajnie, ze Twoja pracka jest ok....:tak:;-):-)

Dziekuje laseczki no mnie tez sie odoba jak tanczy ona z reszta od dawien dawna tancuje i to cudnie tylko tamte to mam dluzsze filmy i na bloga nie wejda zeby wam pokazac..............................:tak::tak:

Gosiulka
-kochana dobrze zrozumialas akt musi byc wyjet 3 miesiace przed slubem:tak::tak:
Izka- no to prdawda przed chwila było 7 miesiecy do slubu a teraz niespełna 3:tak::tak::tak::tak:a co ty teraz tak valusio piszesz zbiegana pewnie jestes co??? a jak tam u was sprawa nockia u malego?
Alex-u nas tez piekan pogoda ze z mala cały czas na dworze a potem jak obie padłysmy to 3,5 h drzemki sobie walnełysmy....haahahahah
Kaska- cudne wiesci Bog chyba nas wysłuchał teraz czekamy aby malenstwo wrocilo wogole do zdrowia a co najwarzniejsze do domku
Kwiateczek-grill powiadasz mniam mniam chyba sie przyloncze:-D:-Dbardziej na browarka hhheeee

hejka:)
ale dzis piekna pogoda, bylismy na spacerku z malym, normalnie tak goraco bylo ze maluszka ubralam tylko w same body i cienkie spodenki:-) nawet kocykiem go nie przykrywalam zeby sie nie przegrzal:-)
kupilam dzisiaj w koncu wage lazienkowa:-) i normalnie sie zdziwilam bo schudlam 5 kg:szok:szok przezylam, przed ciaza wazylam 74 a teraz mi wyskoczylo 69:szok::-pucieszylam sie jak dziecko:tak:
ide jakis obiadek w koncu zjesc bo maly w koncu usnal;-)

Kwiateczek-grill powiadasz mniam mniam chyba sie przyloncze:-D:-Dbardziej na browarka hhheeee
wpadaj;-):-)
witam ale znowu pogoda:-)jeszcze ma tak byc dwa dni chyba:eek:boshh i znow deszcze:-(grill byl udany choc na koniec z G sie poklocilam:baffled:mam juz czesem go dosc:no:dobrze ze juz dzis do pracy wrocil;-)nareszcie tylko maly go szuka:sorry::cool:
lece z malym na dwor.milego weekendu:-)

reklama
hej:)
u mnie dzis goraco bylo, w sloncu ponad 35 stopni:szok::-) bylismy z malym na spacerku, oczywiscie przespal slodko:-)
przedwczoraj kupilismy sobie upragniona kamere wiec babcie ucieszone ze nie dlugo dostana filmiki z mlodym w roli glownej:-Djak dotad zdazylismy nagrac dwa:tak:
jutro tez ma byc goraco wiec pewnie posiedzimy sobie troche na ogrodzie:-)
a w poniedzialek do konsulatu wyrobic w koncu paszport:-p
dobranoc mamusie:happy:

Do góry