reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej, laseczki

czy moze ktoraj spotkala sie z tym..mala od jakis 3 dni dostala malutkie krostki na czole..jak wysypka... po dwoch dniach ma juz to na policzkach....zaczelo sie od czereonych policzkow i kataru...nie ma goraczki....:no:...tearz doszly kaszle..

objawy sie zgadzaja z niejaka FIFTH DISEASE ..ale jak czytam to sie tego nie leczy...a moze to trwac nawet kilka miesiecy. :shocked2:

heyka dziewczyny :-)
ale pogoda, co? :tak::tak::tak: już tak zostanie? mam nadzieję;-)
nam weekend też przyjemnie zleciał - zakupy, wizyty u rodziców, znajomych, długie spacerki... super :tak:

Gosia co to za choroba ta fitth disease??? jak mała, lepiej?

Alez dzis byl ukroooooop ! Ja to ledwo dysze w taka pogode :-D ale fajnie ze jest cieplo bo jakos czlowiek wiecej zycia ma w sobie.

Syla- dobre pytanie co to za choroba ... nawet nie mam pojecia jak to sie nazywa po PL :szok: ale weszlam w google, wpislam rashes, face, children i mi powyskakiwalo...:-p Nastce to nic nie dolega procz tej wysypki, ale najpierw zauwazylam malutki rash na czole ale machnelam rekoma bo pomyslalam ze moze jej za goraco bylo :nerd: potem dostala wlasnie takich czerwonych polikow jako ogien, za dwie godziny miala katar :-( a rano juz miala krostki nie tylko na czole ale i policzkach. One sa tylko z bliska widczne i czuje sie je jak jej dotyka sie twarzy... i tak mysle ze pewnie to to... moze sie przejde z nia do lekarza

Czesc :-)
Mysmy wybyli na ten dlugi weekend i dopiero teraz jestem.....:-) Pogoda byla super! Nareszcie!!
A dzis latam od rana i zakupy robie bo wszystko sie pokonczylo i dla nas i dla Oliwierka.... W sumie jestem bardziej zmeczona niz przez weekendem....:-D:-D:-D Bo to tak jest.... chodzi sie , zwiedza i zamiast odpoczywac, to czlowiek jeszcze bardziej zmeczony.....:eek::-D

Hejka
Ja po powrocie nie mam chwili na neta.Taka piekna pogoda była to cały wekend leżałam w ogródku.A do tego mama do mnie przyjechała.

hej:)
u nas dzis pogoda taka sobie, niby slonce swieci ale wiatr okropny wieje, a rano lalo jak z cebra:baffled: wiec chyba daruje sobie spacer, poza tym znajomi dzis wpadaja wieczorkiem w odwiedziny:-p oczko Konrada juz w porzadku tylko katar go wciaz meczy:zawstydzona/y:w nocy musial spac z nami bo starsznie marudzil:zawstydzona/y: ehh a ja nie chce zeby sie przyzwyczail do spania u nas...:-(mam nadzieje ze dzis bedzie juz dobrze:-p

Hej dziewczyny!!!
macie racje co do tej okropnej pogody... cos strasznego... caly czas boli mnie glowa i do tego jeszcze gardlo...
synek tez chory... moj M kaszle...oj gdzie te LATOOOO...
a corcia tez jest strasznie niespokojna przez ta pogode... marudzi i jeszcze nie przespala ciagiem nawet jednej godzinki od 6.00 rano... wierci sie i nie moze znalesc miejsca... oj meczy sie a ja z nia...

A mamusie wszystkiego naj z okazji naszego DNIA!!!!

reklama
hej, laseczki

czy moze ktoraj spotkala sie z tym..mala od jakis 3 dni dostala malutkie krostki na czole..jak wysypka... po dwoch dniach ma juz to na policzkach....zaczelo sie od czereonych policzkow i kataru...nie ma goraczki....:no:...tearz doszly kaszle..

objawy sie zgadzaja z niejaka FIFTH DISEASE ..ale jak czytam to sie tego nie leczy...a moze to trwac nawet kilka miesiecy. :shocked2:

Malgorzatka my mamy jeszcze ta wysypke,takie malutkie czerwone krostki:nerd:czasem bledna a potem wychodza spowrotem:baffled:lekarz poweidzial ze to wirus i teraz wiele dzieci go ma.Konrad mial dwa dni goraczki przy tym teraz juz ginie ale prawie po 2 tyg:szok::eek:

Hej dziewczyny!!!
macie racje co do tej okropnej pogody... cos strasznego... caly czas boli mnie glowa i do tego jeszcze gardlo...
synek tez chory... moj M kaszle...oj gdzie te LATOOOO...
a corcia tez jest strasznie niespokojna przez ta pogode... marudzi i jeszcze nie przespala ciagiem nawet jednej godzinki od 6.00 rano... wierci sie i nie moze znalesc miejsca... oj meczy sie a ja z nia...

A mamusie wszystkiego naj z okazji naszego DNIA!!!!

Ja tez zycze wszystkiego naj oby dzieciaczki nasze byly grzeczne i spaly caaaale noce:sorry:
Nasz tez jest marudny przez ta pogode i zeby teraz:sorry:widac mu juz pod skora dwojki na dole:tak:bosshhh niech wyjda i bedzie spokuj:rofl2:
Ja dzis w pracy bylam na rano do 4pm a jutro ide na popoludnie i tyle w tym tyg:tak:
Wczoraj bylismy u brata w Sleaford:happy:ale maja tam duzy i fajny plac zabaw w parku:tak::-)tzn do naszego:sorry:tak cieplutko bylo ze sie pzrespacerowalismy i fajnie bo mialam okazje zobaczyc:tak:a dzis w nocy tak sie rozlalo ze az sie obudzilismy bo taki szum,huk:no:i do poludnia zimno a pozniej slonko ale wiher ze:szok::szok::szok:ja chce lata takiego jak u nas:baffled::sorry:a do urlopu lekko ponad miesiac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oki lece tylko jedno jeszzce gdzie reszta mam:sorry:pisac tu.wybczam tylko mamom dzidziusiowym:-D:-D:-D:-D
Mamusia Blaneczki ropakowals sie juz???????jak mieszkanko:-):-):-):-)

Do góry