reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam! maly w koncu poszedl na drzemke wiec mam chwilke wolnosci.ufff....
Pinka - slodka niunia...mnie tez nieraz na wspomnienia bierze- szczegolnie ostatnio jak nam sie 2 latka zblizaja...wlasnie wczoraj siedzialam i ogladalam fotki od poczatku...ech az sie lezka w oku kreci...
a tu jeszcze nasze fotki

fotki3ar6.jpg
fotyvt3.jpg

wszystkim milego dnia..ech no i zrobie w koncu cos z tym nieszczesnym suwaczkiem...

reklama
Pinka pamiętam jak to było, ale ten czas leci... A Gwiazdeczkę masz prześliczną , właśnie przeglądałam wieeeeleee postów i foteczki z urodzin.

A tak na wstępie to witam gorąco i przepraszam za tak długą nie obecność... Nic mnie tu nie usprawiedliwia, ale na pewno o Was nie zapomniałam ... Troszkę Was podczytywałam, teraz też dość sporo nadrobiłam.... ależ u Was się działo no i nowe Forumowiczki mamy , a ja jestem nowa dla nich :-D

U nas spokojnie, Bąbel biega, wszędzie się wciśnie, w domu to - mami cycek- nawet do kibelka musi iść za mną :-D:-p, a w parku leci i nie musi mnie widzieć, ale na drabinkach to jeszcze sprawdza czy jestem i go asekuruje :-D. Mówić jak na razie zbytnio nie chce, woli schody i inne tory przeszkód :-D

to my teraz uciekamy na spacerek ...

sewa ja tez mam mega lenia, normalnie od paru dni najchetniej bym lezala(albo siedziala przed kompem)chyba letnie przesilenie:sorry2:

Pinka przecudna ehhh ale ten czas zapiernicza ... teraz juz taka duza pannica...ja w ogole w pierwszym momencie myslalam ze wkleilas fote siostzenicy i mialam pisac ze strasznie do Wiki podobna:-D:-D:-D:sorry2::-p
po oczkach bym ja wszedzie poznala bo sa nieziemskie!!:tak:

tygrysek swietne foty w podpisie, no i nareszcie widac suwaczek:tak:

Mamuska79 daj jakies foty Krsytianka no i zagladaj czesciej obowiazkowo:-)

sprzatania w koncu nie dokonczylam; mialam sie brac za wielka szafe i segregacje ale Niko zaczal marudzic i poszlismy na dwor:sorry2:
lece zrobic kawe bo ciagle mi sie spac chce

Heyka dziewczyny :-)

Martucha strasznie mi przykro z powodu tego co Cię spotkało z Twoim bąbelkiem, ale najważniejsze, że to już przeszłość i, że wszystko jest ok.

A u nas dzisiaj słoneczko świeci, więc byłyśmy na spacerku, posiedziałyśmy troszkę nad morzem...

Oj, Pinka, Tygrysek, ale te Wasze dzieciątka śliczniutkie :-)

Ok, sorki kobitki, ale mam gości, więc muszę uciekać. Zajrzę wieczorkiem i też wkleję jakieś fotki, co by się pochwalić moim maleństwem...

Do potem :-)

Mala-gorzatko widac ze imprezy udane i mala zadowolona:tak:Cudna jest!
Pinka twoja niunia przeurocza,ja mam teraz takiego malego bobasa
Tygrysek widac,ze niezly rozrabiaka z synka,ale tez jest slodki,pasujecie do siebie:tak:
Jakos nie mam czasu tu do was codziennie zagladac,bo maluch mi caly dzien organizuje.Ostatnio i tak bardzo grzeczniutki jest,sam potrafi dluzszy czas w wozku lub na kanapie polezec,pogada cos do siebie,posmieje sie.Rozlozylam mu mate edukacyjna to patrzy sie w zabawki jak zaczarowany i macha tymi swoimi slodkimi odnozami jak szalony.Dzisiaj bylismy na wazeniu i Macius ma 5400g.W dwa tygodnie 800g przytyl:-)

Mala-gorzadka fotki super, a Gwiazdeczce jak ładnie włoski rosną :-). Będzie łamać serduszka facetom :tak:

Martucha i jak tam w pl? Na pewno nie tęsknisz za UK... cała rodzinka na miejscu :tak: i postaram się zaglądać częściej:tak::zawstydzona/y:

1. mniam mniam obiadek, zapatrzona byłam w film a małemu nie nudziło się
2.

Załączniki

• 20080715_0284.jpg
    20080715_0284.jpg
    91,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 20080726_0391.jpg
    20080726_0391.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 22
  • 27072008127.jpg
    27072008127.jpg
    226,3 KB · Wyświetleń: 26