reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej dziewczyny!!
witam z rana i lece w koncu sie wziasc za porzadki w szafie wiec zajrze pozniej..

Mamuska a rzeski po kim ma??:-)

syla sliczna mamusia z ciebie no i corcia bombowa, jak sie smieje na tej fotce to mnie normalnie rozwalila!!
przesliczna masz corcie no i teraz juz ci nie odpuscimy-musisz czesciej wklejac foty:-D:-D

ok lece, do pozniej!

Witam!

Pinka podobno w sobote ma byc ladnie, tak wiec imprezka urodzinowa bedzie w plenerze :tak:

syla cora sliczna :tak: mamusia tez fajna kobietka :tak:

Martuchaa milego sprzatania :tak:

A u mnie nic nowego. Zaraz kawe wypije i idziemy na spacee, bo wyglada na to, ze sie wypogodzi.

Milego dzionka!

hejo

Syla - ale masz slicznotke w domu :tak::tak::tak::tak: cudna a mamusia pierwsza klasa:-D:-D:-D:-D
Sewa- niom mysle bo tez sprawdzalam pogode i niby slonce ma byc ale ja im tam za bardzo nie wierze:-):-):-):-D

Mamuska- byc moze po troszku od kazdego jest podobny ale ogólnie ja patrze na niego to widze ciebie na taki pierwszy rzut oka:-D:-D

Martuchaa- ty juz tyle nie sprzataj;-);-) bo jeszcze sie okaże ze jestes bardziej pedancka niż ja heheh

a ja jeszcze musze dzis zapierdzielac do sklepu polskiego po kaszankę,bo mi sie zachcialo z grila:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ale pojade autobusem bo z buta nie chce mi sie isc taki kawał po wczorajszej wyprawie i sprzataniu do 22 mam dosc-dzis musze jeszcze dywan wyczyscic okna pomyc i bedzie wsio:tak::tak::tak::tak:
ok spadam na papu

Dzień dobry :-) Jak tam dziś humorki? U mnie ok. Niewyspana troszkę jestem, bo mała dość często budziła się dziś w nocy, no ale cóż zrobić, takie życie mamuśki he he :laugh2:

Dziewczyny dziękuję za miłe komentarze do zdjęć :happy: Będę wklejała fotki częściej ;-)

Pinka Ty to faktycznie pedantka jesteś he he, dywany, okna, ojojoj ;-)

Martucha na mnie też czeka szafa, w której przydałoby się posprzątać, a już nie wspomnę o ciuszkach Oliwii ;-) ....a i jej zabawkach :rofl2:

Sewa u nas też słoneczko od rana świeci, mam nadzieję, że po południu będzie ładnie i uda mi się pobyć z małą troszkę na świeżym powietrzu.

Ok, kochane Mamunie życzę wam miłego dzionka.
Do potem :-)

jestem!!
wreszcie z sukcesem bo posprzatalam cala szafe, posegregowalam za male ciuszki, powyciagalam jesienne i zrobilam liste co kupic i troche sie tego nazbieralo:-)
takze Pinka uwazaj - pedantka nr II depcze ci po pietach:-D

w ogole to juz jutro roczek!! nasza mala ksiezniczka juz nie bedzie miesieczniakiem:-)juz mialas bole rok temu??:-p
o ktorej sie urodzila??

dziewczyny i jak tam spacerkowo?? bo u nas pada, nie wiem czy w ogole dzis wyjdziemy:baffled:moze jak maly wstanie to sie przejasni

Martuchaa- ja na 17:00 jechalam na wywołanie o 18;00 zaaplikowała mi jakies tabletki i żel dopochwowo a urodziłam o 22:35 takze szybko i cale szczescie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my juz po zakupach teraz papu małej i dalej do roboty:-D:-D

Oh ja tylko na minutke....

czytam po lepkach co piszecie bo mala nie daje mi spokoju...:wściekła/y:
W niedziele juz wracamy do UK :-( tyle pracy mnie czeka... :-(

3 dni temu NASTKA zrobila 4 samodzielne kroczki...a wczoraj juz 7 :-D a chodzenia z nia nie widac konca :rofl2: tak wiec mozemy smialo powiedziec - PRZECHODZILA ROCZEK :tak:

Syla...- ale sliczny brzdac :tak:

Pinka - mala chwycila rozaniec :-p a za drugim podejsciem klucze :-) aha..zyczymy milego imprezowania :)

Jeszcze 3 dni do dnia urodzin Nastki...lza sie kreci w oku jak sie pomysli jak ten czas szybko mija, ile sie wydarzylo przez ten rok, jakie postepy zrobila... i strach myslec ze te chwile juz nie wroca:-(

No lece kobitki

Buziaki dla kazdej !

no zgadzam sie dziewczyny, leci leci i nie wroca te chwile- czasami to mnie przeraza:no::wściekła/y::wściekła/y:

Gosia gratulujemy tych najwazniejszych kroczkow:tak:

my lecimy na dwor bo sie przejasnilo takze milego popoludnia!

reklama
Martuchaa - ja dzisiaj posprzatalam w koncu w schowku..U nas pelni on funkcje szafy i graciarni..no wlasnie nawet nie widzialam ze tam tyle niepotrzebnych rzeczy..az sie zalamalam ale zaraz ide dzielnie to powynosic...Synek mi pomagal to szybko poszlo;-)

Mala- gorzatka - gratki dla Nastki:-)
Pinka - milej imprezki:-)

ok lece jeszcze jedno pranie stawic i wkoncu wyjdziemy na plac zabaw bo maly niedawno wstal....

Do góry