HEJ MAMUSKI
Nasz kochany skarb ma 15 miesiecy szok,jak szybko rosnie,ostatnie dwa miesiace urosla 5cm
.Uwielbiam na nia tarzyc jak sie rozwija,jest naprawde dobrym dzieckiem,przekonalam sie juz o tym nie raz,Kochamy ja nad zycie i tak sie cieszmymy ze mamyogolnie zdrowe sliczne dziecko
Potrafi mnie tak rozsmieszyc,czasmi nawet brzch mnie boli od sminia
my dzis w pracy,Natalka dochodzi do siebie,apetyt jeszcze nie wrocil,ale od wczora probuje cos zjesc i nawet sam pedzi do kuchni i pokazjue na lodowke lub szafke wlajac am:-)
Buziaczek,powiem ci,ze maz powinien powiedzieccos mamie,wytlumacz mu,dzisiaj inaczej sie chowa maluszki,wiruswo,bakteri jest wiecej wiec trzeba uwazac na malenstwo,powinien mimo wszytsko zaufac ci,czy jestesc matakporaz pierwszy czy nie,nie ma znaczenia,instynk matczyny jest silny,wiec czujemy co dziecku potrzeba.Oczywiscie,ze nie wszystko sie wie i wciaz sie uczymy,kazda rade mozna przyjac,ale to nie znaczy ze trzeba nrzucac swoja wole i wymuszac aby sie postepowal tak jak ktos chce bo zyje dluzej.No coz tesciowa masz fatalna i tego nie zmienisz,trzeba zagrysc zeby i robic sowje bo ona sie nie zmien,a ty po co masz sie denerwowac
iskierka pod logo to twoja Coreczka???Pogoda dobija,a bol gwy tutaj jest nieunikniony,cisnienie jest do d...Ala pewnie nie moze sie doczekac powrotu do przedszkola co??
maja jak u was,Martusia pewnie doskonali swoje nowe umiejetnosci???A jak ty sie czujesz
Olis mamacia juz niedlugo wyjezdza co,pewnie o tym myslisz i juz za nia tesknisz.jak przygotowania do urodzinek.Oliwierke juz niedlugo bedzie mialm roczek
Maggusia a ty gdzie sie chowasz,co tak cicho siedzisz.Jak u was leci???
A gdzie znikla justyna w. i JUSTYNA197909?????Aniabania tez znikla,CIEKAWE CO TAM U ANY I JOSHA???
pozdrawiam
do uslyszenia pozniej;-)