mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Troszke mnie nie bylo, ale ostanie dni poleguje sobie w lozku i czytam ksiazki. Wczoraj moje bole w kroczu, bole miednicowe rozkrecily sie na dobre a ja siedzialam jak male dziecko i plakalam jak bobr. Nie bylam wstanie sie ruszyc. Wzielam paracetamol ale na to rozejscie spojenia lonowego on wogole nie pomaga. MOJ ciagnal mnie do kibleka jak nieprzytomna osobe bo ja nie bylam wstanie postawic nogi… jakis koszmar ! Dzis mialam spotkanie z midwife i pomimo ze przychodnie mam pod nosem zwolnil sie z pracy zeby mnie podwiezc bo przeciez ledwo doszlam do samochodu. Midwife jak mnie zobaczyla - podtrzymujaca sie scian i mebli by dojsc do niej :-( - to od razu wypisala jakies skierowanie do fizjoterapeuty na jakies masaze, cwiczenia i jakis pas mam dostac. Ale co to znaczy midwife a midwife – poprzednio byla inna i jej mowilam ze mam takie bole to powiedziala, zebym sie nie martwila. Ale slyszalam ze te masaze bardzo pomagaja, no ale zobaczymy- mam narazie czekac na list na kiedy mam sie zglosic.
Poza tym malutka przewrocila sie juz glowka w dol. A ja myslalam ze sie jeszcze nie odwrocila glowka w dol, ale midwife wyjasnila mi ze to DUZE, TWARDE co wystaje mi po prawej stronie to PUPCIA a ja myslalam ze glowka. I co z tego wynika… ze tatus calowal nasza niunie po pupci a nie po glowce jak myslal
Olcia – rozesmiany ten czyscioszek a mama to ladna kobitka
Maxin – wszyscy pytaja o twoja nowa fryzure… i moja ogroma ciekawosc poprowadzila mnie na waszego bloga…tam jest foteczka !!!! a ty w nowym uczesaniu…no super ! Naprawde LUXIK !
Pianka – no o 7 rano to ja ladnie sie przewracam z boczku na boczek a ty juz pranie wywieszasz
Dyniowka – witam na forum, zapewne znajdziesz mamcie do spacerkow A tak na marginesie – uwielbiam Gunersbury Park !
Oki teraz zmykam, bo siedzenie mi nie sprzyja - tylko czy dojde...
Buziaki
Poza tym malutka przewrocila sie juz glowka w dol. A ja myslalam ze sie jeszcze nie odwrocila glowka w dol, ale midwife wyjasnila mi ze to DUZE, TWARDE co wystaje mi po prawej stronie to PUPCIA a ja myslalam ze glowka. I co z tego wynika… ze tatus calowal nasza niunie po pupci a nie po glowce jak myslal
Olcia – rozesmiany ten czyscioszek a mama to ladna kobitka
Maxin – wszyscy pytaja o twoja nowa fryzure… i moja ogroma ciekawosc poprowadzila mnie na waszego bloga…tam jest foteczka !!!! a ty w nowym uczesaniu…no super ! Naprawde LUXIK !
Pianka – no o 7 rano to ja ladnie sie przewracam z boczku na boczek a ty juz pranie wywieszasz
Dyniowka – witam na forum, zapewne znajdziesz mamcie do spacerkow A tak na marginesie – uwielbiam Gunersbury Park !
Oki teraz zmykam, bo siedzenie mi nie sprzyja - tylko czy dojde...
Buziaki