reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!
oraz nowe forumowiczki:-)
wow ale naskrobalyscie jestem pelna podziwu:tak:
U nas ok jestem troszke zmeczona dzis i wzielam sobie kompiel juz troszke lepiej;-)
Musze wam kochanienkie zakomunikowac ze na swiat przyszla dzis Olivka!mojej mamy siostra urodzila :-)jest to bardzo mi bliska ciocia mieszkala z nami wychowywala nas jak siostra dlatego z rana juz wiedzialam pierwsza ze na porodowce jest porod przebiegl sprawnie szybko epidural wziela mowi ze bez niego by nie mogla:happy2:
Olivka wazy 3400 a mierzy to nawet nie wiem bo tylko rozmawialam ze szczesliwym tatusiem:-)

Brian ciagle zabkuje ma 11 zebow!SZOK CO?
a pisalam dwa dni temu ze ma 10:-)zabkuje na calego ale ja jestem na wyczerpaniu nie mam czasu zjesc ostatnio bywalo ze przez 4 dni nic nie jadlam:eek:bo Brian wisial plakal na de mna a jak szedl spac ja tez.
Dzis nie poznawalam sama siebie bylam berwowa glodna i po 15:00 dopiero zjadlam pierwszy posilek pizze:happy2:
Teraz mykam spac jestem padnieta wybaczcie napisze jutro kazde z osobna;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Wkoncu znalazlam chwilke zeby do was napisac.Czytam prawie codziennie i widze ze nowe forumowiczki przejely paleczke i watek ladnie nam sie ciagnie,ze starych to chyba maxim sie najbardziej udziela,ale wszystkie juz chyba wiecie ze to kobieta nie do zdarcia:-):-D:-D
Nie odpisze wszystkim bo tylko bym namieszala ,a post pewnie nie zmiescilby sie na jednej stronie:-)
Witam tez nowe dziewczyny ,ktore sie dzisiaj przylaczyly,tu jest naprawde fajnie ,i watek wciaga,nawet jak niemam czasu pisac to chociaz poczytac musze:tak:(babybomowiczki pewnie juz tak maja)
maxim-fryzurka super,a Natalka slodziutka
maja-caluski dla martusi
izus-fajnie ze macie tylu znajomych ,przynajmniej masz z kim pogadac
maggusia-ja tez sie chetnie stane klientka twojego salonu:-),fajne masz plany,ja tez zawsze marzylam zeby otworzyc salon z prawdziwego zdarzenia(jestem fryzjerka) i prawieby sie spelnilo jednak zdecydowalismy o przyjezdzie do angli,ale nie zaluje (chociaz troszke mi tego brakuje bo wloski byly moja pasja i bardzo dlugo tym zylam)ah....lezka mi sie zakrecila
melanie-ty to masz przygody:rofl2:,a jak dzieciaczki?
pozdrowionka dla olis,justyny.w .justyny170979,maji ,buziaczka, anetki,olci i calej reszty ktorej nie wymienilam(bardzo przepraszam ale nie sposob wszyskich spamietac:no:)

a tak wogole to u mnie wszystko ok,od soboty jestem w polsce ,wracam dopiero okolo2 wrzesnia,. mam nadzieje ze tatus do nas w sierpniu dolaczy:sorry2:a co u dzieciaczkow to:.Patryk caly dzien szaleje z dzieciakami pod blokiem,a Lucy troche marudzi bo jak nazlosc dzien przed wylotem sie rozchorowala i kaszelek meczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a ja od przyszlego tygodnia wybieram sie na zabiegi na cialko :tak:

bede was podczytywac i jeszcze raz sle buziaki
:-)

Heja czytam czytam,tyle wiesci nowych osob nam przybylo,wow nasze forum mega sie rozrastamja juz sie zaczynam gubic,ale spoczko z czasem opanuje:-D

Pogoda dzis rewelacja,bardzo milo spedzilysmy dzien z Maja i Olis oraz naszymi szkrabami:tak:;-):-)dzieki laski za mile towarzyswto.
Natalka przyjechal zmeczona na maxa:-Dnie spala od 6.30,a nocke cala bez piskniecia przespala.Ja walasnie obejrzalam Big B i zaraz mykam spac.Jutro kolejne spotkanie z kuzynka Natalki Blania,mam wolne wiec nadrabiam zycie towarzyskie:tak::-D:-)

maggusia-garatuluje cioci dzidziusia
a ty kobieto to sie wez za siebie:wściekła/y: bo nam z glodu kiedy padniesz:wściekła/y: i kto bedzie za Briankiem biegal?:-)

za szybko wyslalam posta:-D

dzieki laski za taki mile slowa rozplywam sie,milusno uslyszec tyle komplementow;-):-)

Dorcia ale sie usmialam "nie do zdracia":-D:-D:-D,super wakacjujesz sie,a dziecieki maja radoche,zycze Lucy zrowka.

olcia23 bardzo ladna z ciebie kobieta,a fryzurka supcio,fotka synka fantastyczna,czekolada gora:-D

justyna.w pierwsze proby sa ciezkie,ale wytrwalosc powodzenia ,a wysilek zostanie nagrodzony,super sobie radzisz

dyniówka witam serdecznie,pozdrawiam Maciusia,na spotkanie mama z londyny serdecznie zapraszam,a na spacerki na pewno znajda sie mamusie,duzo mieszka w twoich stronach;-)

renatajulka witam ciebie rowniez,wspolczuej kolezance,co za dranie z tych gosci,zero toloreacji mam dla takich ludzi:wściekła/y: oby znalazal w pore pomoc,nie moze sie tak meczyc:no:

JUSTYNA170979 dobre namiary,ja u was samopoczucie,jak Alexs?milego szperanie po ebayu

mala-gorzatka28 dzieki,powoli a do celu sie dojdzie;-)dobrze,ze ktos sie tym zajmie i ci pomoze ,kurcze te bole ciazowe,co kobiet musi przejsc aby doniesc dziecko,zycze jak naj mniej bolu i cierpliwosci,juz blizej niz dalej

M@dziolek sucio dzionek spedzilicie,widzialm na blogu niunie,ale wrosla,szok i ma sliczne wloski i buzinke:-)

iwonazz witam kolejna nowa mamusie,na pewno szybko sie wkrecisz,widzialm foteczki,bardzo sympatyczna z was rodzinka,a synek bomba

maggusia GARTULUJE NOWEJ SLICZNOTKI W RODZINIE,a Brianek za raz bedzie mialm buzie pelna brylancikow:-)Na pewno jeste to meczace marudzenie dziecka,chce sie pomoc,ale nic nie dziala,super dajesz rade, a jak nocki?a tak na marginesie laska ty jedz po zaraz nam znikniesz,jak chlop przychodzi z parcy tu dajesz mu malego i do kuchni zaswoja cos zjesc,nie gloduje kobieto:no:;-)

maja dziekuje za mily dzien,Martusia jeste smieszka;-)

uff naskrobialam tego,ale chyba nikogo nie omienielam:baffled::rofl2::baffled:tyle nas teraz;-):-);-)

ok mykam spac
kolorowych snow

acha no i foteczka dla tych co nie widzieli fryzurki,jak tak sie domagacie,kurcze milo mi no zaskoczona jestem zainteresowaniem:rofl2::tak:
zlwica1ta8.jpg

Hej hej

U nas wczpraj pogoda dopisała i wybrylaismy się na wspaniały spacer nad rzekę:tak:Może dzisiaj tez się uda skorzystać z pięknej pogody:-)

Wtam nowe mamusie. Mam ndzieję,że będziecie się dobrze czuć w naszym towarzystwie:tak:

Maxin nowa fryzurka bardzo mi się podoba
Mała-gorzatka współczuję bardzo tych bóli, mam nadzieję,że masaże pomoga.

maggusia gratulacje dla Cioci

renatajulka bardzo mi przyko spowodu sytuacji Twojej koleżanki. Na pewno potrzebuje wsparcia bliskiej osoby i instytucji.Życzę jej powodzenia i siły,a temu co ją tłucze szybko zorganizowanych wakacji w zacienionej celi jednego z brytyjskich więzień....

:tak:witajcie mamuski

witam serdecznie wszystkie nowe osoby na forum napewno wam sie spodoba bo dziewczyny są tutaj bardzo miłe duzo pomagaja wiem cos o tym bo sama ich pomocy doswiadczyłam;-):tak::tak::-)
maxim-przepiekna fryzurka ale postanowiłam wejsc na twojego bloga i tam zobaczyłam ją szybciej i oczywiscie zaraz blog przejżałam bo mnie bardzo zainteresował musze ci powiedziec że twożycie piekną rodzinke ąż miło popatrzec a mała poprostu urocza nic dodac nic ujac GRATULACJE....................:-D:-)
olcia- brunetka no no no............... muszę ci powiedzieć że jak porównuje te dwa zdjęcia to widzę dwie zupełnie inne osoby wcale nie jestes podobna ale bardzo ładnie wyglondasz ja tez kiedys nosiłam taki czarny jak ty ale teraz przezłam na ciemny braz brudasek przecudowny widać że mu smakowało ha ha :rofl2::rofl2:
maggusia- ty sie kobieto bierz za siebie i zacznij regularnie jesc bo jeszcze w anoreksje wpadniesz wiem ze to pewnie trudne przy dzieciaczku ale musisz znalezc chwilę czasu na zjedzenie słyszysz??????????? masz sie poprawic i to od zaraz:tak::tak:
mala-gorzatko- współczuje ci tych bóli czym one sa spowodowane b ja czegos takiego nie miałam dopiero teraz pobolewa mnie brzuch ale to nie taki ból jak twój mam nadzieje że te cwiczenia ci pomogą trzymaj sie kochaniutka................:-):tak::-D
fajnie dziewczyny macie z tymi spotkaniami az wam zazdroszcze z tego co widze to ja jestem sama z tego miasteczka i nie mam z kim sie spotykac:wściekła/y::wściekła/y::eek::sick::baffled::sorry2::crazy::crazy: ale moz ktoś sie jeszcze znajdzie??????????????????????
wczoraj mielismy piekne słoneczko a dzis oczywiście leje okropność...................ostatnie pobranie krwi zaliczone:-) pielęgniarka która pobierała mi te krew pyta ...............
jesteś w 36 tygodnu tak?
tak.
bo masz taki mały brzuszek że jak zaczniesz rodzic to ci chyba nikt nie uwierzy..............
ha ha ha aż sie zaśmiałam ha ha ha
oby ta pilęgniarka nie miała racji :-):-) w poniedziałem mam zamknięcie karty ciazy i może jak bóg da to dzidzia sie tak 10 tego urodzi a ni 18stego?????????????????

Czesc kobity
No wkoncu zobaczylam i ja nowa fryzurkie Maxin, bardzo ladnie ci w niej:-).

A ja dzis po midwife i jak nic nie bedzie sie dzialo przez te 5 dni co mi pozostaly, to mam termin do szpitala na wywolanie na 3 sierpnia:tak:.
Oczywiscie moze synek sie zlituje i postanowi wczesniej opuscic swoje M1.:-)
Pogoda u nas dzis deszczowa wiec moze mala drzemka.papa

hejka, wpadam na chwilę, a tu się tyle dzieje:szok:
deszczyk jak zwykle pada, za to wczoraj pogoda była prześliczna, gorąco, zupełnie jak w lecie:rofl2:. Nie mam za dużo czasu, bo chwilowo chodzę sobie do pracy, zastępuję pewną starszą panią, która się rozchorowała, tylko 3 godzinki dziennie, ale zawsze coś:tak:

Dyniówka, Erica, Renatalujka Iwonazz witam was na forum, milo ze jest nas coraz więcej:happy2:

Maggusia gratulacje dla cioci:-):-):-)

Przepraszam, że nie odpisuję kazdej, ale niestety pogubułam się:sorry2:, pozdrawiam Was cieplutko :-):-):-)

reklama
Witam sie i ja dzisiaj z wami kobitki troche nie wyspana ale zaraz jakas kawka nadrobie. Kurde Niunie mi dzisiaj rano kichala raz po raz zeby z tego cos nie wyszlo.Pogoda dzisiaj byle jaka, raz sloneczko, raz chmurki i wieje cosik, ze spacerku moze dzisiaj zrezygnujemy, przejdziemy sie tylko po jakies zakupki, ugotujemy rosolek, zaaplikujemy witaminke c profilaktycznie, zeby tylko nic z tego nie wyszlo, wiecie co to znaczy katarek u malego dziecka, szok!!!

Maxinko bardzo ladnie ci w tych prostych wloskach!!!

iwonazz no i dolaczylas do nas, super!!!Bedziemy mogly tutaj tez troche popisac sobie! :)))

dorcia super sie masz, relaxik na pierwszym miejscu, az zazdroszcze...wracaj do nas szybko!!!

Do góry