reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

justyna dzieki,wiesz ja sam chcialm proste,bo juz mialam lokow dosc,kiedt kupe lat temu prostowalam,wiec stwierdzilam,ze czemu nie;-)
a jak ty przyzwyczailas sie juz do swojej???

reklama
maxin co to za nowa fryzurka o której wszyscy mówią a ja jej nie widzę??????????????
podziel sie foteczką plisssssssssssssssssss:-):-)
dziewczyny macie racje mnie tez jakby facet tknoł to poleciał by przez zamkniete drzwi i nie patrzyłabym na to czy jest mu żal czy nie............... jutro sie z nią umówiłam wiec dowiem sie co tam słychac bo teraz milczy mam nadzieje ze wszystko ok.................

Melani wlazłam z rozpędu w obudowę kominka (tę część na podłodze):-(
Gapa ze mnie totalna, ale ja od zawsze tak,że się obijam o wszysko, już nioe zwraam na to uwagi.

A lekarz to pediatra z Ukrainy, ktra niestety nie pracuje jeszcze jako lekarz w UK (musi załatwić jeszcze te wszystkie formalności). Jest sąsiadką mojej kjoleżanki, a poza tym wyleczyła ostatnio jej córkę jak ta się rozchorwała.
My poszliśmy w sumie się konsultować, poznać opinię innego lekarza czy to co Anglicy chcą z Roszkiem robić jest OK.
Dowiedzieliśmy się,że jest OK.
Prócz tego porozmawialiśmy o żywieniu maluszka itp. itd.

Pozdr

MAXIN mozna powiedziec ze sie przyzwyczailam, bo innego wyjscia nie mialam;-):-D. No jest tak tragicznie ale ja zawsze musze pomarudzic.
Co do twoich wloskow to powiem ci ze pomysl mialas genijalny bo teraz jestes LUX, nie mowie oczywiscie ze wczesniej nie bylas;-):happy:;-).

MELANIE tak wlasnie jak myslisz to moja data, bo jak bym sobie cos tam wymyslila to bym pewnie nie zapanietala:tak:.
A juz cie kiedys mialam zapytac: powiedz mi czy bardzo ciezko jest z taka dwojeczka, bo ja jak narazie jestem zdecydowana na nastepnego bobaska gdzies za rok, tak zeby max roznica byla 2 lata, ale przy tym sie nieraz wykanczam to nie wiem co bedzie przy dwojce???

kasiulka kurcze wiesz, ze ja tez jestem taka niezdara
ciagle wchodzę w futryne albo w inne większe lub mniejsze przedmioty
staram sie zawsze wszystko robić mega szybko i potem mam !
np nóż w stopie hehehehe

Kasia kurde niech się Tobie ładnie goi !!!!
no a co do lekarza, to fajnie, ze mialam mozliwosc konsultacji
co prawda nie wiem o co chodzi u Twojego synka
ale dobrze, ze mogłas sie uspokoic radzac sie innego lekarza

Justyna
w takim razie urodziłam swoją córke Tobie w urodziny :-D
a o której godzinie sie urodzilaś?

wiesz co... wcale nie jest mi cięzko :szok: tzn trzeba sie troszke nabiegac, zwłaszcza wieczorem - mój mąz pracuje do północy, wiec kąpanie i te sprawy to moja brocha :shocked2:
no ale jakoś dajemy rade
codziennie improwizuję i jakoś sie kręci :tak::-)
bardzo lubie jak jest co robic i codziennie marzę o wieczorze, kiedy usiąde i bede miala czas dla siebie

wiesz... nie jestem jakaś strasznie zmeczona, tylko mam takie nastawienie.... że wieczorem jest laba :-D

jakbym miala polecic swoją sytuację - to szczerze polecam :-)

MELANIE wiesz co do urodzin to nie pamietam za bardzo godziny :-D, ale jak bede dzwonic do domciu to spytam mamuski, ale to bardzo mile, ze twoja corcia z tego samego dnia.
No to jestem zdecydowana na 1000%, szczerze powiedziawszy to pisalam to pytanie i mialam nadzieje ze tak wlasnie odpiszesz, bo wiekszosc mowi ze to strasznie ciezka charowka, ale TY mnie pocieszylas i gdzies za rok wyskoczy nowy bobas:cool2::-D:happy::cool2::-D:happy::cool2:.
Dzieki ci bardzo, bardzo, bardzo. Jak gdyby to bede cie meczyc pytaniami.
Pozdrowionka.

witajcie mamuski:-):-):-)
u nas dzis piekne słoneczko NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! o 7:00 już wywiesiłam pranko :tak::tak: żeby mi ładnie wyschło bo zaraz biegnę doszpitala na ostatnie pobranie krwi:rofl2::rofl2::rofl2: och jak ja nie lubie jak mi sie w żyłę wkówaja ałłłłłłł........... juz mnie zabolało:tak::-D a potem jak wróce to dalej popiore ubranka dla Wineczki:-D:-D............
Muszę wam powiedziec że dzis po raz pierwszy od baaaaaaaaaaaaaardzo dawna przespałam cała noc:tak: jakie to miłe uczucie:-):-) mam nadzieje ze humorki wam dopisuja i pogoda też jak wrócę to jeszcze pewnie naklikam a tymczasem przyjemnosći wam życze i spokojnego dopołudnia:-):-)

BUZIOLE PA PA

ale cichawo!!!to chyba przez to slonce swieci dzis od rana az ciezko uwierzyc ale mamy chyba dzis piekna pogode:)))

pinka-super nareszcie nocka przespana nie ma jak mama zadowolona,oby wiecej takich nocek:))

justyna17079-no no kobitko mysli o nastepnym ja jeszcze nawet nie planuje kiedy nastepny bobas sie pojawi

buziaczek-super ze czerpiecie kazda radosc z malutkiej,no i blaneczka bardzo grzeczna

erica-witaj u nas na forum,pisz wicej chetnie poczytamy

izusia-ale ci dobrze dekorowac domek ...my ciagle w wynajmowanym i niewiem kiedy to sie zmieni...

oki mykam przygotowac drugie sniadanko malemu i czas na pierwsza drzemke
do zobaczyska pozniej

Witam kobietki

U nas tez w koncu sloneczko, tylko Maya wstanie z drzemki cos zje i idziemy na spacer, bo mowia ze pogodowo to dzis najlepszy dzien tygodnia wiec nigdy nie wiadomo kiedy znow wyjdziemy z domu. Wczoraj kupilam sobie sukienke na interview, bo wracam do starej pracy ale tylko na jeden dzien, no i trzeba zrobic dobre wrazenie, mam nadzieje ze sie uda ;-). Maya obudzila sie dzis tylko raz nad ranem, oczywiscie odpukac, ale dosc ladnie od mieisaca sypia, a i ja jestem wyspana, choc ostatni jakies glupie sny mam pomimo ze ani nie jem ciezkostrawnych potraw ani nie jadam po 18 to snia mi sie takie rzeczy ze szok zastanawiam sie czym to spowodowane. Moj G dzis gra w pilke wiec caly dzien do poznego wieczora jestesmy same, mam nadzieje ze nie oszaleje;-), moze wy macie jakies pomysly co do zabaw z prawie 9 miesiecznym dzieckiem, bo mi juz ich brakuje szczegolnie ze Maya strasznie szybko sie nudzi.

Pinka ale to juz ostatni raz pobierania krwi a potem spokoj :tak:

Melanie mam nadzieej ze palec lepiej, co do zabawek to musimy tym naszym maluszkom zycie urozmaicac jesli jest u was tkmaxx to tam tez sa fajne zabawki i czesto maja super promocje zreszta w toy r us teraz tez sa duze promocje

justynaw. Maya spala z nami tylko przez pierwsze 3 tygodnie, bo czulam ze potrzebujemy obie takiej bliskosci potem sama zadecydowala, ze spi sama i od tamtej pory nie zasnie z nami, faktem jest ze miesiac temu musielismy zmienic juz sypialnie, bo budzila sie z 6 -7 razy w nocy i chciala sie bawic teraz spi sama w pokoju i budzi sie raz czasem zdarzy sie 2 ale zaraz jak przyjde do niej wraca do spania,

Maxin zapomnialam wsponiec ze super fryzurka bardzo twarzowa

erika witaj na forum

buziaczku ciesze sie ze u was wszystko ok i Blaneczka zdrowa i szczesliwa oby tak dalej duzo radosci zycze

olis my tez nadalw wynajmowanym, ale optymizm kaze nam wierzyc ze to juz niedlugo sie zmini

Maja33 a co u was jak Martusia, wszystko ok?

Pozdrawiam wszystkich i zycze mielgo dnia

reklama
czesc kobity
U nas tez dzis slonecznie:tak:, wkoncu wyjde na spacerek, ciekawe na jak dlugo takie piekne slonce.

Dziewczyny przepraszam ale ja niestety nie daje rady odpisywac wszystkim bo wszystko mi sie myli i gdybym chciala pisac do wszystkich z osobna to musialabym zalozyc jakis notes co ktora pisze:-D.

Takze z gory przepraszam.

Co do tej fryzurki , kazdy ja tak chwali , a ja nie wiem gdzie ja mozna zobaczyc:zawstydzona/y:.

Jutro mam Polozna i mam nadzieje ze oststni juz raz, bo jak nie to chyba zwariuje z tym wielkim brzucholem.:wściekła/y:

No kobity zbieram sie i ide na dworek poki slonce.
papa

Do góry