reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no wlasnie Londyn, Londyn, Londyn ... :cool2:
wszystko jest w Londynie ... ;-)

Asiek..
ja niestety.. albo stety ;-) mieszkam na "wsi" w Leeds ..
ale dzieki za dobre checi :-)

reklama
Heja woow szybko sytuacja sie rozwija w marcowkach,rodza ,a konca miesiaca nie widac,hahaha,Teeger powaznie jestes ostatnia???

MELANIE
Winszuję potomka i życzę by rósł jak na drożdżach!!!

Izusia kochana moja nie smuc sie,takie chwile mnie ostatnio czesto nachodza,ale to przestop,ze wlasnie za wyskoko stawimay sobie poprzeczke,pewne rzeczy trzeba robic powili,nie naciskac na siebie,po rozczarowanie jest niefajne.Trzymaj sie cieplutkom,na pewno szybko sloneczko u ciebie w duszy zaswieci.Buzka.Fajnie spedziliscie czas.Dla pocieszenia chyba przesylam sobie jakie wajby,moze strzelce tak maja,bo ja tydzien tez zle zaczelam,jestem zmeczona ,zla,glodna..........i humor gdzies sie schowal,nawet nie mam ochoty pisac na bb,blogasku,oodpisac milym goscia.....

Leedsana dolanczam do isuzi posta,gin tutaj to porazka aby sie dostac,gdzie rodzinny lekarz bez zajrzenia moze stwierdzic chorobe........wr........nerwy mnie biora.........ja ide na zabieg w marcu i sie boje,ale dobrze,ze bede zaraz w kraju to mnie sprawdza.Wiec wyjezdzacie za rok??!!!!Ale synek juz duzy fajna fotka

cfcgirl super ja uwielbiam te fotki,przypominaja mi o tych cudownych wilach:happy:

ok mykam cos przekasci,malutak padnieta spi.ACHA MY WEKEND SPEDZILISMY SPOKOJNIE,ALE MILUSNO:-)

dobranoc:happy:

Hej dziewczyny!!!!
Gratulacje dla Melanie niech dzidzius zdrowo rosnie!!!a mamusia niech wraca do sil!!!

Izusia nie przejmuj sie wszystko bedzie ok i deprecha tez minie chyba kazda z nas to ma:baffled: to przez ta pogode jest beznadziejna.....byle do wiosny
Ledsana ginekologa to tylko w szptalu mozna spotkac ;-) krotko mowiac przerabane ja osobiscie jade do pl sie przebadac do mnie tu trafia:wściekła/y:

kasula matula moja pierwsza reakcja to wieeelki usmiech:-) banan od ucha do ucha i nie moglam sie powstrzymac zarowno w pierwszej jaki drugiej ciazy po prostu cos niesamowitego nie do opanowania:-)

a u nas........weekend minal spokojnie w domku bo oczywiscie pogoda:wściekła/y: tatus niestety w pracy ale sobotnie popludnie spedzilismy w restauracji na obiadku:-) dzisiaj Kubus byl po raz pierwszy w przedszkolu:-) przedszkole do ktorego Ada chodzi zorganizowalo spotkania dla mam z maluchami bedzie raz w tygodniu oczywiscie free.....Kubus byl szczesliwy smial sie sam do siebie hihihi a ja z niego.....bylo bardzo przyjemnie dzieciaki sie bawily pozniej male jedzonko dla wszystkich mamusie kawusie i herbatki a na sam koniec zabawa instrumentami muzycznymi w koleczku i spiewanie kolysanek:-) ...jeszcze 5 dni i lecimy do pl:-) BUZKA POZDRAWIAM

HEJ!!!

DZIEWCZYNY ZACZEŁYSCIE PISAC O GIN A JA WLASNIE ZACZELAM MOJA PRZYGODE Z GIN TU TZN UMOWILAM SIE W GP NA CYTOLOGIE I NIE CZEKALAM NA LIST ANI ONI NIE ROBILI ZADNYCH KLOPOTOW Z UMOWIENIEM SIE NA WIZYTE ALE TAK CZY SIAK BEDZIE ROBIC MI PIELEGNIARKA A NIE GIN W KAZDYM RAIE BEDE WALCZYC O WIZYTE I SPOTKANIE TO WAM POWIEM CO BYLO :tak: A JK SIE NIE UDA TO PRZEBADAM SIE W PL W CZERWCU:baffled: :baffled:

JAK JA PIERWSZY RAZ ZOBACZYLAM FASOLKE TO MYLALAM ZE SERCE MI PEKNIE Z RADOSCI I LZY POPLYNELY BYLAM DOPIERO 6 TYG W CIAZY WIEC FASOLINKA BYA TYCIA I TYLKO SERDUSZKO PIKALO , ALE TERAZ JAK PRZYPOMNE SOBIE TAMTE CHWILE I POMYSLE O MOJEJ MARTUNI TO TAK STRASZNIE MILO MI SIE ROBINA SERDUSZKU TO CUDOWNY MOMENT:tak:
MEL- OGROMNIASTE GRATULACJE NIECH SYNUS ROSNIE ZDROWO KOLOROWO A TY KOCHANA WRACAJ DO SIL

IZUS- NIE MARTW SIE WIOSNA JUZ NIEDLUGO ZAWITA BEDZIE DOBRZ W KONCU WSZYSTKO SIE U NORMUJE I BEDZIE LEPIEJ :tak:

TIGER-CZEKAMY NA CIEBIE KOCHANA I TWOJE MALENSTWO JESZCZE 21DNI:-)

MYSZ@-FAJNIE ZE JUZ NIEDLUGO DO PL ODPOCZNIESZ SOBIE OD CODZIENNOSCI

A MY BYLYSMY NA III SZCZEPIENIU PO PIERWSZYM ZASTRZYKU MARTA NIE PLAKALA CO OGOLNIE WSZYSTKICH ZASZOKOWALA ALE ODBILA SOBIE PO DRUGIM I TRZECIM SZOK A JA MYSLALAM ZE RAZEM Z NIA BEDE PLAKAC TAK BYLO MI JEJ SZKODA POTEM MLECZKO I JAK SIE USPOKOILA TO POSZLYSMY NA WAZENIE I WAZY 5730GM MOJA KLUSECZKA, PYTALAM O TE UCZULENIE POWIEDZIALA ZE NAJPRAWDOPODOBNIEJ OD WODY I ABYM KAPALA MARTE W PRZEGOTOWANEJ I ZOBACZYLA CO SIE STANIE JAK NIE MINIE W TYM TYG TO MAM UMOWIC SIE NA SPOTKNIE U LEKARZA ZOBACZYMY:confused:
POZDRAWIAM PA

No a ja tak tu zagladam i glupio sie odezwac bo wy takie tu zadomowione:-) ! Ale sie odwazylam;-) no i od razu z interesem:tak: chcemy miec z mezem kolejnego dzidziusia ale ja kompletnie nie mam pojecia jak tu wyglada sprawa porodu:baffled: o prowadzeniu ciazy to slyszalam co nieco ale sa polscy lekarze takze problem jakby rozwiazany, ale porod:szok: , moze chcialybyscie sie podzielic swoimi przezyciami to z checia poczytam:tak: .

A moze jest wsrod Was mama ktora rodzila i w Polsce i tutaj i ma jakas skale porownawcza?

Z gory dziekuje za kazda informacje.

Pozdrawiam

glitter_maker_03_05_2007_16_37_45_96397.gif
http://2.UploadMirror.com/uploaded/7/480/glitter_maker_03_05_2007_16_37_45_96397.gif
Leedsana wiem jaki to ból mieszkac tu, bo ja mieszkam blisko Ciebie w Shipley, obok Bradford. Lekarz w Londynie też jednak nie jest tani. Koleżanka tam mieszka i myślałyśmy że się wybierzemy i jak się okazało wizyta z USG ok 120-130 funtów. :szok: Stwierdziłyśmy,że lepiej lecieć z tą kasę do Polski i się tam przebadać. A swoją drogą tragedia z tym ginekologiem tutaj. Pierwsze chwilę jak się dowiedziałam ,ze jestem w ciąży i nie mogę się zobaczyć z ginekologiem myślałam,że będę ich gryzła. Do tej pory nie miałam żadnych badań, no ale pojawiło się światełko w tunelu bo mam to USG na 15 marca. Potem zobaczę czy się położna ze mną skontaktuje.Jak nie to ja się z nią skontaktuje:wściekła/y:
Pozdrawiamy- Pietruszeczki z Fasolinką

Witam Mamusie!

Widze ze forum ruszylo niezle rozpisalyscie sie :tak:
Ja mam troszke mniej juz czasu dlatego tak malo tutaj zagladam czasami jak cos przeczytam nie moge juz odpisac ale staram sie :happy:
Brianek robi wielkie postepy :-)
Ostatnio troche marudny ma taka wysypke ze szok :szok: wyglada to jak kaszka ale gdzie niegdzie sa wieksze krosteczki no i cala skorka czerwona :baffled:
Podaje mu calcium w syropie moze pomoze :confused: jesli nie to pojde do lekarza.
Sybek przesypia juz cale noce poprostu REWELACJA!:biggrin2:

Melanie(wow niezle zaskoczenie termin byl w urodzinki Brianka z tego co pamietam 21 marzec:tak:) Ogromne gratulacje dla ciebie i meza!
Niech synek zdrowo sie rozwija a tobie zycze szybkiego powrotu do sil :happy2:

Teeger ty pewnie doczekac sie juz nie mozesz;-)

Maja a ja ci powiem ze jeszcze nie przebadalam sie po porodzie.Z tego co wiem tutaj nie badaja tak jak potrzeba a w pl nie mialam czasu :eek:
No ale czekam na relacje jak bylo i czy warto isc :-)

Anya zagladaj do nas czesciej!:tak:

Leedsana fajnie ze znow jestes :happy:

Dziewczyny musze zmykac jutro napisze wiecej bo glowa mnie strasznie boli.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Mel ogromne gratulacje życzymy szybciuteńkiego powrotu do siebie:tak:

RENATA witamy serdecznie ja wszystkiego o badaniach ciazy i porodzie dowiedzialam sie na spotkaniu mamusiek z uk ;-)
MAJA mi tez z GP powiedzieli ze dostane list z data kiedy mam przyjsc na cytologie ale juz czekam jakies 3miesiace chyba sobie daruje za miesiac bede w PL to zalicze wizyte i cytologie tez:tak:

miloku- troszke z poslizgiem, ale na GRATULACJE nigdy nie jest za pozno. Ogladalam zdjecia Tristanka. Jest boski. I jaki silacz, glowke slicznie trzymal od urodzenia. No i widze, ze ladnie z butelusi pije. Aby Ci rosl zdrowo i dawal wiele radosci i powodow do dumy moja droga!
Melanie- Tobie takze gratuluje rozwiazania! Sto buziaczkow dla Maddoxa, czekamy z niecierpliwoscia na Jego pierwsze zdjatka. W ogole to super, ze masz parke. Pariska bedzie opiekowac sie mlodszym braciszkiem.
maxin- nie dokonalismy jeszcze zakupu domu. Co prawda bylismy ogladac juz wiele z nich, ale wciaz czyhamy na cos bardziej w centrum Brighton. Dotychczas wszystko co widzielismy bylo nieco na uboczach miasta. Nie chcemy podejmowac pochopnych decyzji, wec poki co zostajemy tutaj.

reklama
Do góry