Witam wszystkich w ten piekny sloneczny poranek :-)
U nas ostatnio czas tak zasowa, ze brak chwilki na BB. Pati juz na dobre szaleje po calym mieszkanu, siwetnie sie bawi w sciganego i w chowanego, hehe spryciura zawsze nas znajdzie

Ja oprocz obowiazkow domowych nadal przedszkole i college. No i ostatnio pisze duuuuuuza prace zaliczeniowa
MELANIE GRATULACJE DLA WAS SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA. DUZO MILOSCI, RODOSCI ZE WSPOLNYCH CHWIL I ZDROWKA!!!
Cofffe witaj na forum
Oliwierku Olis bardzo dziekujemy za zyczonka, hehe a ja kompletnie zapomnialam, ze dzis Dzien Kobiet ;-)
Maja wielkie buziaczki dla Martusi, mam nadzieje, ze juz lepiej z jej skora. U Patiego tez od paru dni wysypka na buzce, sama nie wiem co to bo tylko na jednym policzku
Izusia dobrze, ze humorek juz dopisuje, na pewno teraz bedzie lepiej, wiecej sloneczka to i wiecej energii i pozytywnego myslenia

Oskarek widze slodziak wspina sie po nozkach mamusi tak jak Pati, no super to wyglada. A moze on sie tak budzi przez zabki
Maxin gratulacje dla Natki kolejnych zabkow, no to teraz moze juz gryzc :-) Fajnie, ze tak szybciutko rozwija sie przy Georgu, takie obcowanie ze starszym dzieciaczkiwm naprawde duzo daje.
Kallusia no to rzeczywiscie spora ta wasza Kluseczka, jest co dzwigac, ieduzo ponad 10 kg hehe. Widac, ze mamusia ma wartosciowe mleczko ;-)
Joanna_Z a moze zakropisz malej oczko sola fizjologiczna. Ja tak robilam jak Patiemu ropialy oczka, byla tylko ropka a oczko wygladalo na zdrowe, no i przeszlo
Olis mam nzdzieje, ze humorek juz lepszy, maz duzo pracuje, hmmm no ale dobrze, ze znajomi cie odwiedzaja, to tez wane, ze nie jestes sama

Glowka do gory
Maggusia a jak tam Brianek juz lepiej z jego skora, a czy on tez ma wysypke na twarzy, bo Pati cos otatanio ma kroteczki na twarzy

I jak twoje poszukiwania pracy?
Buziaczki dla wszystkich z okazji Dnia Kobiet