reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej babeczki!Dziekuje za wszystkie slowa pocieszenia, na was zawsze mozna liczyc:-)Ja mam sie lepiej, wiosenne slonce sprawia ze energii przybywa.Maly zajmuje caly moj czas.Potrafi sie sam slicznie bawic ale jak chce do mamusi to lapie mnie za nogawki spodni wstaje i wyciaga do mnie raczki>To naprawde fantastyczny widok.Coraz wiecej gada po swojemu i wogole jest super.Tylko w nocy sie budzi czesto i najlepiej mu spac a mamusia, a ja na to sie oczywiscie zgadzam.Zastanawiam sie co robie zle ze on nie spi w nocy dobrze.Wiem ze nie moze spac ze mna bo i tak juz sie do tego widze przyzwyczail.Wiec z powortem musimy go uczyc zasypiac samemu bo wteyd gdy sie obudzi w nocy nie bedzie plakal ze chce do mamy tylko sobie usnie sam.I juz przeciez tak bylo a teraz z powrotem problem.Mam nadzieje ze to przez zabki bo widze ze dziasla sa bardzo napuchniete i czerwone.Aj czekamy na te zabki i czekamy.
Maxin-dzieki za troske, no wlasnie widze, ze nie ma cie3 na gg ale wiem ze praca teraz cie zajmuje a potem zmeczenie dokucza.Gratuluje jeszcze raz zabkow Stokrotki.
Maja-ja tez uzywam Oilatum ale mnie zapisywali to na recepte jak chodzilam do egzema clinic i nie musialam za to placic.Teraz tez mi lekarz wypisuje bo skoro dzieci maja za darmo leki to po co mam placic jak to chodzi jakby o leczenie skory dziecka(przynajmniej tak bylo u nas).Tym bardziej ze Oilatum kosztuje ok 10£ wiec to nie malo, mysle.A ja jeszce uzywam tego Oilatum fregrency freee bo to drugie jest perfumowane czyli jeszcze bardziej wysusza skure i powoduje podraznienia .A to co mnie kazali stosowac jest bezzapachowe.

Anya-super ze piszesz, nio a fotki juz chwialilam, super.
Olis-aj teraz ja tobie zycze duzo slonca, niech doly szybko mijaja.A ci nasi mezowie tyle pracujas i pewnie to tez wplywa na nasze humory.A jak wasz misio???
Renata-witaj na forum.Mozesz poszukac na naszych stronkach (niestety jest tego sporo) bo my opisywalysmy tutsj swoje porody dosc szczegolowo.Ale nie martw sie , na pewno bedzie ok.Ja bylam super zadowolona:-)
O i nie skoncze mojego posta bo misio plakusia cos.
Dobrej nocki!
papa

Już mam to oilatum i dostalam na recepte bezzapachowe zobaczymy jak bedzie dzis pierwszy raz uzylam
a moja cytologia była na wyniki mam czekac od 2 tyg do 6tyg jesli cos bedzie nie tak to mam miec wizyte u gin a jak bedzie oki to nici z wizyty:-( , ale powiedzialam ze sie zle czuje ble ble ble bo nie byla za chetna mi zrobic bo jeszcze nie minelo 3 lata od ostatniego badania(ktore bylo w pl)
zobaczymy co bedzie dalej:confused:

dzieki dziewczyny za pomoc jestescie kochane

Izus - super ze juz masz sie lepiej bardzo sie ciesze
Maxin- i jak dostalas juz sukieneczke dla Natalki?

uciekam papap buziaczki 100dwa

RAZ DO ROKU JEST TAKI DZIEN
KTORY PRZEMIJA JAK PIEKNY SEN
WSZYSTKIE KOBIETY PANIE I MATKI
W TYM DNIU DOSTAJA PACHNACE KWIATKI
JA KWIATOW NIE MAM DLA CIEBIE
TYLKO W ZYCZENIACH PRZESYLAM SAM SIEBIE!!!​

rose21.gif

WSZYSTKIM CIOCIOM I MOIM KOCHANYM KOLEZANKOM Z OKAZJI DNIA KOBIET WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PRZESYLA OLIWIEREK!!!-z mala pomoca mamy

Czesc Dziewczynki..

Mam nadzieje, ze humorki już dopisuja J

Maxin.. hmm nie wiem, naprawde nie wiem kiedy wyjezdzamy J.. na pewno kiedys J..
A Tobie zycze spelnienia marzen :-) .. tj żeby maz miał dla Was wiecej czasu a firma sama się krecila J.. no i gratulacje dla swiezo uzebionych J
Mysz@.. gratuluje „pierwszej” wizyty w przedszkolu J .. ja tez niedlugo zaczne się za jakims rozgladac..
Maju.. noooooo J to widze, ze już masz „Co” dzwigac ;-) J super Kluseczka J [trzymam kciuki za piekna skore].. i wizyte u ginekologa.. to dziwne, ze tak bardzo "bronia" dostepnu do gina - szczegolnia jka kobitka mowi ze czyms sie niepokoi
Renatko.. Dziolchy sa super wiec na pewno cosik Ci opowiedza J.. ja niestety, albo stety rodzilam tylko w Pl.. wiec nie mam porownania.. ale na pewno nie taki wilk straszny.. wiec .. DO ROBOTY ;-)
Cfcgirl.. nie zartuj :szok: .. 120-30 funciorow?????.. szoooooook..
Maggusia.. podzielam zdanie Olis.. tj zebys skonsultowala to z lekarzem.. osobiscie nie „wyglada” mi to na alergie.. a jesli nawet, to potrzebuszech chyba czegos konkretniejszego niż calcium..
JoasiuZ.. a może niech siostra przywiezie Ci tj Malutkiej jakies kropelki do oczu?? Po co ma się malenswto meczyc...
Kallusia.. zdrowka zycze

Buziaki dla reszty Dziewczyn J

witam po dluzszej przerwie z uk, wyladowalismy w walii...maz jest tu od wrzesnia my od gurdnia /ja bylam tez w listopadzie....teraz wracam do pl bo moja mama idzie na operacje..a potem zobaczymy...mowie zobaczymy bo chcemy zmienic dom ale nie wiem jak to sie ulozy a w caly ten zamet nie usmiecha mi sie synka ciagnac wolalabym na gotowe go przywiezc...pozyjemy zobaczymy

pozdrawiam wszystkie kobitki i te male i duze:-D

Witam wszystkich w ten piekny sloneczny poranek :-)
U nas ostatnio czas tak zasowa, ze brak chwilki na BB. Pati juz na dobre szaleje po calym mieszkanu, siwetnie sie bawi w sciganego i w chowanego, hehe spryciura zawsze nas znajdzie :laugh2: Ja oprocz obowiazkow domowych nadal przedszkole i college. No i ostatnio pisze duuuuuuza prace zaliczeniowa :baffled:
MELANIE GRATULACJE DLA WAS SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA. DUZO MILOSCI, RODOSCI ZE WSPOLNYCH CHWIL I ZDROWKA!!!
Cofffe witaj na forum :happy:
Oliwierku Olis bardzo dziekujemy za zyczonka, hehe a ja kompletnie zapomnialam, ze dzis Dzien Kobiet ;-)
Maja wielkie buziaczki dla Martusi, mam nadzieje, ze juz lepiej z jej skora. U Patiego tez od paru dni wysypka na buzce, sama nie wiem co to bo tylko na jednym policzku :confused:
Izusia dobrze, ze humorek juz dopisuje, na pewno teraz bedzie lepiej, wiecej sloneczka to i wiecej energii i pozytywnego myslenia :tak: Oskarek widze slodziak wspina sie po nozkach mamusi tak jak Pati, no super to wyglada. A moze on sie tak budzi przez zabki :confused:
Maxin gratulacje dla Natki kolejnych zabkow, no to teraz moze juz gryzc :-) Fajnie, ze tak szybciutko rozwija sie przy Georgu, takie obcowanie ze starszym dzieciaczkiwm naprawde duzo daje.
Kallusia no to rzeczywiscie spora ta wasza Kluseczka, jest co dzwigac, ieduzo ponad 10 kg hehe. Widac, ze mamusia ma wartosciowe mleczko ;-)
Joanna_Z a moze zakropisz malej oczko sola fizjologiczna. Ja tak robilam jak Patiemu ropialy oczka, byla tylko ropka a oczko wygladalo na zdrowe, no i przeszlo :tak:
Olis mam nzdzieje, ze humorek juz lepszy, maz duzo pracuje, hmmm no ale dobrze, ze znajomi cie odwiedzaja, to tez wane, ze nie jestes sama :tak: Glowka do gory :happy:
Maggusia a jak tam Brianek juz lepiej z jego skora, a czy on tez ma wysypke na twarzy, bo Pati cos otatanio ma kroteczki na twarzy :confused: I jak twoje poszukiwania pracy?

Buziaczki dla wszystkich z okazji Dnia Kobiet :laugh2: :-D

reklama
Piękna kobieta podoba się oczom,
dobra kobieta - sercu.
Pierwsza jest klejnotem,
druga - skarbem.

wszystkim klejnotą i skarbom wszystkiego naj naj ...

Do góry