reklama
Hej, mam takie może trochę dziwne pytanie... Wybieram się niedługo do PL z małą i nie wiem jaki jest regulamin, jeśli chodzi o przewożenie dzieci w Ryanair? Niemowlaków konkretnie? Chodzi mi tutaj głównie o ilość mleka itp.
poczytaj ich wytyczne na stronie,bo przewoznicy niekiedy maja rózne wytyczne.
Jak leciałam EasyJetem w maju,to można bylo mieć wode w butelce +mleko w proszku (ja pozniej przelałam do kubka wode,bo moj syn nie pije z butelki nic procz mleka)
mogą cie poprposić o spróbowanie,mi kazali skosztować słoiczek.
Jak leciałam EasyJetem w maju,to można bylo mieć wode w butelce +mleko w proszku (ja pozniej przelałam do kubka wode,bo moj syn nie pije z butelki nic procz mleka)
mogą cie poprposić o spróbowanie,mi kazali skosztować słoiczek.
Witam nowa mame. Mieszkasz tez blisko w miarę nas bo ja z leicester.
Co do ryanair to ja miałam kilka słoiczków jeden kazali otworzyc i spróbować. Wode wolałam kupić w butelce i przelać ale w razie w mialam w kubku niekapku z połowę. Jakoś nie czepiali sie zbytnio. Tylko ja nie mialam mleka a sama wodę.
Co sądzicie o wozku i candy dla dwojki dzieci? Zobaczyliśmy go i mojemu sie spodobał ale nie wiem jak z użytkowaniem czy ciężki czy fajnie się prowadzi itd. Mala juz waży 9, 5 kilo plus nastepne dziecko i wózek to chyba ze 30 będzie więc musimy dobrze się zastanowić nad wozkiem
Co do ryanair to ja miałam kilka słoiczków jeden kazali otworzyc i spróbować. Wode wolałam kupić w butelce i przelać ale w razie w mialam w kubku niekapku z połowę. Jakoś nie czepiali sie zbytnio. Tylko ja nie mialam mleka a sama wodę.
Co sądzicie o wozku i candy dla dwojki dzieci? Zobaczyliśmy go i mojemu sie spodobał ale nie wiem jak z użytkowaniem czy ciężki czy fajnie się prowadzi itd. Mala juz waży 9, 5 kilo plus nastepne dziecko i wózek to chyba ze 30 będzie więc musimy dobrze się zastanowić nad wozkiem
Hej
Nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta ale brak czasu robii swoje.
Widze ze temat szkola - ja tez nie bardzo jestem w temacie o co kaman bo moje tutaj rodzone ..
Pozdrawiam serdecznie i milo zobaczyc forum na nowo po 2 latach haha
Nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta ale brak czasu robii swoje.
Widze ze temat szkola - ja tez nie bardzo jestem w temacie o co kaman bo moje tutaj rodzone ..
Pozdrawiam serdecznie i milo zobaczyc forum na nowo po 2 latach haha
Hejjj no tak
no to gratulacje ogromniaste ja juz myslałam ze stary jakiś ci został czy coś........
ja na myśl o trzecim mam ciary dosłownie I chyba bym umarła jak okazało by sie ze jestem w ciąży po ostatnim mam mega trauma I teraz starch robi swoje
ja na myśl o trzecim mam ciary dosłownie I chyba bym umarła jak okazało by sie ze jestem w ciąży po ostatnim mam mega trauma I teraz starch robi swoje
reklama
Wiesz co no to ogolnie jest niespodzianko wpadka hah i przez 1 tydzien mialam masakare w glowie bo wiecej dzieci nie planowalismy noi wrocilismy z wakacjii i okazalo sie ze juz bylismy w 5 hah
Podziel się: