reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej, mam takie może trochę dziwne pytanie... Wybieram się niedługo do PL z małą i nie wiem jaki jest regulamin, jeśli chodzi o przewożenie dzieci w Ryanair? Niemowlaków konkretnie? Chodzi mi tutaj głównie o ilość mleka itp.

poczytaj ich wytyczne na stronie,bo przewoznicy niekiedy maja rózne wytyczne.

Jak leciałam EasyJetem w maju,to można bylo mieć wode w butelce +mleko w proszku (ja pozniej przelałam do kubka wode,bo moj syn nie pije z butelki nic procz mleka)
mogą cie poprposić o spróbowanie,mi kazali skosztować słoiczek.

Witam nowa mame. Mieszkasz tez blisko w miarę nas bo ja z leicester.
Co do ryanair to ja miałam kilka słoiczków jeden kazali otworzyc i spróbować. Wode wolałam kupić w butelce i przelać ale w razie w mialam w kubku niekapku z połowę. Jakoś nie czepiali sie zbytnio. Tylko ja nie mialam mleka a sama wodę.
Co sądzicie o wozku i candy dla dwojki dzieci? Zobaczyliśmy go i mojemu sie spodobał ale nie wiem jak z użytkowaniem czy ciężki czy fajnie się prowadzi itd. Mala juz waży 9, 5 kilo plus nastepne dziecko i wózek to chyba ze 30 będzie więc musimy dobrze się zastanowić nad wozkiem

Dzięki :) Wybieramy się pierwszy raz, więc warto wiedzieć co nieco.
Krótko mówiąc niemowlaki rządzą się swoimi prawami i praktycznie nie ma ograniczeń, jeśli chodzi o jedzenie czy picie (przynajmniej tak to rozumiem:)

no to gratulacje ogromniaste ja juz myslałam ze stary jakiś ci został czy coś........

ja na myśl o trzecim mam ciary dosłownie I chyba bym umarła jak okazało by sie ze jestem w ciąży po ostatnim mam mega trauma I teraz starch robi swoje

reklama
Do góry