reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Anya wspanialego masz synusia :) I masz racje.Podrosl od ostatnich fotek ;) I mam wrazenie, ze podobny do ciebie.Chociaz nie widzialam twojego chlopaka.Ale wydaje mi sie ze do ciebie :) Chociaz taki maluch jeszcze sto razy sie zmieni zanim urosnie...Fajne foteczki....

Wprost nie moge uwierzyc, ze moj synus konczy jutro miesiac!!! Przeciez nie tak dawno jeszcze na niego czekalam... a tu juz miesiac jak sie nim ciesze. Czas leci tak szybko, zdecydowanie za szybko!

maxin- co do calowania to ja zawsze mowie, ze zacaluje go na smierc, a tatus odcaluje na zycie :-) Moich buziakow nie ma konca, nie potrafilabym ich zliczyc :-)

Leedsana- dziekuje bardzo ;D

Ivonek- co do podobienstwa to masz racje, ciezko takiego malego porownac do rodzicow. Czas pokarze... chociaz kazdy (nie slyszalam jeszcze innego komentarza) mowi, ze to wypisz wymaluj TATA! A ja myslalam, ze ma moje oczy... ale nikt tego nie potwierdzil, wiec to tylko moja opinia.

Niedlugo pewnie lwica wklei pierwsze zdjatka swojej Kruszynki.

Zmykam ogladac Celebrity Big Brother.

Milej nocki !

Niestety musze Was moje drogie zawiesc,my nadal 2 w 1 ale jest mi niezmiernie milo ze o nas pamietacie i wspieracie.
Ostatnio mialam problemy z wejsciem na bb tak jak Tamarunia do tego weekend,moja mamuska a w sobote poszlismy do znajomych na urodziny.Ogolnie czuje sie niezle,troszke krzyze daja znac a dzisiaj cos spac nie moge,jest juz naprawde ciezko i chcialabym juz urodzic ale naszemu uparciuchowi jak narazie tez sie nie spieszy.

Pozdrawiam Was wszystkie goraco i czas juz spac,ale przyznam szczerze ze nie bylo latwo nadrobic zaleglosci ale starannie wszystkie posty przeczytalam.Pa

Anya! sliczny Twoj synek!!!!My tez nie mozemy sie doczekac, kiedy juz zobaczymy nasza fasocie!

Lwica no wlasnie nie wiem co z tym bb sie dzieje, bo mam problemy codziennie!No ale to nic!!!MAm nadzieje, ze juz niedlugo urodzisz i ze porod bedzie niezbyt uciazliwy!

Maxin!Wlasnie tak wychodzi ze w marcu sie pobierzemy. NA razie czekamy na luty, bo mamy zabukowane spotkanie gdzie damy notice i juz chyba wtedy bedzie mozna ustalic konkretna date:) mam nadzieje, ze moja mam przyjedzie(jet to uzaleznione czy beda mrozy, bo trzeba palic w piecu, a jak wiecie ostatnio to niezle w polsce jest, ja jestem z Podlasie, a tak -30w nocy bylo dwa dnui temu, niezle co?)

DZisiaj jade zapisac brata na angielski. to papa!!!

lwica- ja nie czuje sie rozczarowana, bo tak czy siak URODZISZ ;-) Zycze Ci, aby wszystko gladko poszlo !

Malwina- a jak Ty sie czujesz blizej rozwiazania?

Maly smacznie spi, wiec ide wykorzystac ten czas na porzadki domowe...

Anya teraz dopiero wiem co Ty odczuwalas,mam jednak nadzieje ze az tak dlugo to sie nie przedluzy. :laugh:

Malwina a co u Ciebie tez zaczynasz miec streska kiedy Cie zlapie?

Anya-cudny syneczek, rosnie w oczyach cio?I wogole tak slicznie jest ubrany, ale ci super ze mozesz juz przytulac swoje malenstwo.
A wogole jak sie macie dziewczyny?U nas pod Manchesterem dzis mrozne powietrze i zimno chyba udzielilo sie z Polski.Dzisiaj szlam do collegu w czapie bo nie chce sie przeziebic.A i tak mam dzis wizyte u lekarza bo kaszle za bardzo.No ale bedzie dobrze.Powiem wam ze moj dzidzius kopie tak czesto ze naprawde jestem w szoku bo jak nie czulam go to gdzies do 20 tygodnia a jak zaczal kopac to czuje go ciaglei coraz bardziej .Ale to dobrze, to takie niesamowite uczucie:):)
Milego dzionka!

lwica- nie bede ci dawala rad skutecznego wywolywania ciazy i podaruje sobie wszystkie te ostre potrawy, bieganie po schodach, sex etc. bo u mnie nic z tych rzeczy nie zadzialalo :-) Jak Malenstwo jest uparte to nie ma na nie bata :-)

izusia
- Ty tez masz super- odczuwasz ruchy swojego dzieciaczka. To takie wspaniale uczucie. Wyobrazasz sobie swojego Maluszka i cieszysz sie kazdym kopniakiem, ktory ci zaserwuje. Ja czerpalam z tego duzo radosci ! A wkrotce juz i u Ciebie zostanie to tylko wspomnienie i Kruszynka bedzie Cie kopac nie od wewnatrz, a zewnatrz ;-)

tamarunia- jakiej narodowosci jest twoj chlopak? I w jakich okolicznosciach sie poznaliscie? Gratuluje nadchodzacego slubu. Czekaja Cie dwa wielkie wydarzenia- zamazpojscie i porod ;-) Cudownie!

reklama
usmialam sie sama z siebie hihi... lwico- ciaze to juz wywolalas ;-) Chodzilo mi oczywiscie o wywolanie porodu :-) Musisz uzbroic sie w cierpliwosc, choc wiem jak jest ciezko.

Do góry