Dziewczyny! CZytalam chyba dobra godzine jak nie wiecej!!!Ostatnio jak tylko wchodzilam na babyboom, i staralam sie odpisywac na majowkach, to strona mi sie zawieszal(i tak przez kilka ost dni)wiec sie wkurzalam i wylaczalam kompa zaraz. No niewazne.
Przeczytalam o humorkach. Oczywiscie dopisuje sie do klubu"nie wiem co mi jest". No coz czasem tak jest. Wlasnie ja sie najbardziej denerwuje tym, ze jak bede tak sie denerwowac, to urodze nerwowe dziecko. Zastanawiam sie, ile w tym jest prawdy i czy nie jest przypadkiem tak, ze dziecko ma w genach np swoj temperament. A ile jest w tym, ze zalezy od wychowania dzieciaczka???
Maxin chce Ci slicznie podziekowac za linka do benefitow, poczytalam sobie i niedlugo zaczne sie tym zajmowac na powaznie. Na razie jestesmy zajeci innymi sprawami.
Jest u nas brat moj(a propo rodziny) i szukamy mu pracy w Londynie. Z tego powodu w sumie tez troche sie denerwuje, bo zlaezy mi, zeby znalezc mu cos, ale problem polega na tym, ze jego angielski lezy i kwiczy(cos rozumie, lapie dosc szybko, ale to nie jest tyle ile byc powinno, zeby nazwac to komunikatywnym abgielskim).Jest ode mnie mlodszy o 2lata i am jeszcze jednego brata w wieku 12lat, Mieszka w Polsce z mama. A pochodze z podlasia, dokladnie z Suchowoli (pomiedzy Bialymstokiem a Augustowem).
Niedlugo mam nadzieje, ze mama nas odwiedzi, bo w marcu planujemy slub cywilny(mamy juz muzulmanski). Wlasnie tlumacze zaswiadczenie o rozwodzie a maz odbierze od prawnika certficate of marriage aproval, jakoze nie jest z unii i idziemy zabukowac date slubu. Nadal szukam czegos na slub i szczerze powiedziwaszy jakos n=mi to marnie idzie. Znalazlam na necie ladne sodnie i zakiet w bialym kolorze, ale ja nie lubie przez neta cos sobie kupowac, zawsze wole zmierzyc i zupelnie nie wiem, gdzie mam takie cos znalezc. Tak mysle, zeby pojechac do Blue Water i moze tam w jakims sklepie znajde maternity clothes, gdzie mozna cos eleganckiego kupic i w jasnym kolorze. Myslalam nad sukienka, ale chyba bym sie zle czula w sukience i z brzuchem, jakos tak bz sensu, chociaz moze jak znajde, zmierze i mi sie spodoba, to czemu nie?
A moze jakies rady. gdzie kupic itp.?
Dziewczyny przepraszam, ze tak tylko o sobie pisze i prosze o rady,, ale w sumei kogo mam sie pytac jak nie was?Tutaj mam jedna kolezanke Polke, ale az w Birmingham, a druga w Indiach wlasnie jest i tez niedawno poznana, a reszta w polsce. W ogole co do znajomosci, to jakos jestem tutaj stokroc bardziej nieufna niz w Polsce???nie wiem dlaczego???
I calkowiecie sie z Wami zgodze, jesli chodzi o znajomosci w Polsce. No zobaczymy jak to bedzie u mnie?ja jestem tu dopiero 7miesiecy od czerwca
Juz nielugo bedzie 3dni jak nie am lwicy, Nie wiem jak Malwina, a juz nie wspomne o Ani z blizniaczkami!!!
Maxina mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz!!!
I jeszcze jedno pytanko
mam problemy z cera naczynkowa. bylam w bootsie, ale niestety nie znalazlam ani jdnej serii kosmetykow do takowej cery. wspomne, ze ostatnoi jak dwa dni temu wymiotowalam, to na powiekach az z wysilku mi krwinki popekaly!!!a co dopiero bedzie podczas porodu?
no dobrze zmykam,jeszcze na majoweczki wpadne.Tutaj az my we trzy jestesmy majoweczkami!Maxin, Izusia i ja
no to papa!!