reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

KOCHANE DZIEWCZYNY!!!!!!!W SOBOTE O 5.34 URODZILAM NASZA UPRAGNIONA CORECZKE MAJE!!! WAZYLA 3230G I MIERZYLA 54CM! JESTESMY OBYDWOJE Z MEZEM I CALA RODZINKA NIEZMIERNIE SZCZESLIWI !!!
RADOSC NIE DO OPISANIA! MAJUCHNA MA SIE SWIETNIE i JA TEZ JUZ POWOLI DOBRZEJE. dzis dopiero wyszlismy ze szpiala, porod mielismy dobry, tatus spisal sie na medal - obiecuje szczegolowa relacje jak tylko znajde chwilke czasu!!!
DZIEWCZYNY TO NAPRAWDE UCZUCIE NIE DO OPISANIA- TA PIERWSZA NOC ZE SMOIM MALENSTWEM...OCZU PO PROSTU NIE MOGLAM ODERWAC OD KRUSZYNKI!!
POSTARAM SIE WKLEIC JAKIES ZDJECIA JAK NAJPREDZEJ!!! BUZIAKI!

reklama
Malvina!!!!!No serdecznie gratuluje kruszynki!!!!!CZyli urodzona 21stycznia?NA dzien babci!!!!
Ciesz sie bardzo!!!!Zycze duzo duzo duzo sczescia!!!!!Zdrowka rowniez bo to bardzo wazne prawda?Nie moge sie doczekac zdjecia!!!!!rowniez opowiescia jak przebiegl porod?no i dlaczego tak dlugo jak na brytyjskie realia bylas w szpitalu?
no i juz wklejam zdjecie sukni mojej, ktora jest bardzo skromna jak na pakistanska tradycje, wszakze, faktycznie w expresowym tempie sie pobralismy( 3tygodnie nie03miesiace):)w srode byl nasz slub a suknia byla kupowana w niedziele ;D

czesc kobietki :)

ja znow przelotem ;)

anya, chlopak na medal :) super fotki.
tamarunia, rzeczywiscie historia jak w romansie :) nie wiem czy po 3 tygodniach bym sie zdecydowala, choc zdecydowalam sie po 3 miesiacach ;)
lwica, trzymam zaciecie kciuki :) koniecznie daj znac jak juz bedzie sie cos dzialo :)
malvina, gratuluje :)

i uciekam :)

malvina- wspaniale wiesci, wielkie gratulacje! no i licze na szerszy opis porodu. ciesz sie swoja corunia!

Malvinko... GRATULUJE! GRATULUJE! GRATULUJE! :):):):)..
OCZYWISCIE DOMAGAM SIE DUUUUUUUUUUUUUUUZEJ ILOSCI ZDJEC :):):)...

Tamarunia... oooo to Ty faktycznie szybka dziewczyna jestes :):):)... myslalam ze te 3 tygodnie to pomylka, ale nie to po prostu milosc :):):):)... choc osobiscie bym sie nie zdecydowala... poza tym nikt nie udzieliby slubu 11-sto latkom :):):).. ladna sukienka :)..

Malvinko moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!Wspaniala nowina!!!Wklej koniecznie zdatka niuski...Jejku jak super :) Ciesze sie ogromnie...Lwico teraz czekamy na ciebie i twoje malenstwo :)

Anyu i co helt visitor powiedziala o krostach Josha?Nie jest to czasem uczulenie na bialko mleka krowiego?

Uciekam bede pozniej.Pa.

Dziewczynki moze i u mnie sie cos zacznie bo wlasnie zaczal mi czop odchodzic,dziwne uczucie,w pierwszym momencie myslalam ze to wody plodowe,ale chyba jednak czop.Wiec moze dzisiejszej nocy,brzuszek napiety i lekko pobolewa.Trzymajcie kciuki. ;)

MALWINA OGROMNIASTE GRATULACJE!!! I oczywiscie czekamy na opis jak rowniez zdjecia.Buziaczki dla calej Waszej trojki :-* :-* :-*.

reklama
LWICO trzymam kciuki z calych sil!!!To juz na pewno niewiele ci zostalo do rozwiazania...Powodzenia kochana....Jak wspaniale.Przybaywa nam maluszkow na naszym forum :)

Do góry