reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam .. i z Uk .. poki co sie wdrazam ale pewnie niedlugo zagoszcze tu na stale. Moge? :)
To ja :

0018869600.jpg

I moje dzieciaki ...
d8fcc61a78b22561med.jpg

POZDRAWIAMY CIEPLUTKO!!!!

reklama
och ja tu dzis bylo cicho:baffled::rofl2::nerd:gdzie sie chowacie???

ja nie za fajowo sie czulam mam @ i zle go znosze wrrr.Natka wciaz marudna,a ja bardziej nerwowa nie lubie tych dni:no::-:)sorry:jutro mam zamiar spac do bulu heeh jak Natka mi da.......nie mioge spac wiec buszuje po necie

kasia widze ze ty tez:-D

witam nowa mame i piekne dzieci Zuzie i Kubusia;-)

buziaczke dzis twoj wieli dzien pewnie spac nie mozesz nie dernerwuj sie to jest twoj dzien i badz wesola spokojna wszytsko pojdzie gladako,bawcie sie dobrze a na pewno dzien dlugo zostanie w waszych mysla.A MY CZEKAMY NA FOTKI;-):tak:

ok ide chyba spac
dobranoc

czesc dziewczyny
witam nowa mama na forum mumiaczek i jej szkarbiatka kubusia i zuzanke, zagladaj i pisz tak czesto jak tylko mozesz....sliczne fotki maluchow i Twoje

buziaczku nie denerwuj sie -latow powiedziec, badz szczesliwa, pienkie wygladj i miej super zabawe
z okazji twojego swieta-zaslubin
Badzcie dla siebie i ziarnem pieprzu
i szczypta soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem
gdy milosc w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki kiruje zycie

maxin, iza nocne marki ja tez czsami lubie sobie posiedziec kiedy jest cicho wszyscy spi, poprostu jest błogo tylko minus jeden rano jest ciezkie wstawanie...a wczoraj byl szczegolny dzien ale tutaj w uk w ogole tego nie ma a zostalo wspomnienie, przyzwyczajenie, czasamijest ciezko
uciekam na zakupy i troche posprzatac, milego weekendu:-):-):-)

reklama
Do góry