reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Pinka - az brak slow,chyba kazda sie poplakala przy czytaniu tego co Wiki musiala przejsc:--(glupota lekarzy jest nieograniczona...,ach szkoda gadac. Zycze zdrowka dla malusiej i naprawde wielkie uklony w Strone Twoja i twojego M bo ja nie wiem czy bym to przezyla.Ksiezniczka na fotkach przepiekna!!!!!!!!Jakie slodkie minki
Buziaczek- ale masz duuuuuzo wlosow!rety!super!swietny kolorek
Buziaczek- ale masz duuuuuzo wlosow!rety!super!swietny kolorek
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Mamuski, bylismy w niedziele na tym Baby Show i bylo nawet fajnie,taki troche balagan,ale fajnie
Znalezlismy cos fajnego dla dzieciaczkow i chcialam tylko Wam powiedziec o tym i moze ktoras tez sie zdecydujeOtoz pewna pani organizuje spotkanka dla dzieciaczkow w basenie,towarzyszyc w basenie moze tylko 1 rodzic.I to jest nauka trzymania dziecka w wodzie,pozniej nauka plywania i zabawy,gry,spiewanie,itp...Nie jest to najtansza rzecz na swiecie,ale na pewno jedna z fajniejszych bo bardzo rozwijajaca dla bobsikow
Moze ktoras sie zdecyduje,jesli tak to moge podac numer jakby co.
Znalezlismy cos fajnego dla dzieciaczkow i chcialam tylko Wam powiedziec o tym i moze ktoras tez sie zdecydujeOtoz pewna pani organizuje spotkanka dla dzieciaczkow w basenie,towarzyszyc w basenie moze tylko 1 rodzic.I to jest nauka trzymania dziecka w wodzie,pozniej nauka plywania i zabawy,gry,spiewanie,itp...Nie jest to najtansza rzecz na swiecie,ale na pewno jedna z fajniejszych bo bardzo rozwijajaca dla bobsikow
Moze ktoras sie zdecyduje,jesli tak to moge podac numer jakby co.
K
kasiula matula
Gość
BUZIACZKU świetna fryzurka bardzo ci w niej ładnie
MAGGUSIA a Twojej fryzurki nadal nie widzielismy chyba ze ja cos przegapiłam pochwalisz sie wreszcie bo zaraz odrosna i znowu nie bedziesz chciala wkleic;-)
PINKA śliczna córeczka dobrze ze juz wszystko ok
dziekuje wszystkim za zyczonka urodzinowe jestescie kochane
MAGGUSIA a Twojej fryzurki nadal nie widzielismy chyba ze ja cos przegapiłam pochwalisz sie wreszcie bo zaraz odrosna i znowu nie bedziesz chciala wkleic;-)
PINKA śliczna córeczka dobrze ze juz wszystko ok
dziekuje wszystkim za zyczonka urodzinowe jestescie kochane
O
olis
Gość
pinka-zycze wytrwalosci i wiary bo to najwazniejsze!!!przeszliscie cos strasznego i jak sama napisalas nie da sie tego opisac!!!!kochana zdrowka dla malej.....oby wszystko wrocilo do normy zyczewam tego z calego serca!!!!
buziaczek-wygladasz rewelacyjnie,super !!!!!fryzjerka byla polka?????bardzo ci do twarzy w tym kolorze!!!
buziaczek-wygladasz rewelacyjnie,super !!!!!fryzjerka byla polka?????bardzo ci do twarzy w tym kolorze!!!
Joanna_Z
Fanka BB :)
Pinka dobrze, ze juz jestescie w domu, poplakalam sie jak przeczytalam Twojego posta bo przypomnialo mi sie jaka ja bylam bezradna jak bylam w szpitalu z moja kruszynka. Trzymajcie sie , jestesmy calym sercem z wami
witam
pinka jak sie ciesze,ze juz wrociliscie do domu.coreczka bardzo dziela,a ty kochana silna kobieta,duzo przezylyscie,az serce boli jak czytam co wam sie przytrafilo,doskonale znam to uczucie bezsilnosci ,kiedy lekarze chca w sumie pomoc dziecku,ale te male oczka wyraznie daja ci do zrozumieni,ze boli i oczkami dziecko prosi aby ja z tamtad zabrac,och boze jak sie poplakalam,......wspomnienia wrocily,bo dokladnie rok temu bylysmy z mala w szpitalu i podobna stutacja do wsazszej nik nic niewiedzial co dziecko moze byc,a na emergensi zostawili nas ,gdzie NATALKA MIALA 40 C goraczki i poszli do innego pacjeta,na szczescie wszytsko U WAS POWOLI warca do normy,dzieki bogu.Wikusia madrasek ;-)pozdrawiamy i usciskaj ja od nas
buziaczke supcio fryzurka ,sliczny kolorke i obciecie;-)
musze sie napic herbaty
pinka jak sie ciesze,ze juz wrociliscie do domu.coreczka bardzo dziela,a ty kochana silna kobieta,duzo przezylyscie,az serce boli jak czytam co wam sie przytrafilo,doskonale znam to uczucie bezsilnosci ,kiedy lekarze chca w sumie pomoc dziecku,ale te male oczka wyraznie daja ci do zrozumieni,ze boli i oczkami dziecko prosi aby ja z tamtad zabrac,och boze jak sie poplakalam,......wspomnienia wrocily,bo dokladnie rok temu bylysmy z mala w szpitalu i podobna stutacja do wsazszej nik nic niewiedzial co dziecko moze byc,a na emergensi zostawili nas ,gdzie NATALKA MIALA 40 C goraczki i poszli do innego pacjeta,na szczescie wszytsko U WAS POWOLI warca do normy,dzieki bogu.Wikusia madrasek ;-)pozdrawiamy i usciskaj ja od nas
buziaczke supcio fryzurka ,sliczny kolorke i obciecie;-)
musze sie napic herbaty
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Joanna-
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
STO LAT DLA TWOJEJ KRUSZYNKI!!!!!SPELNIENIA MARZEN I DUZO ZDROWKA!!!!WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI ROCZKU!!!!!!:-):-):-):-)
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
STO LAT DLA TWOJEJ KRUSZYNKI!!!!!SPELNIENIA MARZEN I DUZO ZDROWKA!!!!WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI ROCZKU!!!!!!:-):-):-):-)
Joanna przestawily sie w kalendarzu daty i dopiero dzis zobaczylam ze twoja biedroneczka 5 pazdzierkinka obchodzila roczke,PRZERASZAM:-(
I SKALDAM SPOZNIONE,ALE SZCZERE ZYCZENIA dla MAYI
I SKALDAM SPOZNIONE,ALE SZCZERE ZYCZENIA dla MAYI
Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!
reklama
K
kasiula matula