reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Pinka - az brak slow,chyba kazda sie poplakala przy czytaniu tego co Wiki musiala przejsc:-:)-(glupota lekarzy jest nieograniczona...,ach szkoda gadac. Zycze zdrowka dla malusiej i naprawde wielkie uklony w Strone Twoja i twojego M bo ja nie wiem czy bym to przezyla.:no::no:Ksiezniczka na fotkach przepiekna!!!!!!!!Jakie slodkie minki:tak:
Buziaczek- ale masz duuuuuzo wlosow!rety!super!swietny kolorek:tak::tak::tak:

Mamuski, bylismy w niedziele na tym Baby Show i bylo nawet fajnie,taki troche balagan,ale fajnie:tak::tak:
Znalezlismy cos fajnego dla dzieciaczkow i chcialam tylko Wam powiedziec o tym i moze ktoras tez sie zdecyduje:tak::tak::tak:Otoz pewna pani organizuje spotkanka dla dzieciaczkow w basenie,towarzyszyc w basenie moze tylko 1 rodzic.I to jest nauka trzymania dziecka w wodzie,pozniej nauka plywania i zabawy,gry,spiewanie,itp...Nie jest to najtansza rzecz na swiecie,ale na pewno jedna z fajniejszych bo bardzo rozwijajaca dla bobsikow:tak:
Moze ktoras sie zdecyduje,jesli tak to moge podac numer jakby co.

BUZIACZKU świetna fryzurka bardzo ci w niej ładnie :tak:

MAGGUSIA a Twojej fryzurki nadal nie widzielismy chyba ze ja cos przegapiłam pochwalisz sie wreszcie bo zaraz odrosna i znowu nie bedziesz chciala wkleic;-)

PINKA śliczna córeczka dobrze ze juz wszystko ok

dziekuje wszystkim za zyczonka urodzinowe jestescie kochane

pinka-zycze wytrwalosci i wiary bo to najwazniejsze!!!przeszliscie cos strasznego i jak sama napisalas nie da sie tego opisac!!!!kochana zdrowka dla malej.....oby wszystko wrocilo do normy zyczewam tego z calego serca!!!!

buziaczek-wygladasz rewelacyjnie,super !!!!!fryzjerka byla polka?????bardzo ci do twarzy w tym kolorze!!!

Pinka dobrze, ze juz jestescie w domu, poplakalam sie jak przeczytalam Twojego posta bo przypomnialo mi sie jaka ja bylam bezradna jak bylam w szpitalu z moja kruszynka. Trzymajcie sie , jestesmy calym sercem z wami

witam

pinka jak sie ciesze,ze juz wrociliscie do domu.coreczka bardzo dziela,a ty kochana silna kobieta,duzo przezylyscie,az serce boli jak czytam co wam sie przytrafilo,doskonale znam to uczucie bezsilnosci ,kiedy lekarze chca w sumie pomoc dziecku,ale te male oczka wyraznie daja ci do zrozumieni,ze boli i oczkami dziecko prosi aby ja z tamtad zabrac,och boze jak sie poplakalam,......wspomnienia wrocily,bo dokladnie rok temu bylysmy z mala w szpitalu i podobna stutacja do wsazszej nik nic niewiedzial co dziecko moze byc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a na emergensi zostawili nas ,gdzie NATALKA MIALA 40 C goraczki:szok: i poszli do innego pacjeta,:no::wściekła/y:na szczescie wszytsko U WAS POWOLI warca do normy,dzieki bogu.Wikusia madrasek ;-)pozdrawiamy i usciskaj ja od nas

buziaczke supcio fryzurka ,sliczny kolorke i obciecie;-)

musze sie napic herbaty:rofl2:

Joanna-
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
STO LAT DLA TWOJEJ KRUSZYNKI!!!!!SPELNIENIA MARZEN I DUZO ZDROWKA!!!!WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI ROCZKU!!!!!!:-):-):-):-)

Joanna przestawily sie w kalendarzu daty i dopiero dzis zobaczylam ze twoja biedroneczka 5 pazdzierkinka obchodzila roczke,PRZERASZAM:-(

I SKALDAM SPOZNIONE,ALE SZCZERE ZYCZENIA dla MAYI
Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

reklama
Do góry