reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

taj ja faszerowali tym mlekiem na siłe ze w koncu wszystko zwymiotowała trzymałam to biedne dziecko na reku kiedy wymiotowało i płakałam z besilności :wściekła/y::wściekła/y:kleczłam z nia na srodku pokoju i płakalam a ona wymiotowała pielegnarki mnie pocieszaly i gadały ze wszystko bedzie dobrze ale ja jakos tego nie widziałam :no::no:
załozyli jej kolejną rurke znów koszmar:wściekła/y::wściekła/y:bo tą zwymiotowała,,,,,,,,,,obiecałam jej ze to juz ostatni raz już wiecej nie dam jej tak krzywdzic:no::no:po dwóch dniach lekarze stwiedzili ze odłączą jej rurki i zmienią mleko :cool:dodam ze to jest jej już piate mleko:baffled::baffled:no i tak sie stało okazało sie ze to mleko pije bez problemu:-):-)i nie ma odruchow wymiotnych:no::no:ucieszyłam sie bardzo bo to była dla nas jakaś nadzieja:tak::tak:ale lekarz powiedził ze jeszcze zostaniemy dzień lub dwa zeby zobaczyc czy dalej bedzie jadła tak jak teraz.Okazało sie że je to mleczko bez problemu
tak wogóle to okazało sie że te rurki wcale nie były potrzrebne wystarczyła zmiana mleka bo dziecko tamtego nie tolerowało:no::no:dlatego nie chciała go jesc i wymiotowała.............tego jak byłam wsciekła jat to usłyszałam to juz nie opiszę bo nie bede was zanudzac ale powiem tylko jedno............
lekarze to głąby nie potrzebnie narażali dziecko na takie cierpienia wystarczyło zbadać ja dokładnie a nie odrazu rurki wkładac!!!!!!!!!!!!szok zostawię to bez komętarza...........

teraz jestesmy juz w domciu i chwała Bogu mała ciągle płacze ma leki i strasznie sie boi ale mam nadzieje ze z czasem wszystko sie unormuje

mam nadzieje ze was nie zanudziłam ide pranie wywiesic:-)

reklama
PINka - Bozeee Kochana nie wiem co powiedziec:-(zatkalo Mnie .... Wyje jak bobr, rozmazalam sie strasznie, ale lzy same sie cisna .... czytajac co przeszliscie:frown::frown::frown: , cos okropnego przeszliscie w tym szpitalu...jestescie naprawde dzielni, a Mala niesamowicie silna. tak strasznie chcialabym ja przytulic i Was. nie wierze ze tak traktuja dzieci i to takie malutkie, przecierz to bylo wszystko robione w drastyczny sposob, to dla mnie nie wyobrazalne naprawde:no::sad::sad:ja to bym umarla, z placzu doslownie , jakbym widziala co robia i ze jestem bezsilna, mialam bym takie poczucie winy ze to przeze mnie nie wiem nie wiem normalnie masakra , ale nie wiesz dlaczego nie chciala jesc?? a teraz ile jje??
Jestes naprawde dzielna , odpoczywajcie i cieszcie sie soba. Zycze duzooo milosci i szczescia, oraz zdrowka obyscie juz nigdy nie zaznali takiego smutku.:no::sad::unsure::sad: pozdrawiam WAS!!!!

Czesc dziewczyny Boze Moj Kochany Pinka ale ty przeszlasz koszmara a najbardziej twoja coreczka ,to musialo byc straszne ,jak to czytalam to az lzy mi poplynely zawsze tak jak widze i slysze ze takie malenstwa musza cierpiec gdy cos im sie zdarzy ,jestem wrazliwa ,czasami za bardzo ,gdyby cos takiego spotkalo mojemu dziecku to nie wiem ,chyba bym zemdlala z rozpaczy .A ci cholerni lekarze (sorry za wyrazenie ) kurcze zamiast od razu reagowac to mowi ze jest ok.ja bym go chyba................ i czekac tyle godzin az jakis znajdzie sie porzadny i wezmie sie do roboty .Ale czemu tak sie stalo ,ze nie jadla i tylko spala,powiedzieli wogole jaka jest przyczyna czy sami nie wiedza .Ale wszystko mam nadzieje jest w porzadku ,czy pije mleko .Pinka zycze tobie i twojej coreczce duzo sily,zdrowia i wiary ,bedzie dobrze ,oby juz po wszystkim i juz nie wraca.:tak:Pozdrawiam ciebie i wszystkich pa.

buziaczku- teraz je 120 ml co 2-3h dlaczego nie jadła?mleko przestało jej smakowac przez nie miała koleczki i dlatego bala sie jesc bo wiedziala ze jak zje to odrazu bedzie miała kolke
to mleko jest przepisywane tylko i wyłącznie przez lekarzy i to jej odpowiada bo nie ma kolek i smakuje jej:-):-)

ja tez sie obwinialam ze to moja wina że nie potrafie jej pomóc:no:a BARDZO BYM CHCIAŁ

opisałam pobieżnie co sie działo bo wiecej nie bede pisała bo to jest za bardzo przykre i bolesne a ja i tak już zachlastałam całego laptopa łzami........
dorcia- dziekuje:-):-) mam nadzieje ze juz nigdy nas to nie spotka bo klejnego razu bym nie przeżyła:no::no:

ok lece bo moja gwazdeczka zaraz jedzonko bedzie chciała:-):-)

całuje was mocno i do usłyszenia

wkleje wam moją dzielną perełkę

Załączniki

• e.jpg
    e.jpg
    76,1 KB · Wyświetleń: 27
  • r.jpg
    r.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 35
  • t.jpg
    t.jpg
    90,8 KB · Wyświetleń: 31
  • w.jpg
    w.jpg
    71,5 KB · Wyświetleń: 32
Pinka przeczytalam twoje posty poprostu wspolczuje wam bardzo!:-(tylko moge sobie wyobrazic co przezyliscie ale wiem ze to bylo dla was bolesne przezycie ja czytajac twoje posty plakalam i poprostu tak mi bylo szkoda waszej malej ze najechetniej bym tych lekarzy udusila ze musiala tak cierpiec!
lecz najwazniejsze jest to ze doszli do tego co malej jest:tak:i ze juz wsztsko jest na dobrej drodze zycze wam zdrowka i duzo milosci bo pewnie teraz tego mala najbardziej potrzebuje:sorry:
Przesylam wam wszytskim ciumaski i mocno sciskam!:-)

reklama
Do góry