Kasiula Matula - Wszystkiego Naj Naj Naj - spoznione ale szczere. wybacz ale czasu brak:-(
Agnieszka1 - Dziekuje . Napisz jak znajde chwilke czasu , juz po slubie moze wkoncu bede miala go wiecej ...
Toola- Nie bede miala welonu bo podobno kobieta z dzieckiem nie moze miec juz bialego welonu - tak twierdzi Tesciowa
, dlatego mam diadem sam -mial byc z welonem ,ale podoba Mi sie diademik bede sie czula jak ksiezniczka a nie jak mezatka
he he swirki , a obraczki podobaja mi sie bo nie sa takie zwykle i oklepane i sa wyjatkowe, nie podobaja mi sie takie zwykle, proste ..
lubie miec cos innego niz wszyscy
autorski pomysl z obraczkami-dostepne w argosie
;-):-).
Izka0401- Dziekuje , chyba zaczne ja wprowadzac po slubie. a jak Synek ??
Mamuska79 - Dziekuje, fajnie ze nie tylko mnie sie podobaja ;-)Suknie mam bardzo delikatna, prosta i nic kosmicznego
Doczekasz sie zdjec napewno
tzn ze nie jestem sama , wszystkie dzieciaczki to przechodza
a z ta 1 to niezly jest
Synio slodziak - misiaczek
Tez przestalam reagowac na kazdy placz Blanki bo terroryzuje Nas okrutnie maly brzdac niedlugo wejdzie nam na glowe
Maggusia - Sama sie nie moge doczekac efektu koncowego ,,,bedzie ciekawie
Justyna - Obiecuje ze wkleje zdjecia napewno, jak tylko dorwe komputer :-)
Mala-gorzatka - Tobie tez sie tak trzesa rece, i masz zawroty glowy , jak nie jjesz? jak bym nie pila to juz dawno bym nie zyla
he he he
Nas troszke nakrecali rodzice
bo my nie moglismy sie zdecydowac czy w tym roku czy na wiosne ale wyszlo ze teraz
:-) i dobrze
pomogli nam sie zdecydowac
Justyna W - Jak zacznie chodzic moje dziecie to zdemoluje mi caly dom i przewroci go do gory nogami jak dalej bedzie taka wscipska i ciekawska
Maja 33 - mam nadzieje ze juz lepsze samopoczucie , Dziekuje za wpisik na Blaneczki stronce - myslalam ze juz nikt Nas tam z BB nie odwiedza tu prosze jaka mila niespodzianka
pisze na raty boje sie utracic posta