reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam
my dzisiaj zrobiliśmy krótki spacerek, pieluszki nam się kończyły i mleczko. Ah ta pogoda, zimno tak nie przeszkadza jak ten deszcz, przez niego spacery wykluczone :-(. A ja musze choć na godz wyjść z malutkim, taka mała schiza, troszeczke dupke przewietrzyć :-D.
Mala-gorzatka28 śliczniutka, a te minki takie słodkie :-), i dobrze że masz normalnego lekarza :tak::-), bardzo mało tu takich.
Justyna.w dużo zdrówka dla Szkraba :tak:
Pinka odchudzanie miałaś expresowe, zadbaj o siebie. A Kruszynka jeszcze cierpi, nie dziwie się po takich przejściach, najważniejsze że powoli wszystko wraca do normy, duże uściski

To laseczki do jutra :-):-D,
spokojnej nocki

Witajcie mam na imie Zaneta ,mieszkam w Northampton,czytam wasze forum juz dluzszy czas jak planowalismy dziecko ,bardzo mi sie podoba ta strona ,mozna sie tu duzo dowiedziec i znalesc przyjaciol ,staralismy sie o dziecko miesiac i zniecierpliwoscia robilam testy az tu dzis wykazaly dwa pozytywnie ,bardzo sie ciesze bo bardzo chcielismy miec dziecko ,mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona ,pozdrawiam

Mala-gorzatka kochana ta Twoja kruszynka, sliczne minki robi:-)

JANET witaj, no jasne, ze Cie przyjmiemy :-)gratuluje tych dwoch kreseczek:tak:

Czesc dziewczyny!!!
Ale sie za Wami stesknilam! Oczywiscie nie przeczytalam wszystkiego, bo przez kilka miesiecy naskrobalyscie tyle stron, ze bede musiala wziac chyba troche wolnego i forumowa ksiazke czytac :-)
Wpadlam tu i tyle nowych wiadomosci- EVOSKA w ciazy!!! Super, gratuluje! Nie jestem jeszcze do konca w temacie- ktory miesiac i tak dalej. Znasz juz plec dzidzi?
MELANIE opuscila UK! Kochana, uwazam, ze bylas bardzo silna, ze przez tak dlugi czas siedzialas z dwojka dzieci w domu. Jest naprawde ciezko, jesli nie ma sie wokol rodziny. ycze powodzenia. Z pewnoscia bedziesz musiala sie przestawiac teraz ponownie, bo w jakims stopniu przyzwyczailas sie juz do standardow w Anglii, a polska rzeczywistosc jest niestety inna. Musze stwierdzic, ze bardzo przytlaczajaca, wrocilam kilka dni temu z PL i stwierdzilam, ze juz tak bardzo przesiaklam UK, ze niestety bardzo malo zalet naszego kraju potrafie wymienic. Jednak pamietaj, ze czasem nie wazne gdzie jestes, a z kim...!
Anetka- Pati mial takie cudne krecone wloski! Nie Szkoda bylo Tobie ich obcinac?! Joshowi tez sie kreca wloski, ale nie mam zamiaru jeszcze zmieniac mu fryzurki.

Moj urwis chodzi do przedszkola (tylko w poniedzialki na 4h), wiec jest to bardzo cenny czas dla mnie ;-) Nastepnym razem wkleje zdjecia!

Przepraszam, ze nie napisze do wszystkich, tyle nowych mamus sie pojawilo! chcialam jeszcze tylko dodac, ze ogladnelam zdjecia i wszystkie dzieci UROSLY i sa przepiekne!!!

mała-gorzatko-twój skarbek cudny nie moge sie napatrzec taka piękna jest a jakie miny strzela coś niesamowitego:-):-)a ten usmiech widać że prosto z serduszka:-):tak:
tak butla poszła w ruch i jestem z niej bardzo zadowolona:-):-)
JANET-witaj serdecznie i gratuluje fasoleczki:-):tak:pisz co tam u ciebie:tak::-)jak sie czujesz?
mamuska79-to fakt odchudzanie ekspresowe:-):tak:i gratis dostałam wielgachne rozstepy:-):-)ale co tam juz wiem jak je zniszczyć:-):-)kto chce to mu moge powiedziec
Buziaczku-widać że Blania coraz mądrzejsza ha ha mamusi niedlugo na głowe wejdzie:tak::tak:ale co tam nie śmieje sie bo moje dziecko wcale nie lepsze:-D:-Dale kocham ją nad życie!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
justyna w.- biedny synuś:-(gorączka cos okrponego mam nadzieje że szybko odejdzie w zapmnienie:-D:-Dduzo słoneczka dla niego:-D:-D:-)a już sie staram nie wracac do tego co było ale jeszcze czasami łza mi sie zakreci jak sobie pomysle brrrrrrrrrrrr aż mnie ciarki przeszły........

musze wam powiedzieć ze moje najwieksze szczescie nauczyło sie........
-lizać rączki -wprost uwielbia to slini co popadnie:-D:-)
-pokazuje jakie to ona ma kłopoty:-)to znaczy trzyma raczke na czole ha ha cudnie to wyglonda:-):-)
-oraz kręci sobie włoski raczka-nieziemsko jej to wychodzi:-):tak:
jestem z niej bardzo dumna bo dzis już sie wiecej uśmiechala:tak::-Dkochana jest ta moja dziewczynka:-D:-D

ok laseczki spadam chyba do łózeczka bo cos mnie zmuliło:szok::szok:chyba to piwko hi hi
całuski dla was:-)

Witam Mamusie!

ale sie tu dzieje tyle postow ze ja nie wyrabiam:zawstydzona/y:
Brianek nadal chory i kaszle mega kaszle dzis kupilam Vick wiec mam nadzieje ze go wygrzeje i bedzie ok!:-)

Anya ja nie wierze ze cie widze!:tak:tyle razy o ciebie pytalam kurde kobietko gdzies ty sie podziewala?mam ochote cie wysciskac ze zagladnelas tutaj:-)
Josh pewnie duzy chlop z niego co?koniecznmie wklejaj fotki juz nie moge sie doczekac:-)
fajnie ze chodzi do przedszkola ma kontakt z dziecmi no i ty masz czas na siebie.A ty kochana pracujesz czy w domku siedzisz z malym?
Opowiadaj co u ciebie bo sie stesknilam!:happy:

Pinka ja chetnie bym chciala znac ten sposob na rozstepiska dawaj ten sekret:-)bo ja wiem ze tylko pomoga lasery byla u chirurga z tym.

Mala-gorzatka sliczne zdjecia kruszynki przepiekne minki robi:-)

Janet witaj na forum!Gratulacje zafasolkowania:blink:
kiedys mieszkalam kolo Northampton i jezdzilam tam na zakupy.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
oni Dziewczyny Moja Kochanienka Coreczka ala mi popalic dzis usypiala az 2 godziny masakra :szok::confused2: i dlatego nie mam czasu dzis na bb jestem zmeczona siadam przed tv pije piwko z Moim i uderzam w kimke bo jtro musimy jechac oddac suknie do prasowania i prania i odwiedzic urzad na chwilke a potem na zakupki dla mnie i Blani nowe ciuszki wypatrzylam dzis hihih:-D:tak:;-)Tatus dostal wyplatke trzeba nakusic :-p:-p:-pale jestem okropna nieee:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hihihi ale lubie Mala ubierac :sorry::rofl2:
Kupilam jej juz dzis jedne body czerwone z loskiem switeczne i slodki sliniaczek z pusiatkiem :laugh2: i witaminki sanatogen od 1 misieczka 7 skladnikow witaminek , o smaku omaranczy dodaje do herbatki i pije :happy::happy: super.

Janet - wkoncu sie odezwalas u nas :) jedz jutro i napisz jak i co zalatwilas w przychodni? czekam na wiesci , pozdrawiam Cie serdecznie i oby fasolka okazala sie juz tygodniowa :tak::tak::tak:
Pinka - he he he mala wlazi wlazi niezle daje w kosc , ale o dopiero poacztki :sorry:

zmykam spac papapa

Do góry