reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam was!!!
za oknem szarawo pogoda do d...

buziaczek-zycze sily!!!a podawalas malej herbatke koperkowa dziala tez uspokajaco??

katarzyna s--sliczna cora oczeta przepiekne!!!no i wszystkiego najlepszego dla twojego z okazji urodzinek,wow sama robisz tort ale masz kobieto talent!!!no i zycze zdrowka!!!

toola-kobito u was widac co troche zmiany,przeprowadzka do taak duzego domu a my sie gniezdzimy w czterech katach!!!a jak cora:)))no i kiedy nastepne??

justyna w-zycze zdrowka!!!

mamuska-wiesz ja tez wole teraz spotkanka z osobami ktore maja dzieciaczki lepeij sie rozmawia!!!!

justyna17079-witaj kobito!!!co u was slychowac,jak sie synio chowa

oki mykam do zobaczenia pozniej!!!

reklama
wiecie moze jak tutaj dokladnie obchodzi sie Halloween ???
w tamtym roku dzieciaki dzwonily do drzwi ale nie przygotowaliśmy żadnych słodkości i nie otworzyłam drzwi :zawstydzona/y:
nie wiem czego sie spodziewac chca slodycze? mowia jakies wierszyki?jak to wyglada?:eek:

Witam z kawką:-)
ja już od 5.00 nieśpie :-(, Bąbelka wzięło na zabawe, musiałam co jakiś czas podejść do niego, póbowałam uspać ale był tylko krzyk. O 7.00 wypił mleczko i dał mi godz drzemki :tak:, musiało mi to wystarczyć. Teraz pociesznie fika w łóżeczku(ciekawe jak długo :confused2:), szarpie wszystko co ma w zasięgu rączek, od paru dni próbuje złapać stópki, ładnie mu to już wychodzi :tak:. A jeśli chodzi o obracanie się z brzuszka na plecki i odwrotnie to go leniuch wziął :-D, ale na boczki przekręca się bez problemów nie zostawiając nóżki z tyłu.
Widze,że pogoda nie zaciekawa :-(, oby nie padało bo zamierzam wyjść na zakupy, może tym razem zakupy jakoś wyjdą :-).

Katarzyna_s wydaje mi się ,że każde dziecko musi przejść swoje etapy, mogę Ci powiedzieć z obserwacji i opowieści siostry i znajomych ( mają dzieciaczki w tym samym wieku-teraz już po 3 latka). Bawiły się razem od zawsze, i każde to robiło, raz jedno raz drugie, nawet bójki :tak:. Wiem tylko tyle, ja to wszystko mam dopiero przed sobą ;-)... nic się nie martw :tak::-)
Olis dokładnie, dużo idzie się dowiedzieć , zaobserwować kto jak daje sobie rade z malluszkiem by coś podłapać :-p:tak:, gdy znalazłam to forum byłam wniebo wzięta. M opowiesz o postępach Skarba, ale tutaj...sama wiesz jak to jest z facetami :-D.
Nafnia ja karmie go butelką, moje cycusie nie dały dużo mleka i tylko przez około 2-3 tyg.. Czasami musze go na chwilke zostawić, zamieszać w patelni, iść do wc...mimo że moje serduszko chce go wziąść.
Justyna 170979 już wcześniej chciałm Ci to powiedzieć -dziewczyno masz dar wyszukiwania ciekawych rzeczy, ostatnio sprawdziłam ten link poprawiacza samopoczucia i jest super.

Sorki za wczorajsze posty, coś mi się działo ze stronką itd. :sorry:

Miłego dzionka

heja ja dzis w pracy,chco nie powinnam byc,ale G.choruje i do przedszkoda nie chca go wyslac.a JA NIEWYSPANA:no: Natulka w nocy obudzila sie o 11.30 i za nic nie chciala wrocic do lozeczka,placz i placz wiec spala z nami,ale i tak budzila sie na chwilke,palcz i zaraz zasypiala,cos czuje ze to zeby:-(

Kasiula matula obchodza z tego co wiem 31.10 i jak wiem rozdaja dziecia slodycze

Olis Oliwierke szybko sie przestawil po powrocie,jak zareagowal niewidzac tate 2 tyg??

Katarzyna_s coreczka pieknosci,ma cudne oczka i slodziutka buzinke.Z dentysta lepiej sobie zalatw,nie czekaj,ja tez sie panicznie boje,ale zawsze biore znieczulenie wiec jest ok.Nie czakaj bo sie pogory i bol bedzie nie dozniesienia.No i kuruje sie do piatku duzo nie zostalo.
Naj naj dla mezulka z okazji urodzin,STO LAT STO LAT........

mamauska Krystaianek jet uroczy,ma takie cieple spojrzenie

Moj maz juz sie smieje,bo co Natka w nocy sie budzi jak mowie ze to zeby:-D i chyba juz tak od miesiaca:-D:laugh2:,ostatnio nie da sobie zajrzec do buzi wiec mysle ze sa napuchniete dziasla i ja bola,a Emi ile ma juz zabkow???

MAXIN emi ma 12 zabków teraz przebija sie 13 juz go kawaleczek widac

KASIA S najlepsze życzenia dla mężusia

Mamuśka no to nie dał pospać smyczek
My zaraz lecimy do polskiego sklepu po zakupy na obiad a pogoda rzeczywiscie do bani:baffled:

Hej!!!!

ja dzis w srednim humorze bo landlord mnie zdenerwowal ale mam nadzieje ze jakos przejdzie

katarzyna s -piekna coreczka:-)

olis-witaj kobieto, jak Olivierek pewnie podobalo mu sie w pl

dziewczyny ja znowu z wami w tyle czytalam po lepkach pozdrawiam serdecznie i przepraszaszam za nidokladnosc

zycze milusiego dnia papap

Hej
Tak sobie podczytuje i ledwo nadazam za wami., Ciagle sie dziwie jak wy to wszystko godzcie . Dzieciaczki , obowiazki domowe i posty:confused:

Maxin - ciekawe czy to te zabki, ciekawe co bedzie jak Szymek zacznie dostawac zabki , chyba masz maly nerwus doprowadzi mnie do szalu:-D

Buziaczku - sliczne te swiecidelka , widze ze przygotowania pelna para. Sama nie wiem jak to bedzie w marcu z moimi przygotowanaiami , ale my bedziemy mieli w Polsce slub.

Pinka - cudowie ze z mala lepiej, tzrymkaj sie . POZDRAWIAMY:-);-).

No i konie c pisnia bo synek marudzi:angry:

reklama
Do góry