reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

katarzyna_s moim zdaniem to co opisujesz to powazna sprawa, mialam kilka razy zapalenie nerwu na szczece wlasnie i okropnie mnie bolalo, leczylam sie w ten sposob, ze smarowalam wezly chlonne, szyje i te strone mascia rozgrzewajaca, pakowalam w szalik, opaska na uczy i przytulalam sie (przez koc) do goracego kaloryfera (cala noc) grzalo jak piernik, ale nic innego mi nie pomagalo a nie chcialam antybiotyku, pomaga tez na powiekszone migdaly, mam nadzieje ze szybko ci przejcie bo to nieprzyjemne bardzo

pinka caly czas o tobie myslimy i trzymamy jciuki za coreczke, cieszymy sie ze sie poprawia

buziaczek kurcze jestem pod wrazeniem na jaka skale przygotowania slubne masz, korona, :szok: obraczki z diamentem :eek: czy to w dzisiejszych czasach standart? czy to autorskie pomysly?
a Blaneczka slicznie sie rozwija i chce wiecej atrakcji :-D no to teraz oprocz pielegnacji bedziesz jeszcze jej centum rozrywki :tak:

olis pamietamy my tesknimy za PL, moja mama zadzwonila dzisiaj ze juz zrobila porzadki swiateczne i juz mozemy przyjezdzac :laugh2:

u nas ZMIANY ZMIANY ZMIANY
15 listopada wprowadzmay sie na nowa chacjende, domek 5 pokoi!! 95m2 za te sama cene co tereaz mieszkanko, sliczne osiedle, ogrodek i nawet troche mebli ktorych nam brakuje, kuchnia slicznie urzadzona jedyny minus (nigdy nie ma samych plusow ) ze daleko od M pracy i przedszkola Krysi, no ale bedziem dralowac na rowerach nie poddamy sie!!
teraz pakowanie do Irlandii, zgrzewy Heinekena, ktore mam nadzieje wymienic na Guinessa, prezenty dla dzieci i to co 'najpotrzebniejsze' az sie boje co to bedzie
jutro ide z Krysia do lekarza zeby ja osluchal bo po przezebienu nie moze sie pozbyc kaszlu mam nadzieje ze zadnych szmerow tam nie wyslucha sasiadka mnie nastraszyla jakims bezgoraczkowym zapaleniem pluc ja nie mam doswiadczenia z chorobami bo z wszystkich przeziebien Krysia zawsze wychodzila po tygodniu i co robic??

a z PL dobre wiesci:brat kupil ziemie, bo chce sie budowac, rodzice postawili stan surowy domku na dzialeczce, kuzynka urodzila synka Kubusia
a mi program dziala!! ostatnie pucowanko i przed wyjazdem do IRL mam nadzieje wrzucic to na klastra, taki informatyczny pierwszy raz, wielki komp, wielki experyment do bardzo malo waznego projektu trzymajta kciuki!!

reklama
Witam wszystkich z rana.

Buziaczku no no ale świecidełka,śliczne.Juz coraz bliżej. A te wizyty u kosmetyczki fryzjerki.hmmm:tak:też mi sie marza.
Ja też uważam że trzeba wprowadzić rutyne.U nas z piewrwszym też synkiem nie było problemu wszystko jak w zegarku.Jak tylko sie urodził to budził sie w nocy zawsze o tych samych porach.jak skończył 4 miechy to przesypiał całą noc. Ale z drugim to napewno tak nie bedzie> Natan już jest taki jak piszesz o Blani.Spi beznadziejnie,w dzień to koszmar po 20 30 min.CIagle chce tylko żeby go nosic na rekachw różnych pozyzjach.

Kasiula matulaja również przesyłąm życzonka w dniu urodzin.

Olis Pamietamy ,pamietamy.Ja też już mysle o PL jeszcze 7 tyg i ja pojade.Ale sie ciesze bo zostane do świat.A jak tam mąż ,już po operacji.

Agnieszka o tobie też pamietamy.NO no widze ty też sie bedziesz przeprowadzac. Ja już też tylko marze o przeprowadzce. My też szukamy domku z ogrodkiem.Już mieliśmy fajny i ładny na oku. no sie wkurzyłam bo gościu go nam sprzatnał z przed nosa.a już myslałm ze przed wyjazdem do PL sie przeprowadze i posprzatam.
Bo ja to jestem w goracej wodzie kapana. Ja jak wpadne w szał to nawet moge malowac z męzem sciany aby tylko jak najsszybciej było skończone.

Olcia no nie dziwie sie rozstania zawsze takie są.Ale ty chyba niedługo na urlopik sie wybierasz z rodzinka. To pewnie do PL jedziecie co?

A u nas czas leci.Natan rośnie a Kolin broji.Wczoraj byłam zrobić zdjecia malemu do paszortu ale sie nagimnastykowlaiśmy z fotografem. Bo ten mój mały to straszny wiercioch i smiał sie cały czas. nie mógl gościu trafić. siedział tam 30 min.ale sie udało.a w czwartek jedziemy do Londynu złożyć wniosek o paszport.:happy:

Ale sie rozpisałam.pozdrawiam wszystkich i miłego dnia.

Hej cos ostatnio nie moge sie zebrac aby odpisac wam,och codziennie zagladam i was podczytuje:-).Wekedn byl super,duzo sie dzialo wiec czasu na kompa nie bylo.Natalka ma swoj stolik i krzesek,z czego jest maga zadowolona dumnie przy nim siedzi,czyta baje,je sama obiad.
Wogole organizajac mikolajej pochlania moj czas, porzadki w domu ,szukanie kursow,nauka do prawka i czasu brak:rofl2::cool::tak:

Ciesze sie ze Pinka i coreczka juz lepiej,oby szybko wrocily do domu,buzka dla nich

Buzieczke sliczne dodatki sobie kupilas,bedziesz bosko wygladac:tak:nie moge sie doczekac fotek.A co do Blani to wiesz musiasz ja zaczac juz uczyc,ze mam musi miec chwile dla siebie,jak sobie pare minut pokweka to nic sie nie stanie,bo jak sie przyzwyczai ze na kazde zawolanie jest mama to pozniej moze byc ciezko.Jak jka szlam sie kapac ,mala na lekarza i ze mna do lazienki,jak gotowalam to tez na lekarz i do kuchni caly czas gadajac do niej co robie ,spiewajac,wiec moglam duzo zrobic,organizacja to podstawa i rutyna;-)Teraz masz duzo na glowie,wiec wierze,ze ciezko pogodzis wszystko.

Toola trzymam kciuki,no i zycze udanego wyjazdu i super zabawy;-)

Olcia cisza w domu nastala,goscie wyjechali,a wy jak sie czujecie???Cos malo piszesz jak u was czs mija???

Olis witaj kochaniutka,udal sie wyjazd opoczelas i to nakjwazniejsze,a Oli mial pewnie wielka frajde:-)Czekam na fotki

Kasiula matula z okazji urzodzin :-)
Przyjmij najserdeczniejsze me życzenia. Dużo szczęścia i radości, niechaj smutek i zmartwienie nigdy w sercu Twym nie gości.;-):-):happy:

Katarzyna_s zdrowka,widze,ze musisz koniecznie o siebie zadba i uwazj na zdrowk bo masz jedne nie lekcewarz;-):-)

Izka ciezko zrobc fotke bobaska,dlatego ja w domu na spokojnie pare dni rozbilam i wybieralalm najlepsze:-DSzkoda,ze to nie piatek zapalala bys sie na spotkanie;-)

ok lece przygotowac lunch malucha

pozdrawiam sorki ze nie odpislam kazdej czas brak..........

Witam z popołudniową kawką :-)

Pink kochaniutka trzymaj się, dobrze Wiki coraz lepiej. Takie maleństwo i tak cierpi :-(. Mam nadzieje że na dniach wrócicie do domku.
Kasiula matula STO LAT STO LAT.... NAJLEPSZEGO :-):tak:
Buziaczku super dodatki !! WOW!!! Obrączki exstra! Suknia pewnie jeszcze lepsza :-). Czekamy na fotki. Laseczka i mój synek śpi jak i Twoja Blania. Na dzień jak prześpi 2 godz to jest super, cały czas chce na ręce, bawić się, ale mój i w nocy się budzi około 1.00, dobrze tylko że nie musze podchodzić, bawi się sam i śmieje i zasypia- czemu tak za dnia nie robi :confused2:. Choć nie mogę narzekać, czasem poleży sam :laugh2::-D.
Katarzyna_s Dużo zdrówka...
Izka Widze że i Ty miałaś przeboje u fotografa:laugh2:, nam również nie poszło za szybko :laugh2:. Ale ważne że już jest, teraz paszport i ...
Laski jak widze każda się przeprowadza :cool:,aż Wam zazdroszcze. Może w przyszłym roku i my zmienimy. Życze Wszystkim przeprowadzającym się miłego i szybkiego ogarnięcia wszystkiego :-)

Pogoda nam dzisiaj sprzyja, M ma wolne więc zaraz zbieramy się na spacerek :-).

Miłego dzionka

Witam Mamusie!

Troszke tu postow:szok:kurcze nie wyrabiam.
Brianek chory kaszle temperatura z noska cieknie i jest mega marudny.
Wczoraj w nocy wmymiotowal kaszel jest przerazajacy mialam jechac z nim do szpitala ale po cherbatce przeszlo i poszedl spac.
Dzis jest troche lepiej bo go tak nie meczy az no i temperature ma nizsza bo 37.4 a wczoraj 37.8:sorry:
Ja mam duzo prania sprzatania i wogole jakos nienmoge ostatnio wyrobic z tym wszytskim bo plamy nie chca zejsc z ubran musze prac po kilka razy wnerwia mnie to i juz mysle ze chyba je wywale:crazy:
Moze wy macie jakies sposoby na wybawienie plam?:confused2:

Buziaczku piekne te wszytskie wspanialosci widze ze pelna para wszystko juz idzie no i dlugo oczekiwane obraczki tez sa cudne!:-)a ja nie moge sie doczekac az to zalozysz i zobacze cie w calosci suknia fryzura itd itp;-)

Katarzyna s zdroweczka!jak sie czujesz dzisiaj?:sorry:

Olis pewnie ze cie pamietamy!:-)

Kasiulla Matulla Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!:tak:
szczescia zdrowia i slodyczy pociechy z meza i coreczki oraz duzo duzo milosci i spelniania marzen:-)

dalmatek423vr3.gif

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witam kobietki moze nie z rana ale z poludnia hihihi!!!

PINKO ciesze sie strasznie ze z Twoim skarbem juz lepiej, moze juz lada dzien bedziecie wszyscy razem w domciu.

OLIS oczywiscie ze pamietamy, jakbysmy mogly zapomniec Ciebie i Twojego małego urwiska, wybyczyłaś sie wiec teraz nadrabiaj i blagaska uzupełniaj :-D:-D:-D.

BUZIACZKU no bedziesz wyglądała jak prawdziwa księżniczka, dobrze ze to juz tylko tydzien bo jestem strasznie ciekawa jaka masz sukienke, pewnie tez sliczna. Jak juz bedziecie PO to koniecznie wklejaj zdjecia.

KASIULA MATULA
1282_życze.jpg
a wiesz kochana ze ja tez ze Strzelina, tylko ze ja sie tam urodziłam i mieszkałam tylko przez 5 lat, ale prawie cała rodzinke tam mam :tak:.

reklama
Do góry