reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

PINKA-
Biedne malenstwo:-:)wściekła/y:, tak musi cierpiec, a ta sluzba zdrowia :wściekła/y::angry: w anglii
Pinka jestesmy z wami trzymajcie sie, bedzie dobrze.

reklama
czesc dziewczyny....
kurcze,ale mnie zgielo!!!okazuje sie ze prawdopodobnie ropien okolomigdlakowy mi sie zrobil i mam goraczke,ooooooooooooookroopny bol migdalka i ....szczekoscisk:szok::szok::crazy::crazy::angry::angry:A tu M w pracy a ja z malutka:szok:I ide dzis do GP zeby mi to przecieli i boje sie ze az mi slabo bo nawet nie wyobrazam sobie jak oni chca to przeciac skoro ja nie moge wloszyc tabletki do ust bo szerzej nie otworze buzi!!!!!!!!!!!!!!!!nawet nie moge sliny przelknac:-:)-:)-(normalnie plakac sie mi chce ale kurde nawet nie moge plakac bo bede musiala dmuchac bardziej nos a to tez boooliiii!"!!!!!!!!!!!!TRAGEDIA!!!!!!!

Bylismy na targach i bylo super i znalezlismy specjalne zajecia z rodzicami i maluchami w basenie,napisze Wam pozniej bo warto isc-serio!!!!!!!!
dobra,ide pic pezr 8godzin jeden kubek bawarki bo od kawy mi niedobrze!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)baffled::eek:

kochane napiszcie mi co się stało z Pinką, bo ja nic nie mogę znaleźć, poza tym, że z małą w szpitalu jest.
Pinka jest juz ponad tydzien w szpitalu ze swoja coreczka, Mala nie chciala jesc i pojechali z nia do szpitala i je zoastwili Mala karmia sztucznie przez rurke wprowadzana przez nosek, Wiktoria ma zaledwie chyba 2 miesiaczki wiec wyobrazcie sobie jakie to cierpienie.:-(

hejka, co tu tak pusto, sama mam kawkę pić:-p
szkoda, ze weekendy tak szybko mijają :crazy:, fajna pogoda była, chociaż mróz w nocy, brrrrr :rofl2:, byliśmy na zakupkach w IKEA w sobotę, Karolince strasznie się podobało, biegała, śmiała się na głos, wszyscy ludzie się na nią patrzyli:-D, niestety mój M nie jest stworzony do zakupów, jeszcze jest chory to już w ogóle:no:, po godzinie miał już dość i musieliśmy wychodzić:eek:
Karolince wychodzi następny ząbek, druga górna trójka, tak więc jest strasznie marudna :no:, poza tym nauczyła się mówić idę i teraz chodzi i w kółko powtarza idę, idę , idę, idę , śmiesznie to wygląda:-D

Katarzyna współczuję :-(, mam nadzieję, że choróbsko szybko przejdzie, trzymaj się cieplutko:happy:

Maja28 wiem o jaki kosz ci chodzi:tak:, faktycznie tu ich jest bardzo dużo i w miarę niedrogie są, ale nie wiem jak byś go mogła zdobyć, bo przesyłka z UK to chyba nie wchodzi w grę, niedość, ze droga to jeszcze taki nieporęczny ten koszyk, no nie wiem:no:

Pineczko strasznie mi przykro z powodu Waszej małej:-(, trzymam za was kciuki

idę gotować obiadek, zupkę jarzynową a na drugie schabowe z buraczkami i ziemniakami:rofl2:, pozdrawiam papapa:-) ( mam nadzieje, że zdążę, zanim maruda się obudzi:-p)

Witajcie kochane!
Ja oczywiscie lekko zdolowana...:-( mama z ciocia pojechaly..
Wiem ze mam mojego kochanego mezulka i syncia przy sobie-moje dwa skarby-a jednak tesknie czasem bardzo jak dziecko...a jeszcze jak mam babla i widze jaki on jest z moja mama szczesliwy:-:)-:)-(
no coz...

Pineczko-trzymaj sie mocno !!!Wszystko sie ulozy najwazniesze ze jest pod obserwacja,ale faktycznie ja tez bym sie gdzie indziej konsultowala......
agnes2606-nie sama ja tez (juz druga) podpijam

Olcia - czy dopisac Cie do naszego mikolajkowego spotkanka?bo nie widzialam zebys pisala cos na watku o mikolajkach....
ja tez zawsze tesknie,moja mala widziala dziadkow w kwietniu i nie zapowiada sie zeby w tym roku jeszcze mieli okazje sie z Niki spotkac:((((Ostatnio widzieli Ja jak jeszcze sama nie stawala a teraz juz biega jak zawodowiec ....:-:)-(

Pinka - nawet nie wiem co napisac...trzymamy kciuki...mam nadzieje ze uda wam sie jechac do Polski z malutka...

Ja rano dzwonilam na emergency bo mialam prawie 40 goraczki i tlumaczy mi facet ze po objawach jakie opisuje to prawdopod.trzeba juz ten moj nieszczesny migdal przekluc i to szybko no i poszlam do gp a lekarka mi mowi ze ona nie wie co jest grane bo nie widzi migdala bo nie moge buzi otworzyc wystarczajaco szeroko!!!!!!!!!!!!!!!!!a ja jej tlumacze co mi rano powiedzieli a ona nic...:wściekła/y:dala mi recepte na penicyline i tyle,a jak spytalam czy bede mogla buzie otwierac bo nic nie jadlam prawie od 2dni to powiedziala ze chyba tak,a jak nie to mam znowu przyjsc....brak mi slow...na bol dala mi ibuprofen,mimo ze mowilam ze paracetamol mi nie pomaga!mam nadzieje ze ta lekarka sie nie myli i ten migdal sie wyleczy bo jak beda powiklania to nie wiem co jej zrobie!kurcze!
ale juz nie stekam...spadam robic obiad jakis na szybko bo nie lubie zaniedbywac obowiazkow z byle chorobska!!!z reszta wiecie jak to jest,jak sie czyms czlowiek zajmie to nie mysli o zlym:tak::tak::tak:papa
WPISUJCIE SIE NA WATKU MIKOLAJKOWYM!!!!!!!

Hejka ;-)
Jak sie macie? co tak cichutko??:eek:

U nas dobrze z dnia na dzien juz coraz blizej do slubu, goscie pierwsi juz sie zjezdzaja, Moj Tato juz w piatek wyjezdza do Nas. w srode mam fryzjera, malowanie scinanie i probna fryzurka na slub :-) w nastepna srode wizyta u manikiurzystki:tak::-p;-):-) uhhh juz nie pamietam kiedy mialam tak dobrze i fryzjer i manikiurzystka i solarium mmmm sama rozkosz, czas dla siebie :tak::-):-)extra , samopoczucie sie polepsza:laugh2:
he he he...
wkleje zaraz zdjecia -obiecane :happy:

mam tez bardzo dobre wiesci od PINKI ;:tak:
''Wiktoria powoli dochodzi do siebie:happy:,chociarz dzis jeszcze wymiotowala:-(,wczoraj odlaczyli ja od rurek je sama moze jutro albo pojutrze wroca do domu:-):tak:;-),i beda sie cieszyc swoim skarbem dzielna Wikunia ''
Pozdrawiam zmykam dzownic do fryzjerki i Mamusi :-D:tak:

reklama
Do góry