reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Obraczki - tylko nie wyraznie sie robia zdjecia bo odbijaja.
Ja mam z 3 diamentami a Moj Koachany z jednym.
To chyba tyle :) suknie pokaze po weselu :-p:-p:-D he he
a no i w srode wkleje zdjecia jak wroce od fryzjera :-):-) mam nadzieje ze nie wroce lysa albo ruda (bez obrazy dla nikogo :happy:)

reklama
No no no buziaczku , ja niedawno sie dowiedzialam ze wycodzisz za maz :-) pewnie dletego ze nie jestem we watku zamknietym ;-)
Juz nie moge sie doczekac widoku twojej sukni - mam nadzieje ze wkleisz choc jedno ;-)
Powiedz mi kochaniutka jakie uczucia toba targaja... podniecenie, radosc, strach, stres... moze jakies nocne przechadzki do oltarza :-)... kurcze wazny moment w Twoim zyciu tuz tuz :-)

Buziaczek - dzieki ze tu wlkeilas foty:tak::tak::-)dodatki SUPER!!!!szczegolnie mi sie naszyjnik podoba!!!No i dlugo oczekiwane obraczki tez sa piekne:tak::tak::tak:Wielki dzien juz za chwile:tak:Pewnie podniecenie juz na maxa wzroslo?
GENIALNE WIESCI O PINCE!!!!!!!!!WIELKA ULGA!!!!NARESZCIE BEDA W DOMCIU I ODETCHNA WSZYSCY Z ULGA!!!

No no no buziaczku , ja niedawno sie dowiedzialam ze wycodzisz za maz :-) pewnie dletego ze nie jestem we watku zamknietym ;-)

Juz nie moge sie doczekac widoku twojej sukni - mam nadzieje ze wkleisz choc jedno ;-)

Powiedz mi kochaniutka jakie uczucia toba targaja... podniecenie, radosc, strach, stres... moze jakies nocne przechadzki do oltarza :-)... kurcze wazny moment w Twoim zyciu tuz tuz :-)
Malagorzatka - Kochana ja miesiac wczesniej sie dowiedzialam ze wychodze za maz :-D
he he he jakos zdecydowalismy wkoncu ze to w tym roku , a nie w nastepnym . i szybko zamowilismy date slubu.:laugh2::-)mielismy wziasc na poczatku w pazdzierniku ale pewne sprawy nam na to nie pozwolily i zdecydowalsmy sie na listopad. bo potem to juz strasznie zmino i beznadziejna pogoda...:-( licze na to ze bedzie cieplo i slonecznie chociarz kto to wie jak to bedzie ....uczucia wszystkie mna targaja, nawet goraczki dostaje :-Di rozwolnienia jak pomysle o tym dniu:-Dhe he he ....ale czuje tez wielkiego stracha nsia mi sie po nocach dziwne sytuacje , ze uciekam z przed oltarza, ze suknia sie podarla , ze moj nie chce slubu , albo ze ja odmawiam ...ha ha aha takie chore sny:szok::crazy:
Buziaczek - dzieki ze tu wlkeilas foty:tak::tak::-)dodatki SUPER!!!!szczegolnie mi sie naszyjnik podoba!!!No i dlugo oczekiwane obraczki tez sa piekne:tak::tak::tak:Wielki dzien juz za chwile:tak:Pewnie podniecenie juz na maxa wzroslo?
GENIALNE WIESCI O PINCE!!!!!!!!!WIELKA ULGA!!!!NARESZCIE BEDA W DOMCIU I ODETCHNA WSZYSCY Z ULGA!!!
Nie ma za co ...;-)Dziekuje , fajnie ze Tobie tez sie podobaja :tak::-) korone chyba sprzedam po slubie a bizuterie sobie zostawie :-)
Tez sie ciesze ze Pineczka ma sie lepiej az kamien z serca spadl ...:sorry::tak:

Dziewczyny Moja Blanka jest okropna , nie moge z Nia juz ...rano sie budzi o 6 i chce sie bawic , nie chce wogule spac w dzien , nie chce czasem juz nawet jesc:eek: , chce siadac chce chodzic , chce zeby ja trzymac w pozycji pionowej ciagle , na raczkach ale nie tylem tylko przodem do ludzi. wszystko ja tak interesuje , ale nie chce lezec w lozeczku dlugo, w lezaczku tez dlugo nie posiedzi bo papuzka jest przyczpiona do lezaczka i nie da sie jej wlozyc do buzi i blania robi wrzask i uderza w nia bo juz prawie siedzi ale az tak bardzo zgiac sie ne da by ja wlozyc bo trzymaja ja szelki :cool: nie chce za bardzo byc z mezem bo nie daje sie uspokoic u niego...jejku ja nie wiem co sie z nia dzieje , ostatnie dnie jest strasznie marudna , placzliwa i nie dobra ratunku co jej jest??juz nie wiem co mam z nia robic - spi jedynie 30min na spacerku :-:)szok::baffled::eek::sorry:

puk puk!!!!
czy mnie ktos tu jeszcze pamieta????
wrocilismy z polski gdzie bylo cudnie
podczytuje co u was ale ciazko nadrobic po 2 tygodniach ......
pozdrawiam wszystkie mamcie i dzeciaczki

buziaczek-no coz corcia rosnie i juz nie chce tylko lezec w lozeczku ale potrzebuje wiecej zainteresowania i uwagi....
nie ma sie co zalamywac wprowadz rutyne z posilkami i spankiem w ciagu dnia....ja tak zrobilam i teraz oli je zawsze o jednej porze i ma zawsze drzemke o 11 a wstaje o 7 ale pamietam jak potrafil przebudzac sie o 5 wtedy robilam wszystko zeby usmnal o 11 pomimo ze tak wczesnie wstal,troszke cierpliwosci napewno sie uda....
prosze prosze jak piekna panna mloda tu nam wyrasta dodatki przepiekne czekamy na efekt!!!!!

buziaczek-no coz corcia rosnie i juz nie chce tylko lezec w lozeczku ale potrzebuje wiecej zainteresowania i uwagi....
nie ma sie co zalamywac wprowadz rutyne z posilkami i spankiem w ciagu dnia....ja tak zrobilam i teraz oli je zawsze o jednej porze i ma zawsze drzemke o 11 a wstaje o 7 ale pamietam jak potrafil przebudzac sie o 5 wtedy robilam wszystko zeby usmnal o 11 pomimo ze tak wczesnie wstal,troszke cierpliwosci napewno sie uda....
prosze prosze jak piekna panna mloda tu nam wyrasta dodatki przepiekne czekamy na efekt!!!!!
Ja rozumiem ze rosnie ale na dniach zrobila sie stasnzie nie dobra, wogule nic jej nie odpowiada nawet lezec na plecach nie chce wogule ...jejku. ju nie wiem co mam robic :sorry:ona bardzo lubi byc w centrum zainteresownaia ale gdzie obiad , czas na wc dla mnie :eek::szok::sorry: ja juz zapominam o jedzeniu przez nia dopiero na wieczor jak blania usnie zaczynja ami si rece trzesc to ja cos zjem. drzemki sa bardzo krotkie 10min , i potem jest gramosna bo nie wyspana ale nie da jej sie uspic:-(musze wprowadzac rutyne ale nie wiem jaka ...??:sorry:

dziekuje, efekt 3 listopada, wkleje zdjecia napewno :-)

Kasiula Matula duuużo szczęścia i zdrówka, pociechy z waszej slicznej małej dziewczynki i wielu powodów do usmiechu z okazji urodzinek :-):-):-):-)

Czesc Dziewczyny jestem juz z powrotem ,dawno nie pisalam,mam nadzieje ze nie zapomnialyscie o mnie .Wczesniej mialam komputer zepsuty przez tydzien ,a pozniej przegladalam strone Onet .pl ,i musialam odpisac bo pewne artykuly mnie wkurzyly:wściekła/y: .
Czytalam wasze posty ,ominelo mnie kilkanascie stron .
Czytalam o Pince i jej coreczce az mnie sie smutno zrobilo to straszne i niesprawiedliwe ze takie malenstwa musza cierpiec ale chyba jest juz dobrze i mam nadzieje ze mala szybko wyzdrowieje i bedzie wszystko dobrze .Pinka trzymaj sie i badz dzielna .takie malenstwa potrafia byc silne i potrafia walczyc
Buziaczku ,przeslij Pince Pozdrowienia i zyczenia dla malej szybkiego powrotu do zdrowia .
A u ciebie widze ze przygotowania do slubu pelna para ,tak to jest z tym slubem ,ze trzeba sie nabiegac zeby wszystko bylo kupione ;suknia,dodatki ,dla meza garnitur itd. trzeba wszystko przypilnowac zeby wszystko bylo tak jak sobie wymarzylysmy i zeby ten dzien byl dla nas wspanialy i niezapomniany ,czego i Tobie i twojemu mezowi zycze .Trzymaj sie cieplo ,Pozdrawiam cie serdecznie ,calusy dla Blani ,oj sliczna ta twoja coreczka i te zdjecia przecudowne .No ale ja to bede musiala poczekac na swoja coreczke.
Napisz do mnie jak bedziesz miala chwile czasu.Pa
Dziewczyny Pozdrawiam was ,teraz bede pisala czesciej.
A jeszcze bym zapomniala ciagle czekamy na odpowiedz od prawnika i sprzedajacego i kiedy wrescie dadza nam te klucze do naszego mieszkanka ,zaczynam normalnie sie denerwowac ,mam nadzieje ze to juz w tym tygodniu,bo juz nie moge wytrzymac zeby sie juz tam wprowadzic .:angry:,jak bede wiedziec to dam wam znac .
Zycze wam Dobrejnocy i milych snow ,papa.

reklama
Witam,
ja cały czas zabiegana, nie mam na nic czasu :-(... na chwilke czasem zajrze by przeczytać i niestety nie mam kiedy pisać :-(
Pozdrawiam gorąco i nie długo zajrze na dłużej... ale najpierw doczytam co sie stało z PINK... Buziaki dla niej i jej pociechy

Miłej nocki

Do góry