reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie, w koncu znalazłam czas, wiec piszę:happy2:. U nas była dzisiaj przesliczna pogoda, słonko pieknie świecilo:-), ale niestety już chłodno bardzo jest:baffled:, my juz grzejemy w domku od kilku dni
Ja juz jestem zdrowa, niestety teraz mój M choruje :no:, na szczęście karolisia się jeszcze jakos trzyma i oby tak dalej:tak:

Buziaczek to straszne co piszesz:-(, biedna Wikusia i Pinka, to okropne patrzeć jak malenstwo cierpi :no:

Maxin nie wiem jak tam koncert, chyba teraz rodzice Majeczki nie mają głowy zeby o tym myśleć, bo Maja jest w szpitalu:-(, operacja faktycznie ma być w PL ale nie wiadomo jak to będzie jej stan jest aktualnie bardzo poważny:no:, modle się zeby wszystko było dobrze
A mieszka nam się bardzo dobrze:tak:, dzięki ze pytasz, prawie juz skonczylismy remoncik, jeszcze tylko pokoik dla Karolisi:happy2:

Justyna no jakoś ostatnio na nic nie mam czasu, Karolisia mi nie chce spac w dzien moze dlatego, a do PL niestety się nie wybieramy narazie, domek pochłonął całe nasze oszczędności, więc brak kaski niestety:no:

Toola a nie mysleliście o jakiejś firmie która udziela kredytów, bo przecież nie tylko banki dają kredyty, moze wybierzcie się do doradcy kredytowego, my tak zrobiliśmy i kupiliśmy domek, życzę powodzenia może się uda:tak:

Maja gratuluję domku:tak:

Izusia a Ty gdzie sie podziewasz , mam nadzieje, że u was wszystko ok:confused:

przepraszam jak kogoś pominęłam:zawstydzona/y:, pozdrawiam i zyczę dobrej nocki:cool2:

reklama
a ja spaćnie moge czytam BB.Ojej ale Pinka sie bidna ma.JA jak wchodze do szpitala to odrazu płacze a jak wyladuje z małym to już tragedia.w zeszłym roku jak kolin trafil do szpitala to z sistra mojego płakałyśmy razem. lekarz nie mógł sie dogadac ze mna.

Pinka dużo zdrówka i trzymamy kciukaski.

witajcie, Mamy z UK. Jestem w piątym miesiącu ciąży i zachorowałam na kosz dla dziecka tzw. Moses Basket, wiecie o co mi chodzi? miszkam w Polsce i tutaj jest on tylko w Mothercare za ponad 500 zł ze stojakiem. Wiem że w Anglii te kosze sa bardzo polplarne i tanie. Czy któraś z Mam mogłaby mi pomóc w zdobyciu go???? oczywiście poluję raczej na używany, ale tani nowy też jest pożądany....:) prosze pomóżcie spełnić zachciankę ciężarówki......:..)))

31kh0.gif
Czesc kobietki, juz wracam, tesciowie pojechali i pora na powrot do codziennych obowiazkow :-(, znowu pranie, sprzatanie, gotowanie, zmywanie na mojej głowie, no ale coz jak mus to mus.

PINECZKO trzymaj sie i duzo zdrowka dla malutkiej.

Reszcie odpisze pozniekj bo tylko zajrzałam. Buziaczki.

Witam Dziewczyny ja tylko na momencik :-) bo ide zejsc sniadanko wybrac siebie i mala i jedziemy po obraczki , a potem zamowic kwiaty na torcik i na wiazanki :tak:noi ozdoby do tortu :blink: mam nadzieje ze cos mi sie spodoba :-p:-p dzis mam straszny humor , wszystko jest jakos nie tak ...:sorry2::confused:hymmm....moze to nie najlepszy dzen na takie sprawy no nie wiem okaze sie :cool2: he he he

napisalam Pince sms wczoraj wieczorkiem ...;-)ale nic nie odpisala :-(pozdrawiam milego weekendu :tak:

Az mnie zamurowalo jak przeczytalam wiadomosc o PINCE i malutkiej. Ja bym umarla z rozpaczy jak by sie cos mojemu stalo. Zastanawiam sie jak sie czuje. Buziaczku jak bedziesz cos wiedziec to pisz, bo wszystkie sie tu denerwujemy i martwimy.
A ja koncze kawke i zaraz zabieram sie do gotowania. Buziaki

Witam Mamusie!

Widze ze troszke postow przybylo fajnie:tak:
Ja dzis w nie najlepszym nastroju jakos mi smutno i wogole:sorry2:
Brianek wlasnie spi a mnie czeka sprzatanie lazienki nie lubie tego!:baffled:i nie moge sie do tego zabrac zwlekam:-p

Pineczka kochana trzymaj sie slonce!:unsure:
Jest mi strasznie przkro ze wasza malusia ksiezniczka musi tak cierpiec:-(
Mam nadzieje ze wkrotce bedzie wszytsko wporzadku ze wszytsko sie unormuje i bedziecie wszyscy szczesliwi:-)gleboko w to wierze i trzymam za was kciuki!
Moge sobie tylko wyobrazac co przezywacie...:zawstydzona/y:

Buziaczku a ty na przymiarke obraczek dzis idziesz?wow extra pewnie podekscytowani co:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witam , ladna pogoda w ten weekend co ?? Ja tylko na momencik wpadlam napisac wam co u Pineczki .
Pinka wczoraj przyslala Mi kolejnego smska - ''Dzieki serdeczne za cieple slowa Wiktoria ciagle placze bardzo cierpi:-(, a ci lekarze nic nie robia staramy sie jak najszybciej pojechac do Polski:-( bo jeszcze nam zmarniuja dziecko, kobietki stramy se byc silni dla niej ale serca nam pekaja jak widziemy jej cierpienie:-(, pozdrawiam buziaczki dla was.''

Maggusia - Sliczne sa obraczki, wkleje jutro zdjecia diademu bizuterii i obraczek :tak::tak:;-) pokaze Wam jakiego wyboru dokonalismy ;-)pozdrawiamy z Blania .

reklama
Do góry