reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

MAXIN ja raczej nie idę , bo do Londynu troszkę daleko, ale choćbym mogła to bym nie poszła a wy się wybieracie czy nie?

reklama
My idziemy i namawiam kazdego kto moze:tak::tak::tak:,trzeba wierzyc,ze jest szanasa na zmiane rzadu,Kaczynskiech trzeba odsunac od wladzy,oni nic dobrego dla nas nie zrobili:no:Ja nie siedze w polotyce,moj Maz duzo mu opowiada,teraz sie wkrecilam i ogladaM ostro debaty itp.wiec my bedziemy glosowac za PO:tak:

AGNES i jak zdrowko???Lpiej??Ja dzis fatalnie sie czuje,chyba cos mnie pobiera,karki mnie boli,kolana,katar dostalam:no::-:)zawstydzona/y: A jak Karolcia po zmiane mieszkania,szybko sie przestawial,spi sam w pokoju?

buziaczke twoj dom pewie lsni,co slysze to sprzatasz:-D;-)

katarzyna_s trzeba sposobam dziecko przekupic:-Dudajs sie wiec brawo:tak:

maja trzymam kciuki za dom,oby szybko udalo sie cos fajnego znalesc ,dobrze,ze Martusia juz dobrze

pandorka widze,ze ty jak zawsz na momencik,a ty gdzie sie podziewasz???co u ciebie?

mamauska dzieki:-)

justyna milo maz cie zaskoczyl,sympatyczne so takie chwile,oby bylo ich wiecej;-)

a no wlasnie ,gdzie iskierka,dorcia inne kobietki,cos nam zwialy z watka???

ok ide spac bo ledwo na oczy patrze,obu jutro obudzis sie w lepszym nastroju:confused:

dobranoc

Maxin - ja nie biore udzialu w wyborach, wiem ze to nie dobrze ale jak mam glosowac na kogos nie wiedzac na kogo... to wole tego nie robic

Mam do was pytanko - bede kupowac bilet lotniczy dla mnie i Nastusi. Wydaje mi sie ze powinnam najpierw zadzwonic do linii lotniczych i spytac jak to jest gdy lece z malym dzieckiem. Jak myslicie ? Mam na mysli czy moge wziasc wozek, czy musze za niego placic, czy moge wziasc fotelik do samochodu itd
Zapewne juz to przechodzilyscie :-) Doradzcie mi o co warto albo o co powinnam sie ich spytac. Gdzies przeczytalam ze matki z dziecmi siedza na przodzie, a ja kiedys lecialam i babka siedziala z moze 5 m-cznym dzieckiem w szeregu gdzie sa drzwi awaryjne...hmmm

wszytsko zalezy od lini lotnicczy,ale w wiekszosci mozesz zabarac wozek,siedzana jezeli jest czescia wozka,za to nie placisz i mozesz wozek zabrac pod samolot,a w samolocie nalezy usiasc w nieparzystym rzedzie,albo jak juz w parzytsym to musi byc kolo was jedno miejsce wolne.Wiecej mozesz poczytac na stronie danej lini.Ja nigdy nie dzwonilam:no:poczytalam troche

Dobry Wieczór Mamusiom:-)

Mala-gorzatka28 ja dzwoniłam do lini lotniczych bo w grudniu wybieramy się do polski. Dziecku bagaż nie przysługuje( ciekawe dlaczego skoro opłate lotniskową pobierają),mogli by dać choć 10kg,pociecha siedzi u jednego z rodziców na kolanach, wózek możesz wziąść - przewożą bez opłaty. Nie wiem jak z fotelikiem, ja mam wózek z fotelikem który stanowi całość więc nie powinno być problemu. A i mimo zakazu przewożenia płynów mleko możesz mieć.A jeśli chodzi o miejsca siedzące to też zauważyłam że siedzą różnie. Pare dni przed odlotem jeszcze raz do nich zadzwonie czy coś się nie zmieniło, bo np wizzair nigdy nie brał opłaty za podstawowy bagaż a to już się zmieniło:-(.
Maxin masz racje braciszków trzeba odsunąć od rządu bo wstyd przynoszą, ale niestety u nas w rządzie nie zaciekawi ludzie:szok::no:, i na kogo tu głosować?:confused::dry:
katarzyna_s sprytnie mamusia podeszła Szkraba :-D, mięsko ciekawie wyglądało to na pewno smakowało, powodzonka

Miłej nocki, jutro rzadziej zajrze na BB , M ma wolne :-).... a łazienki i tak dzisiaj nie zrobieli :wściekła/y:, obiecali że będą jutro rano, zobaczymy:wściekła/y:, przez nich siedzieliśmy w domu :wściekła/y:

Kolorowych snów

LASKI MAM PYTANIE IDZIECIE NA WYBORY???

My idziemy i namawiam kazdego kto moze:tak::tak::tak:,trzeba wierzyc,ze jest szanasa na zmiane rzadu,Kaczynskiech trzeba odsunac od wladzy,oni nic dobrego dla nas nie zrobili:no:Ja nie siedze w polotyce,moj Maz duzo mu opowiada,teraz sie wkrecilam i ogladaM ostro debaty itp.wiec my bedziemy glosowac za PO:tak:

tak ja idę na wybory i bedę głosowac również na PO
tutaj możecie sprawdzić swoją Obwodową Komisję Wyborczą
tutaj możecie się zarejestrować do udziału w wyborach

masz czas do 16 listopada

a jeśli nadal nie wiesz na kogo głosować kliknij
tutaj

pandorka widze,ze ty jak zawsz na momencik,a ty gdzie sie podziewasz???co u ciebie?

maxin tak jak tylko na momencik, ale praca i dom pochłaniają mój czas.

mogę się pochwalić, że pracuję teraz dla NHS, więc jest coraz lepiej.
Może ty wiesz, co tam u Tamaruni? Bo jej ostatni post na BB jest jakoś z sierpnia
:confused:

witajcie, nie wiem co sie stalo ale mam popsuta opcje pisania postow, przetchwila napisalam dlugiego posta i wszystko mi sie popsulo, jak naprawie to bede pisac

Kurcze laski ja niewiem co sie ze mna dzieje,od paru dni,ma takie uczucie jak by ktos trzymal moje serce w rekach i je sciskach i ciagnal,do tego dretwiej mi reka,a czasmi nie moge glebie oddychac do tego czuje jak bym mialam 100kg ciezar na klatce piersiowej:-:)shocked2::dry:,robi mi sie goraco, czasmi w uszach dzwoni,jutro ide do lakarza az sie boje co mi powie,kiedy mialam juz takie bole,ale je lekcewazylam,a widze ze sie nasilaja wiec cos musi by nie tak.boje sie...............:zawstydzona/y:chorela coraz gorzej mi no,niewiem co robic:confused:jestem w pracy dzieci spia,

kurcze co mi moze byc?????????

reklama
maxin kochanie nie chce sie straszyc ale to fakt idz do lekarza niech zbada to raz a dwa mi sie wydaje ze cos nie tak z serduchem uwazaj na siebie zabko i nie bagatelizuj...moze tez to byc na tle nerwowym- moja siora ma cos podobnego.... najwazniejsze idz do lekarza i trzymam kciuki any to nic nie bylo:-):-):-)

Do góry