reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam , ja tylko na chwilke bo zaraz Blania sie obudzi pewnie, z drzemki...o juz sie obudzila..:elvis:
Widze ze pusciutko tutaj ...he he jak co weekend:-)
U Nas OK, przygotowania ida do przodu, wczoraj zamowilismy sale-nie drogo od osoby £15, mamy sie spotkac z polskim kucharzem i stworzyc menu, oraz udekorowac sale , ale to dzien wczesniej chyba bede robic ;-) he he bardzo ladne i przytulne miejsce wraz z plazmami:tak::-D do ogladania tv he he he,z wlasnym barem , super podoba mi sie :happy: bylam tez wczoraj w solarium na 12 min i dzis wygladam jak raczek nie moge sie wogule dotkanac najbardziej pod pacha i udo lewe, poszlam na dluzej bo jak ostatnio poszlam na 8 min to nie widzialam rezultatu a do slubu musze byc opalona :tak::-D i sie sparzylam lekko chodze i sie smaruje oliwka Blani he he bo skora taka suchaaa,
aaaaaaa noi wkoncu udalo Mi sie tezwzoraj wyciaganc mojego na DYSKOTEKE :happy2::happy2::happy2: poszlismy najpierw do restauracji na chinskie jedzonko ,wypilismy winko i poszlismy na dyskoteke:-);-) w stylu lat 70-80 itd... a potem poszlismy do clubu z muzyka techno :tak::-D, bylo poprostu ''zajebiscie'' wybawilam sie , posmialam sie i odprezylam sie , Dziewczyny tak Mi tego trzeba bylo ..a wracalam juz bez butow bo nog nie czulam.:-D:-D:-D:-D:happy2::blink:;-) no poprostu extra , nastepny wypad na halloween:tak: przebieram sie za czarownice :-p:happy2: he he
wklejam zdjecia z wczoraj :tak:
rano jak wstalam to myslalam ze wczoraj mialam zderzenie z jakims tirem takie mialam zakwasy :szok::szok::szok: ha ha ha doslownie , :happy2:
pozdrawiam ide jakis obiadek upichcic a potem na spacerek jedziemy pa pa pa apa pa pa

reklama
Hej laski:-)
U nas ok caly dzien ,az wstyd sie przyznac przelezelismy w lozku,wczoraj troche zawalczylismy wuiec dzis glowa bolala:-DNatalka ja zwsze nas zaskoczyla,byla grzeczna slicznie sie bawila,lezala z nami,nawet drzemke razem sobie ucielismy;-)Bylo milusno,wogole nie mozemy sie nadziwic jak ona szybko sie rozwija,podglada co robie i potem mnie kopjuje.Dzios naprzyklad zrobilam na obiadek u siebie w pokoju,a potem przyniosla nam,nawet kubeczki byly,czytala bajeczke i opowiadala nam.Potem uporzadkowala scierki wrzucajac je do pralki,gdy zjadla obiad poszla po husteczke i wytrala sobie buzie:happy::tak:;-)Taki maluszek,a tyle potrafi,cudnie oglada jak sie rozwija:-)

Toola fajnie,ze sie odzywasz,bardzo inensywne zycie prowadzisz,Barwo dla Zdolnej Krysi;-)Zycze powodzenia w szukanu mieszkania.A ty tak duzo nie pracju:-)

justyna.w mam nadzieje,ze humor lepszy.Och te urzedy,zawsze musza cos namieszac,a czlowiek tylko sie denerwuje,aby zdarzyli na czas wam doslac dokument.

katarzany_s oo co za upadek,tez mam zawsze stracha jak sie uderzy sie w glowe,oby wszytsko bylo ok,obserwuj maluszka;-)Buzka w chorusiane miejsce

mamusia dobrze,miec z kim wyjsc na spacer;-)Pieknie spi twoj synek

Justyna tesciowa juz u was,pewnie ALEXIK SIE CIESZY.Mile chwile z mezulkiem sie szykuja oby @ nie wypadl w tym czasie;-)

maggusia dobrze,ze lepije juz Braiankowi:-)

buziaczek dogrywacie wszystko,miejsce brzmi bardzo ciekawie.Supcio pobawiliscie na disco,relaxsujace sa takie chwile,na pewno wytanczyla sie,widzialm fotki,wygladasz slicznie,bardzo szybko doszla do siebie,sliczna z ciebie mama i fajna pare tworzycie:tak:

mala-gorzatka switnie daje sie wyspac mamusi,naladwoac akumlatory an caly dzien,czlowiek od razu sie inaczej czuje prawda?

ok ide polozyc mala

dobrej nocki zycze
papa

My dzis poszalelismy i poszlismy do muzeum techniki NEMO gdzie zabronione jest NIEDOTYKANIE, czyli wszystko bylo do zabawy!! Nie wiedzielismy za co najpierw sie zlapac, dzieciaki tam szalaly!! Krysia tez, ale pod naszym okiem :happy2: Troche krotko bo 3h bylismy ale za jakis czas idziemy na caly dzien tyle tam ciekawych rzeczy.

Maxin fajnie sobie czasem poleniuchowac, a Natalka super grzeczna i nawet obiadek zrobila :happy2: macie z niej pocieche.

buziaczek ale mialas imprezowny wieczor!! ja sie szykuje za dwa tygodnie na zabawe w Dublinie, ma byc babski wieczor, czyli popijawa i potancowa, a tatusiowe beda z corkami w domku grzecznie, juz sie nie moge doczekac

Maggusia dobrze ze Brianek juz lepiej, ah gdyby nie te chorobska...

JUSTYNA170979 oo widze programistka!! Turbo Pascal!! oj jak milo, ja zaczynalam przygode z kompem wlasnie od pascala :tak: a bylo to lat temu... 12!! jak ten czas leci, aktualnie pstrykam w javie i troche w net-logo, ale to na razie projekt wstepny na tak zwane rozeznanie terenu, temat to specjalizacja grupowa w sytemach wielo-agentowych, jak go pomyslnie ukoncze dopiero zaczna sie schody :szok:, ja dyplom pisalam w c++ :tak: ale wole javke

widze ze weekendziki udane :-) i tak trzymac,
My dzis bylismy w centrum londka. Zwiedzanie z babcia ktora zadna jest zobaczenia tego i owego. Jak juz wracalismy do domu bylam nader szczesliwa. Nogi...ledwo je czuje :-D Niunia byla caly czas na dworzu i chyba jutro z nia nigdzie nie wyjde bo bede odpoczywac po weekendzie :-D:-D:-D

A malutka Nastka dzis znow zrobila nam niespodzianke i po wieczornym mleczku o 23 obudzila mame o 6.30 !!! BRAVO dla mojej kruszynki :)
Ciekawe co to bedzie tej nocy ...hmmm

Dobranoc kochaniutkie

Hej!!!!

witam was serdecznie wieki nie zagladalam tutaj az sie sobie dziwi ;-), ale latalam jak wsciekla ogladaja mieszkania bo chcemy wynaja cos wiekszego strasznie z ty ciezko myslalam ze jak wynajmuje sie od agencji to to takie proste a okazuje sie ze wcale nie:wściekła/y:ale cuz nie poddaje sie obiecalam sobie wielka choinke na swieta w salonie a nie jakies ale cos na stoliku i dotrymam slowa pozatym szkola malutka ktora jest wszedzie:-D, i tak mi ucieklo BB ale obiecuje poprawe:tak:

pozdrawiam serdecznie dobrej nocki:happy:

Witam mamusie:-),
super że weekend udany :-), u nas również było miło. Wypad udany, pogoda dopisała, no i było z kim poplotkować:-p. Wieczorkiem taniec z Bąbelkiem, słodko śpiewa przy tam :tak::szok::-D, ale tylko jak mama też śpiewa. Puszczam więc utwory z bajek-puszek okruszek, przszczółka maja itd. Najbardziej to podoba mu się piosenka z programu "tik tak" :-). Później kąpanko, mleczko i słodki sen. I teraz jest czas dla mamusi i tatusia :-), wczoraj uczył mnie grać w lotki(dart), coś tam umiałam rzucać, rzucałam jak leci i obojętnie co wleci :-D, wczoraj przyłożyłam się i sprawdzałam różne techniki które pokazywał mój M., ubaw był po pachy, często lotki nie dolatywały lub londowały w oponie :-D.

zajrze później, przyszła sąsiadeczka :-)

WITAM
Natka dostala kataru,buu..........w nocy slyszlam jak ja kaszlalo,chyba zmiany klimatu ja dopadly:-(
Dzis konczy moje szczescie kolejny miesiac,a ja wciaz przezywam,ze juz tak duza z niej pannica,tyle miesiscy od porodu minelo,a ja co 15 wspominam jak to bylo:-D czy tez tak macie,zastanawiam sie kiedy przestane liczyc i o tym myslec,chyba jak bedzie nastolatka:-D;-)

ok ide zalozyc watek zwiazanych z Mikolajkami,wiec laski piszcie swoje pomysl,niech kazda z nas sie udziela,zrobmy wspolnie fajna impreze dla maluchow:tak:;-)ok????

mielgo dnia
pozdrawiam

czesc dziewczynki :D wieki mnei tu u was nie bylo, pewnei duzo sie wydarzylo, co?

maxin, masz racje, czas tak szybko leci. ja sie nei moge nadziwic ze marcel juz taki duzy ze prawie "niezalezny" i wszystko musi robic sam, wyglupia sie i jest taki neisamowity. czekam kiedy zacznei mowic, choc juz teraz fajnei sie mozna z nim dogadac.:-) natalka pewnei szybko wroci do zdrowka. czego zycze z calego serca :-)

dziewczyny, chcialam updatnac moj podpis i za skarby nei moge, nie wiem jak to zrobic, bo co wstawiam linka to mi mowi file invalid. moge prosic o pomoc?

btw mamy drugiego malucha w drodze. mam nadzieje ze tym razem dziewczynka ;-)

Ara ale fajnie ze do nas zagladasz:-)Gartuluje deugiej fasolki,widzem,ze z Lwica sie zgralyscie:tak: Mam nadzieje,ze na mikolajkowa impreze sie piszecie???

Marcel na pewno jest juz duzy i silny chlopczyk,a z podpisem odpowiedni link wstawiasz w edytuj podpis,a gdzie chcesz zrobic sowak???Najlepiej copiowac adres zaczynajacy sie od http:
moze to cos ci pomoze

reklama
witajcie:-), melduję się z kawką, internet juz mam, więc teraz nadrabiam moje tygodniowe zaległości, niestety czasu jak zwykle na wszystko brakuje.
Ja niestety przeziębiłam się co zdarza mi się niezwykle rzadko i czuję się strasznie, katar mnie męczy, że spać nie mogę i niestety widzę, że Karolinkę też zaczyna coś łapać:no:

pozdrawaiam wszystkich i przepraszam ze nie odpisuję, ale dopiero muszę się połapać w tym wszystkim:zawstydzona/y:
a teraz spadam obiadek gotować zanim mała spi;-)

Do góry