reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mamuska - ojej, jak to dziecku nie przysluguje bagaz :szok: moze to tez zalezy od linii ??? My chcemy leciec LOt-em lub British Airways, moze w tych tanich nie przysluguje, bo te niby tanie (co ja uwazam ze nie sa tanie) ale wydaje mi sie ze gdy kiedys czytalam o bagazach to chyba maluchowi przyslugiwalo 5 kg, ale wtedy jeszcze bobaska nie mialam :-) ...musze poczytac i oczywiscie jeszcze do nich zadzwonie. Dobrze ze mleczko mozna brac :-)

Maxin - marsz jutro do lekarza !!!

Moja mala odkryla jakies 2 tyg temu swoja raczke i lubi sobie ja lizac :-D...az wrecz mlaska :-D alez ona jest zabawna :-)
Jestem totalnie zmeczona...marzy mi sie taki sen od 22 do 9 rano hehehe ale gdy na nia patrze wypelniam sie radoscia od czubka glowy po same koncowki palcy u nog :-D

reklama
ja na moment,wciaz mnie boli,ale jestem w domu i moge sie polozyc,jutro zobaczymy co mi powiedza:confused:

pandorka,tamarudnia wieki sie nie odzywala,kiedy z nia przez tel.gadalam,zajeta biega za Hafsa nie ma czasu na bb

Evoska miewa sie sie dobrze,brzuszek rosnie,Rocco przystojniak juz niedlugo ma roczek,za 3 dni.Tez zabiegana czasu na nic nie ma

Witam kobietki moje kochane, wpadam na sekundke sie przywitac i lece kapac młodego bo własnie ze spacerku z dziadkami wrocił :-D.

MAXIN ja takie uczucie dziwne uczucie jak ty mialam jak dowiedzialam sie ze moj tata zmarl. Strasznie ciezko mi sie zrobiło w piersi, w glowie mialam totalna kołomyję i zdretwiala mi cala prawa strona, prawej reki wogole nie czulam, nie moglam nia ruszyc, zaczeło sie od koniuszkow palcow, takie dziwne mrowienie, Czyli wnioskuje ze cos z nerwami ci sie dzieje. Idz kochana lepiej do lekarza, moze on cos poradzi, z nerwami tez nie ma zartów, lepiej dmuchac na zimne.

KASIULKA ja normalnie nie moge, właśnie na "Nasza klasa" wyczytalam ze ty ze Strzelina jestes, ja sie tam urodziłam :-D:tak::-D;-):tak:, kurcze nie moge jaki swiat mały, hihihi. Ale ESY teraz zaniedbane :tak::-:)tak:

OLIS kochana, co u Was, mam nadzieje ze wszystko dobrze ??

POZDROWIONKA dla reszty kobietek. Buziaczki. PaPa.

:-DHej Laseczki , na momencik bo zmykam spac rano musze wstac na college potem do urzedu potwierdzic date slubu i zalatwic formalnosci i zamowic menu dla gosci :tak:strasznie sie stresuje ta cala sytuacja, juz zostalo tak malo czasu, niektorzy goscie juz na dniach przyjezdzaja do UK. :crazy::baffled: a ja wciaz nie mam butow i bizuteri :szok::szok:ale mam nadzieje ze na dnaich juz wszystko bede miala.

Blania moja zdolniacha pieknie gaworzy , sliczne usteczka przy tym robi w serduszko, w lezaczku podciaga sie do siadania za zabaweczki, probuje papuzke wkladac do buzi ale nie dosiega jej do buzi i sie denerwuje i ja uderza raczka..:laugh2:
Slini sie strasznie wszystko dookola jest mokre. Juz tak sie obkreca i przekreca ze jak ostatnio ja zaostawilam w lozeczku to po chwili nozki miala za lozeczkiem:szok::szok:taka kreciocha z niej.
jest bardzo towarzyska nie lubi sie bawic sama , lubi byc w centrum zainteresowania, dzis nie pozwolila mi zjesc kolacji tak krzyczala zebym na nia patrzyla i gadala do niej bo Ona nawijala do mnie ostro :laugh2::tak:doslownie, nie wieze ze w tak szybkim tempie sie rozwija .
Ok zmykam sie pouczyc troszeczke myc sie i spac , rano o 6 musze wstac i wybierac Siebie i Mala bo mam college z ktorego musze sie zwolinic bo o 10.30 mam byc juz w urzedzie . a do 11 mam zejcia. ok pozdrawiam i mykam buziaczki wielkie Mamusiaczkii Dzieciaczki , spokojnej nocki zycze ;)
Maxin - Kochana radze Ci isc do lekarza nprawde , nie chce Cie straszyc ale Moja Mama identycznie sie czula i miala stan podzawalowy:-:)-( ale kazdy przypadek jest indywidualny. :confused::sorry:dbaj o Siebie, i napisz co ze zdrwoekiem jak bedziesz juz wiedziala?;-)zycze zdrowka

Ja mam apopleksje jak mam balagan , odrazu mi sie nerwy wlaczaja,jestem nie spokojna i krzycze:wściekła/y: , codziennie robie to samo bo MOj Kochany balagani za siebie i za Blanie :wściekła/y:czasem mam juz dosc i sie na nim wyzywam za ten balagan i chce uciec daleko, miewam dni ze caly balagan wrzuce w kat wraz z brudnymi skarpetkami jego i i sam musi sprzatnac ale trzeba na to poczekac a ja nie mam sily...i zani sie doczekam sama sprzatne. ale co sytuacja to powtarzam sobie ze to ostatni raz :-D:wściekła/y: Faceci to brudasy - ''sa wyjatki czasem'' mam nadzieje ze Wy macie wlasnie ty wyjatki:-):-p:tak: i ze Wam sie poszczescilo...ale no coz trzeba i takiego chlopa kochac:cool2::dry::dull::blink::laugh2:

buziolinki

Witam
Melduję się, że jestem czasami Was czytam, ale nie wyrabiam na zakrętach i nie mam kiedy odpisać wszystkim sorry:zawstydzona/y:

Maxin koniecznie idź do lekarza, bo o zdrowie trzeba dbać, ale powiem Ci, że ja mialam to samo dwa razy w życiu i bylam u lekarza robone mialam EKG nic nie wykazalo i też lekarz stwierdzil, że mialam te bóle na tle nerwowym. Ostatnio dzialo mi się to na latem tego roku i byly momenty, że z bólu nie moglam zlapać tchu a na piersi jakby mi ktoś glaz polożyl. Mam nadzieję, że u Ciebie to też nerwobóle i szybko miną. Tak jak Justyna polecam MAGNEZ, relax i spacery, albo jakiś sport, żeby dotlenić organizm. Trzymaj się Kochana i dużo zdrówka.

U mnie każdy dzień zwariowany nie mogę się z niczym wyrobić, ale mam nadzieję, że już niedlugo będzie lepiej i będę mogla częściej popisać na BB.
Dziękuję za pamięć to mile:-)

Pozdrawiam Wszystkich
Slodkich snów:tak:

reklama
maxin- mam nadzieje ze lekarz powaznie do tego podejdzie, trzymam kciuki za twoje zdrowko

mala-gorzatko- masz racje tanie linie sa straszne jesli chcesz leie z malym diekiem to juz nie hodzi o cene tylko standard sa male ciasne siedzenia nijak ulozyc sie z maluchem bo trzymasz je na kolanach w normalnych liniach typu lot przysluguje ci 5kg dla dzieckai normalnie mozna siedzie z maluchem :tak: ja popelnilam ten blad i lecialam entralwings nigdy wiecej :wściekła/y:

mysle ze znalezlismy nareszcie mieszkanie jest super, terz tylko landlord musi wyrazic zgode na nasza oferte i jesli tak to 1 grudnia sie przeprowadzamy jupi ale to jeszcze nie dopiero wybralismy flacik:dry:

pozdrowienia dla reszty mamusiek

Do góry