reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mamuska - ojej, jak to dziecku nie przysluguje bagaz :szok: moze to tez zalezy od linii ??? My chcemy leciec LOt-em lub British Airways, moze w tych tanich nie przysluguje, bo te niby tanie (co ja uwazam ze nie sa tanie) ale wydaje mi sie ze gdy kiedys czytalam o bagazach to chyba maluchowi przyslugiwalo 5 kg, ale wtedy jeszcze bobaska nie mialam :-) ...musze poczytac i oczywiscie jeszcze do nich zadzwonie. Dobrze ze mleczko mozna brac :-)

Maxin - marsz jutro do lekarza !!!

Moja mala odkryla jakies 2 tyg temu swoja raczke i lubi sobie ja lizac :-D...az wrecz mlaska :-D alez ona jest zabawna :-)
Jestem totalnie zmeczona...marzy mi sie taki sen od 22 do 9 rano hehehe ale gdy na nia patrze wypelniam sie radoscia od czubka glowy po same koncowki palcy u nog :-D

reklama
ja na moment,wciaz mnie boli,ale jestem w domu i moge sie polozyc,jutro zobaczymy co mi powiedza:confused:

pandorka,tamarudnia wieki sie nie odzywala,kiedy z nia przez tel.gadalam,zajeta biega za Hafsa nie ma czasu na bb

Evoska miewa sie sie dobrze,brzuszek rosnie,Rocco przystojniak juz niedlugo ma roczek,za 3 dni.Tez zabiegana czasu na nic nie ma

Witam kobietki moje kochane, wpadam na sekundke sie przywitac i lece kapac młodego bo własnie ze spacerku z dziadkami wrocił :-D.

MAXIN ja takie uczucie dziwne uczucie jak ty mialam jak dowiedzialam sie ze moj tata zmarl. Strasznie ciezko mi sie zrobiło w piersi, w glowie mialam totalna kołomyję i zdretwiala mi cala prawa strona, prawej reki wogole nie czulam, nie moglam nia ruszyc, zaczeło sie od koniuszkow palcow, takie dziwne mrowienie, Czyli wnioskuje ze cos z nerwami ci sie dzieje. Idz kochana lepiej do lekarza, moze on cos poradzi, z nerwami tez nie ma zartów, lepiej dmuchac na zimne.

KASIULKA ja normalnie nie moge, właśnie na "Nasza klasa" wyczytalam ze ty ze Strzelina jestes, ja sie tam urodziłam :-D:tak::-D;-):tak:, kurcze nie moge jaki swiat mały, hihihi. Ale ESY teraz zaniedbane :tak::-:)tak:

OLIS kochana, co u Was, mam nadzieje ze wszystko dobrze ??

POZDROWIONKA dla reszty kobietek. Buziaczki. PaPa.

:-DHej Laseczki , na momencik bo zmykam spac rano musze wstac na college potem do urzedu potwierdzic date slubu i zalatwic formalnosci i zamowic menu dla gosci :tak:strasznie sie stresuje ta cala sytuacja, juz zostalo tak malo czasu, niektorzy goscie juz na dniach przyjezdzaja do UK. :crazy::baffled: a ja wciaz nie mam butow i bizuteri :szok::szok:ale mam nadzieje ze na dnaich juz wszystko bede miala.

Blania moja zdolniacha pieknie gaworzy , sliczne usteczka przy tym robi w serduszko, w lezaczku podciaga sie do siadania za zabaweczki, probuje papuzke wkladac do buzi ale nie dosiega jej do buzi i sie denerwuje i ja uderza raczka..:laugh2:
Slini sie strasznie wszystko dookola jest mokre. Juz tak sie obkreca i przekreca ze jak ostatnio ja zaostawilam w lozeczku to po chwili nozki miala za lozeczkiem:szok::szok:taka kreciocha z niej.
jest bardzo towarzyska nie lubi sie bawic sama , lubi byc w centrum zainteresowania, dzis nie pozwolila mi zjesc kolacji tak krzyczala zebym na nia patrzyla i gadala do niej bo Ona nawijala do mnie ostro :laugh2::tak:doslownie, nie wieze ze w tak szybkim tempie sie rozwija .
Ok zmykam sie pouczyc troszeczke myc sie i spac , rano o 6 musze wstac i wybierac Siebie i Mala bo mam college z ktorego musze sie zwolinic bo o 10.30 mam byc juz w urzedzie . a do 11 mam zejcia. ok pozdrawiam i mykam buziaczki wielkie Mamusiaczkii Dzieciaczki , spokojnej nocki zycze ;)
Maxin - Kochana radze Ci isc do lekarza nprawde , nie chce Cie straszyc ale Moja Mama identycznie sie czula i miala stan podzawalowy:-:)-( ale kazdy przypadek jest indywidualny. :confused::sorry:dbaj o Siebie, i napisz co ze zdrwoekiem jak bedziesz juz wiedziala?;-)zycze zdrowka

Ja mam apopleksje jak mam balagan , odrazu mi sie nerwy wlaczaja,jestem nie spokojna i krzycze:wściekła/y: , codziennie robie to samo bo MOj Kochany balagani za siebie i za Blanie :wściekła/y:czasem mam juz dosc i sie na nim wyzywam za ten balagan i chce uciec daleko, miewam dni ze caly balagan wrzuce w kat wraz z brudnymi skarpetkami jego i i sam musi sprzatnac ale trzeba na to poczekac a ja nie mam sily...i zani sie doczekam sama sprzatne. ale co sytuacja to powtarzam sobie ze to ostatni raz :-D:wściekła/y: Faceci to brudasy - ''sa wyjatki czasem'' mam nadzieje ze Wy macie wlasnie ty wyjatki:-):-p:tak: i ze Wam sie poszczescilo...ale no coz trzeba i takiego chlopa kochac:cool2::dry::dull::blink::laugh2:

buziolinki

Witam
Melduję się, że jestem czasami Was czytam, ale nie wyrabiam na zakrętach i nie mam kiedy odpisać wszystkim sorry:zawstydzona/y:

Maxin koniecznie idź do lekarza, bo o zdrowie trzeba dbać, ale powiem Ci, że ja mialam to samo dwa razy w życiu i bylam u lekarza robone mialam EKG nic nie wykazalo i też lekarz stwierdzil, że mialam te bóle na tle nerwowym. Ostatnio dzialo mi się to na latem tego roku i byly momenty, że z bólu nie moglam zlapać tchu a na piersi jakby mi ktoś glaz polożyl. Mam nadzieję, że u Ciebie to też nerwobóle i szybko miną. Tak jak Justyna polecam MAGNEZ, relax i spacery, albo jakiś sport, żeby dotlenić organizm. Trzymaj się Kochana i dużo zdrówka.

U mnie każdy dzień zwariowany nie mogę się z niczym wyrobić, ale mam nadzieję, że już niedlugo będzie lepiej i będę mogla częściej popisać na BB.
Dziękuję za pamięć to mile:-)

Pozdrawiam Wszystkich
Slodkich snów:tak:

reklama
maxin- mam nadzieje ze lekarz powaznie do tego podejdzie, trzymam kciuki za twoje zdrowko

mala-gorzatko- masz racje tanie linie sa straszne jesli chcesz leie z malym diekiem to juz nie hodzi o cene tylko standard sa male ciasne siedzenia nijak ulozyc sie z maluchem bo trzymasz je na kolanach w normalnych liniach typu lot przysluguje ci 5kg dla dzieckai normalnie mozna siedzie z maluchem :tak: ja popelnilam ten blad i lecialam entralwings nigdy wiecej :wściekła/y:

mysle ze znalezlismy nareszcie mieszkanie jest super, terz tylko landlord musi wyrazic zgode na nasza oferte i jesli tak to 1 grudnia sie przeprowadzamy jupi ale to jeszcze nie dopiero wybralismy flacik:dry:

pozdrowienia dla reszty mamusiek

Do góry