reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
maxin jakąś meliskę na początek wypij, albo szałwię tak na uspokojenie, włącz jakąś muszyczkę relaksacyjną albo radyjko połóż się na kanapie, zamknij oczka i odpłyń na parę chwil;-)

hmmm... maxin jeśli nie masz w domku meliski, to może być słaba lekko osłodzona herbatka, może być owocowa+ jak wcześniej napisałam muzyczka+ zalecam kocyk- wyłączenie kompa i drzemkę jeśli tylko możesz.

Witam wszystkich
Ale dzisiaj pogoda cały dzień leje nawet na 5 min nie przestało. A musze wyjść do sklepu.

Maxin no i jak przeszło.JA też mam czasami takie kłucia w serduchu ale bardzo żadko i tez to bagatelizuje.A ja pewnie na tle nerwowym bo ja straszna nerwuska jestem.no zdrówka życze.

Pinka, Małagorzatka byłyście juz na tej wizycie w 6 tyg.napiszcie co i jak.ja dopiero w czwartek sie wybieram.

widze dużo osóbszykuje sie do zmaiany mieszkanek. No my też zaczynamy szukać domku bo w tym naszym małym (2 pokojowym )już nam ciasno. a i chcem miec ogródek bo teraz z dwójka to sie przyda.

Pozdrawiam wszystkich życze miłego dzionka i troszke słońca.:-)

Witam Mamusie!

Ja tylko na chwilke moj ma wolne nareszcie :-) i mozemy odrobic weekend bo jak juz pisalam pracowal wtedy dlatego czuje sie weekendowo:blink:
Wczoraj bylismy w parku w takim co jeszcze Brianek tam nie byl maly sie wyszalal za wszytskie czasy podobaly mu sie liscie slizgawki i wogole ze tam jeszcze nie byl.
Dzis probowalam znalesc jakies play centre dla dzieci ale malo tego pokazuje w necie mam zamiar do jednego jechac jeszcze dzis i to sprawdzic:happy:
Posprzatalam dzis w domku popralam posciel Briankowi wiec pachnie i jest czysciutko a ja sie juz teraz lenie nawet obiadu nie gotuje :cool2: dzis beda kebaby:-pno co mozna sobie zrobic wolne prawda od gotowania chociaz raz w tygodniu;-)
Widze ze wy tu duzo piszecie ja nie zdarze kazdemu dzis odpisac sorka dziewczyny:zawstydzona/y:postaram sie nadrobic ale chyba rozumiecie:confused:
Jesli chodzi o wybory to ja nie glosuje bo do Londka mam daleko ale ogladam ciagle wiadomosci i rozne programy na ten temat i sama nie wiem co o tym sadzic czy wogole bedzie lepiej?mam nadzieje ze to co wybiora nasi rodacy zmieni troszke ta Polske i bedzie lepiej!:blink:
Ok zmykam bo juz malemu sie to nie podoba ze Mama na kompie siedzi.
PAPA.

P.S.Maxin zycze zdrowka kobietko troszke mnie przestraszylas mam nadzieje ze to nic grozengo i bedzie ok!:-(lez w lozeczku i dzioewczyny dobrze radza z ta meliska:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Czesc dziewczyny, wpadlam na chwilke. Ale jestem dzisiaj zalatana, tyle zrobilam i jeszcze nie koniec. Poscieralam kurze, odkurzylam, zrobilam pranie i rozwiesilam, umylam okna( i wlasnie zaczelo padac:wściekła/y:), firanki sie juz piora, ziemniaki obralam, umylam drzwi wejsciowe, przycielam zywoplot, nakarmilam malego i wlasnie polozylam na drzemke........i padlam:-p
Wczoraj przyszla do mnie konsultantka Avonu z nowym katalogiem, moze znajde czas zeby poogladac.

Maxin- mam nadzieje ze to nic powaznego. Ja kiedys tez mialam bole i poszlam do lekarza, zrobil mi EKG i wyszlo oki. Tylko wtedy zalecil mi branie magnezu, zwlaszcza jak pije kawe, bo wyplukuje z organizmu. Jak tylko zaczynaja drzec rece, badz pojawiaja sie nerwobole badz tiki nerwowe(np. drga powieka) to znaczy ze malo magnezu. Wiec polecilabym Ci brac MAGNEZ !!!!!!!! Ale i tak powinien zbadac Cie lekarz. Trzymaj sie dzielnie:-)

No wlasnie tyle dziewczyn gdzies zniknelo, Iskierka, Evoska, Czarnula. Laski WHERE ARE YOU ??

Ja nie ide na wybory bo za daleko mam do komisji. Choc poszlabym. Moj maz pewnie by dostal uczulenia widzac tylu Polakow w jednym miejscu, debatujacych i krzyczacych na pewno jak w kurniku:-D

Lece dokoncze to sprzatanie i moze siade na tylku w koncu. BUZIAKI !!!!!!!!!!!

Do góry