reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczynki.
Dzieki za troske o moj humorek, juz sie poprawil. Choc myslalam ze niedziela bedzie do konca totalnym niewypalem, to na szczescie wieczor byl calkiem fajny. Ze tak powiem moj maz sie zrekompensowal, ugotowal dobry obiadzik a potem poszlismy na spacer do parku. Oj Ci faceci ;-) Adrian caly spacer spal jak zabity, a tak chcialam mu pokazac wiewiorki bo pelno ich w tym parku. No i jest klatka z roznymi gatunkami papug. Nastepnym razem obudze spioszka:-D
Tak sie dotlenil ze spal dzisiaj do 10 i w nocy sie nie obudzil.

A dzisiaj jakas zmiana cisnienia, bo glowa mnie strasznie boli. Fajnie ze mialyscie udane weekendy, mozna sie nacieszyc wolnym czasem i soba nawzajem. Milego dzionka kochane, jak moje szczescie bedzie spalo to pewnie tu zajrze jeszcze. Buziaki!!!!!!!!!

reklama
A u nas byla "plomienna noc" ...oj dzialo sie, dzialo...mieszkamy w zatoczce takich uroczych domkow...no i obudzila nas mama z panika w oczach "ze samochod sie pali" Oboje z moim porwalismy sie na rowne nogi patrzac na nasza audice ale ona stala spokojnie. Wtedy mama kazala leciec nam do salonu bo palil sie samochod z drugiej strony domku...ale sie hajcowal ohhh a ze zatoczka mala to mozna powiedziec ze ten samochod stal u kazdego tuz po oknem :-( zaraz myslalam ze wybuchnie...oczywiscie zapalil sie samochod stojacy kolo niego:szok: koszmar ! wtedy to juz mialam w porach rowno :szok:
hmmm i wydaje nam sie ze to byl samochod sasiada. poprostu mu podpalili...
A co najgorsze moja mama zawsze wieczorem wychodzila sie odpalic i tym razem tez chciala ale czula cos nosem ze cos sie dzieje, bo bylo nader glosno i jak luknela zza rolety oni juz uciekali a samochod juz plonal...

Witam, to znów ja :-)

Maxin najlepszego dla Stokrotki, nie dziwie się że za każdym razem wspominasz narodziny- to cudowna chwila, najwspanialsza w życiu. Tym bardziej że z każdym miesiącem, dniem umie już tak dużo. Wspaniałą i bardzo zdolną masz swoją pocieche :tak:. Dużo zdrówka Stokrotko.
Maja powodzonka w poszukiwaniach mieszkanka, na pewno uda Ci się zrealizować plan z choinką :tak:. Super zdjęcie przy suwaczku, widać że urlop udany - rozpromienione buzie.
Izusia gdzie się podziałaś????:confused: Mam nadzieje że nie długo znajdziesz chwilke między szkołą a zabawą z Oskarkiem :tak:.
Iskierka Ty kobitko równiż znikłaś :confused:...
Niunka jak tam Szymuś, zdrówka życzymy :tak:
A co się dzieje u Evoska? Ktoś wie?
Olis jak tam mężulek, do operacji jeszcze czas mam nadzieje że nie najgorzej to znosi :confused:, a poza tym gdzie się podziałaś????
Maggusia super że pociecha czuje się coraz lepiej :-). niestety ja również nie mam tutaj nikogo z rodzinki:-(. Ale jakoś dajemy rade, co nie ?
Iza super że przełożyli Ci termin w konsulacie.
Justynka.w jak tam humorek:confused:, dużo uśmiechu
Katarzyna s jak tam Weroniczka, byłaś u lekarza?
Buziaczek widze, że przygotowania idą pomyślnie, a i sala brzmi ciekawie :tak:. I nie ma to jak relaks na dyskotece :-). A jak tam opalenizna, mam nadzieje że już możesz spać;-).

a co u nas - :wściekła/y:mieli nam robić dziś łazienke, czekam, czekam i doczekać się nie mogę. Na spacer nigdzie nie wyszłam bo w karzdej chwili może ktoś przyjść.... mogli by dać znać:wściekła/y:, zaplanowałabym coś...
ide pranko powiesić ....

pa

Justynka.w super masz mężusia, po takiej niespodziance nie dziwie się że humorek wrócił :-)
mala-gorzatka28 dobrze że nie wasz samochodzik i nie skończyło się to wszystko tragicznie...:szok:
Agnes2606 zdrówka życzymy....ach ta pogoda, przez te skoki temperatur nie dziwie się dopadają nas choróbska :-(.
ara gratuluje fasolki :-)

miłego wieczorku :-)

buziaczek dogrywacie wszystko,miejsce brzmi bardzo ciekawie.Supcio pobawiliscie na disco,relaxsujace sa takie chwile,na pewno wytanczyla sie,widzialm fotki,wygladasz slicznie,bardzo szybko doszla do siebie,sliczna z ciebie mama i fajna pare tworzycie:tak:
tak tak , tez to widze wszystko ciekawie :-) dziekuje za komplemenciki. szybko doszlam do siebie , ale zostaly rozstepy:-:)dry: ale znikaja w oplaniznie :-D:-D

buziaczek ale mialas imprezowny wieczor!! ja sie szykuje za dwa tygodnie na zabawe w Dublinie, ma byc babski wieczor, czyli popijawa i potancowa, a tatusiowe beda z corkami w domku grzecznie, juz sie nie moge doczekac

Udanej imprezy;-) zycze :tak: fajne sa takie impreski, moj by sie zaplakal jakby mial zostac w domu sam z Mala a ja bym sie bawila :laugh2::laugh2: zazdrosci by nie dal rady sobie :-):tak::laugh2:

po za tym juz dzis moge sie ruszac , nie piecze mnie tak bardzo opalenizna..oliwka pomogla, a w srod znow ide na opalanko:tak:
do slubu leca dni , strasznie szybko ...:shocked2: zaczynam powoli panikowac:sorry: he he
wklejilam nowe foteczki na Blanki stroneczke zapraszamy www.gwiazdeczka2007.bobasy.pl i prosimy o komentarzyki ;-):tak:
pozdrawiamy :cool2:

mamuska- jakie masz sliczne zdjecie swojego smyka w podpisie piekne ma oczy:tak:

mala-gorzatka-kurcze ze dobrze ze jakis dom sie nie zapalil :szok:

ara-GRATULUJE fasolki masz raje wieki ie nie bylo j cie pamietam ciagle z bablem na rekach, a wiesz z dzieki tobie zaczelam uzywac butelek tych jakich ty uzywalas? dla Marcelka bo moja Marta tez nie chciala jesc z Aventu hehehe

maxin- ty to jestes zorganizowana babeczka wow podziwiam cie ze masz zas dla wszystkich i dla siebie:tak:

nadal szukamy mieszkania jeszcze dzis jade wyobrazcie sobie szok
no i jutro mam nadzieje ze wkoncu cos sie superasnego trafi:-)

moja piekna juz spi bo nie miala drzemki i sie strasznie zmeczyla hehhe tekze slodko juz spi:-)

milego wieczorku papap

witam wszystkich!!!!
w koncu przysiadalam zeby poczytac co u Was slychac.Nika zasnela ladnie po mleczku...
dzis kupilam Jej indyka w panierce w ksztalcie ksieznizek i inne w ksztalcie dinozaurow i ....zjadla dinozaura!!!hura!!!bo juz nie chciala miesa jesc prawie wogole...lekarz powiedzial ze mam sprobowac i jesc z nia i na pewno podpatrzy i bedzie powtarzac....tyle ze jestem wege wiec musze cos innego wymyslac...dzis sie udalo,ciekawe jak jutro sobie poradzimy;-)

Maxin - ja tez jak wpadne czasem w nastroj to wspominam jaka kropeleczka mala byla a teraz juz ponad roczek!kurcze,z dziecmi to faktycznie czas szybko zlatuje:tak:ale za nic w swiecie bym tego nie zmienila!!!

Agnes 2606 - no to zdrowka zycze dla Was obu!!!!!!!nie jestem po medycynie ale moge z cala pewnoscia powiedziec co powinnas brac:otoz w imieniu angielskich medykow radze:pARACETAMOL,dobry na wszystko:-D:-D:-p:laugh2::laugh2:no nie...tak sobie zartuje..kuruj sie cieplutko!!!!!!!

Justyna W. - ja tez nie moge na glowe przy zmianach cisnienia!dzis juz ktoras z kolei tabl. wzielam...a tu z ta pogoda to tragedia:wściekła/y::wściekła/y:

Mala-gorzatka28 - to dobrze ze sie start nie doczekaliscie,kurcze!wandale jedne z tych dzieciakow!!!ale wspolczucia dla sasiadow bo koszty niezle poniesli!!!!

Mamuska79 - a bylam dzis u lekarza i nawet juz sily wkurzac sie nie mam....na przeziebienie powiedzial ze to nic bo jesien idzie i mam Weroniki nie przegrzewac jak gdzies bede szla a na glowke to nawet nie spojrzal tylko popytal co i jak i dopiero mu pokazalam slad od uderzenia sama to stwierdzil ze to normal w tym wieku i wogole u maluchow i jak widzi ok mala i nie wymiotuje to nic jej nie bedzie,wiec spoko....

buziaczek - ja nie wiem gdzie sa te foteczki i nie wiem gdzie wejsc i smutno mi:-:)-:)-:)-:)-(widzialam foteczki kruszynki ale nie wasze:-:)-:)-:)-:)-(a na spalona skore zeby nie pieklo radze uzyc kremu lekko rozjasniajacego,bo sa delikatne i chlodzace,np z ogorkiem jakis,polecam firmy ziaja:tak:ja na solarium chodze raz w tygodniu,tak po prostu dla poprawy humoru,bo sie adniej wyglada a co za tym idzie i samopoczucie lepsze:tak::tak:;-):-)

reklama
Maxin - Ja nie biore udzialu w wyborach. :no:
Katarzyna s Ale ja chodze na solarium do slubu :laugh2: muszy byc opalona w szybkim tempie :-p he he
Bo Moje foteczki sa na zamknietym watku. gdzie nie kazdy na dostep. przepraszam:dull:
pozdrawiam , zmykac prasowac , sprzatnac krolikowi , noi zrobuic pizzzzee mojemu na kolacje:szok::tak::-D ale Blanca nie spi, i tak sobie siedze na necie jeszcze zanim usnie.:cool:
dobranoc .

Do góry