reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej laseczki:-)
U mnie oki, jutro cos skrobne bo dzisiaj nie mam na nic czasu.

Justys- pewnie sie zgadamy jakos jutro :-) Buziak od cioci dla Mlodego.

Olcia23- no niestety to prawda. Problemy z nerkami i pecherzem czesto powracaja. U mnie niestety dosc czesto:-) Obys nie musiala tego przechodzic ponownie.

Maxin- czekam na relacje i zdjecia:-)

Maggusia- zycze zdrowka dla Brianka:-)

Buziaki i milego dzionka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojojjjj,jak cichutenko tutaj....
Bylismy w Wacky Warehouse ale nie bylo takich dzidziek malych wiec postanowilismy,ze po prostu pospacerujemy i bylo milutko:)No ale jakos dzis juz sie obudzilam w nie bardzo dobrym humorze no i okazalo sie ze nie bez powodu!!!!!!!!!!!!!!Mam @ i wszystko mnie boli i jest mi niedobrze i ogolnie :zawstydzona/y::wściekła/y::sorry::crazy::angry::sick:
Do tego czuje sie jakbym wazyla tone!Jutro wybieram sie na wazenie,ciekawe co mi ciekawego powiedza....
Milej nocy i nieprzerywanego snu dzieciaczkom i mamusia zycze:)))PAPAPA

Witam mamuski

kurcze ale dzis jestem nie wyspana mała wczoraj jak dostała kolki o 19stej to dopiero o 23ciej jej mineło:wściekła/y::wściekła/y:zadne masaże cieple pieluszki kompiele i kładzenie na brzuszku nie pomagało:no::no:przestawala płakac na minutke a potem jak ja skreciło to znów taki płacz ze nie dało sie jej uspokoic:no::no:alanoc spala niespokojnie wierciła sie i stekała:szok::szok: teraz dopiero zasneła tak normalnie:tak::tak:
jak sie obudzi to mykam na spacerek niech sie dziecko dotleni a pozatym we wózku jest grzeczna:tak:

niech te kolki sie jak najszybciej skoncza bo oszaleje patrzac ja sie męczy bidulka:sorry::sorry:

maxim-witaj spowrotem ale te dwa tygodnie szybko zlecialy .........foteczki foteczki i jeszcze raz foteczki:-):-D
katarzyna_s- wsółczuje tej @ ja tez czekam na pierwszą po porodzie i pewnie ja dostane to po kolanach bede chodzic:-)
maggusia-duzo zdróweczka dla synka :-):-)teraz sie zaczna przeziebienia brrrrrrrrrr..........:sorry::sorry:juz sie tego boje:szok::szok: a co do złego nastroju to witaj w klubie ja tez go mam:sick::sick::sick:
mała-gorzatko-ja dopiero czekam na @ znając swoje szczescie trafi mnie w najmniej oczekiwanym momecie:confused2:
a jak tam twoja krolewna? zdrowa? dalej taka spokojna? czy troszke grymasi?
olcia-duzo zdróweczka kobitko wyleguj sie ile mozesz bo zdrówko najwazniejsze:-):tak:trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka:-D
buziaczku-ty to pewnie po sklepach szalejesz w wolnej chwili:-):-)pochwal sie jak juz coś zakupisz:-):tak:
niuńka- to szybciutko w tydzień paszporcik no no no rewelka:-) super ze to masz juz za soba ja niestety przed sobą:tak:

iskierka---- maja-------

gdzie wy sie kobietki podziewacie???

mondaysun.gif
Witam kobietki a gdzie wy sie znowu podziewacie??
Nie wiem jak u was ale u mnie pogoda taka sobie, wyglada jakby zaraz mialo padac, dlatego przesylam troszke sloneczka.
I tyle sie napisalam, musze zmykac bo Alexik sie obudzil.
Pozdrowionka.

Dzien Dobry!
przyszlam tylko sie przywitac i milego dnia zyczyc , bo jakos taka jestem nijaka, ta jesienna atmosfera i tesknota za domem? yh
no ale nie ma co marudzic wam , lepiej by sie wam nie udzieliło .....
zdrowia dla kruszyn , energi dla mamusiek i slonca ! papa

Witam Mamusie!

Ja tez przyszlam sie przywitac z kubkiem kawusi
kawa2.gif

Brianek zasnol nadal go katar meczy na dodatek caly czerwony jest a ja jakas senna i meczy mnie wszystko
nuda.gif
ludzie naokolo maja zle nastroje i wcale mi to nie pasuje bo ja tez zaczynam miec zly natroj moze to przez ta pogode co?
Dzis obudzilam sie i jakos obie pomyslalam ze musze zaczac cos robic ze soba isc do pracy itd bo ciagle mi na cos brakuje:sorry:i juz mialam plana zeby dac Briana do przedszkola ale pozniej usiadlam na tylku i pomyslalam ze chyba nie moge robic cos kosztem dziecka!
Chwile pozniej zadzwonila do mnie babka z propozycja pilnowania nastepnego dziecka tylko ze stawka taka mala ze szok dlatego negocjuje z nia i chcialabym zeby przystala na moja stawke .
Jutro dzien proby na trzy godziny bede miala ponad 2 letniego chlopczyka i mam nadzieje ze bedzie ok bo slyszalam troszke ze bije itp ale mysle ze nie bedzie tak zle jestem dobrej mysli:-)
Ok mykam cos porobic w domku pozniej sie odezwe.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej dziewczyny !
Ja dopiero teraz -bylismy u lekarza,niestety moj B mosal juz dzisiaj wracac do pracy :-( wiec koniec pomocy....,mam wziasc antybiotyk do konca i zrobic kolejne badanie moczu,bo plecy dalej bardzo bola:zawstydzona/y:
no a zeby tego bylo malo Benus sie wczoraj rozchorowal:goraczka,katar,kichanie,kaszelitp
no posluchal go lekarz i mowi ze wszystko czyste,nurofen kazal podawac na zbicie goraczki i tyle:confused:

Maxin-witaj w domu:-D czekamy na relacje z wakacji!!!!wskoczylas juz na obroty?
justyna w.-no mam nadzieje ze nie bede musiala ale co zrobic......
pinka-dzieki za mile slowka
ok moj maly marudzi musze leciec cdn

Witam,My wlasnie po obiadku.Weronika nie ma apetytu przez zabki,ale sobie robilam(tzn kupilam i ugotowalam tylko,heheh)pierogi z truskawkami i Nika zjadla 2szt i do tego jogurcik Danonka wiec jakis postep:))
Zaraz musze wziasc sie za sprzatanie mieszkania,a nie chce mi sie,ze az strach!Ale ogarnac sie by przydalo.

Maggusia - wiem co czujesz..ja najchetniej juz zutro bieglabym do pracy!Mam juz troszke dosyc tego siedzenia w domu,ale po pierwsze tp srednio sie to oplaca,bo w sumie z tych zlobkow kolo nas ceny nie wygladaja na male...moze orientujesz sie bardziej jak wogole mialabym zaczac szukac takiego zlobka?wiesz,nie bardzo chce zaplacic 200£ za tydzien a zarobic 250£....to bez sensu przeciez...
a poza tym jestem rozdwojona,bo dziecko jednak potezbuje ciepla w tym wieku i zostawienie Jej na tak dlugo dzien w dzien jest w stosunku do Niki raczej niesprawiedliwe... Fajnie masz ze chociasz mozesz sie zajac dzieciaczkami w domu i dorobic, ja chyba nie dalabym rady...
Pinka - moja mala jak miala kolki to pomagaly trzy rzeczy na placz: 1 odkurzacz, 2 poduszka elektryczna na moim brzuch,na to kocyk i na gore polozona Weroniczka, 3 spiewanie koled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wspolczuje,mnie sie przy kolkach bardziej od malej chcialo plakac:(
Izka0401 - wlasnie ostatnio Weronika tez musi miec zabaweczki do bajek,rano wstaje dzien w dzien ok 5:30-6:00 wiec wlaczamy kanal 'five' i leci wlasnie MILKSHAKE i tam mix bajek,zawsze i jezyk od malenkiego podlapie:)a najbardziej uwielbia fioletowego dinozaura Barney'a,ma kilka plyt a ja w ciagu dnia zawsze moge miec czas na zrobienie obiadu jak tylko Jej wlacze plytke:))

Chyba ubiore mala i pojdziemy po tatulka na przystanek,bo juz wraca z pracy...biedak sie wkurza bo takie korki ostatnio,ze wraca ok godziny,poltora!Pracuje kolo Wembley wiec tam wieczne korki sa!!!!!
Aha,mialysmy isc na wazenie dzis,a bylo od 9:30 do 11...no i jak obie przysnalysmy o 9 to pobudke mialysmy przed 11:((((wecie moze czy te wazenia sa obowiazkowe,bo nawet nigdy nie spytalam?kupilam sobie ostatnio dosc dokladna wage i zastanawiam sie czy nadal musze chodzic wazyc Nike....
Pozdrawiam i zycze milego dzionka!!!papa

reklama
Olcia zdrowka dla Benjego i dla ciebie!:-)

Katarzyna s do zlobkow/przedszkoli sa dofinansowania nawet do 80% wlasnie tyle moja kolezanka ostatnio dostala a jej facet zarabia 1000f na miesiac oraz dostaja working tax i teraz tax im zmniejsza i wychodzi im ze tylko zlobek bedzie ich kosztowal 140f na miesiac a reszte pokryje panstwo!
Wiesz ja sie zaczelam zastanawiac ale chyba nie kosztem dziecka chyba nie zrobie tego bo Brian jeszcze jest za maly bardzo mnie potrzebuje:blink:tylko chodzi o to ze ciagle mi na cos brakuje dlatego biore nastepne dziecko do domku juz obie tak kolejny raz i nie jest latwo ale coz to sa marne grosze na dodatek 50-70f na tydzien.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry