Witam,My wlasnie po obiadku.Weronika nie ma apetytu przez zabki,ale sobie robilam(tzn kupilam i ugotowalam tylko,heheh)pierogi z truskawkami i Nika zjadla 2szt i do tego jogurcik Danonka wiec jakis postep
)
Zaraz musze wziasc sie za sprzatanie mieszkania,a nie chce mi sie,ze az strach!Ale ogarnac sie by przydalo.
Maggusia - wiem co czujesz..ja najchetniej juz zutro bieglabym do pracy!Mam juz troszke dosyc tego siedzenia w domu,ale po pierwsze tp srednio sie to oplaca,bo w sumie z tych zlobkow kolo nas ceny nie wygladaja na male...moze orientujesz sie bardziej jak wogole mialabym zaczac szukac takiego zlobka?wiesz,nie bardzo chce zaplacic 200£ za tydzien a zarobic 250£....to bez sensu przeciez...
a poza tym jestem rozdwojona,bo dziecko jednak potezbuje ciepla w tym wieku i zostawienie Jej na tak dlugo dzien w dzien jest w stosunku do Niki raczej niesprawiedliwe... Fajnie masz ze chociasz mozesz sie zajac dzieciaczkami w domu i dorobic, ja chyba nie dalabym rady...
Pinka - moja mala jak miala kolki to pomagaly trzy rzeczy na placz: 1 odkurzacz, 2 poduszka elektryczna na moim brzuch,na to kocyk i na gore polozona Weroniczka, 3 spiewanie koled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wspolczuje,mnie sie przy kolkach bardziej od malej chcialo plakac
Izka0401 - wlasnie ostatnio Weronika tez musi miec zabaweczki do bajek,rano wstaje dzien w dzien ok 5:30-6:00 wiec wlaczamy kanal 'five' i leci wlasnie MILKSHAKE i tam mix bajek,zawsze i jezyk od malenkiego podlapie
a najbardziej uwielbia fioletowego dinozaura Barney'a,ma kilka plyt a ja w ciagu dnia zawsze moge miec czas na zrobienie obiadu jak tylko Jej wlacze plytke
)
Chyba ubiore mala i pojdziemy po tatulka na przystanek,bo juz wraca z pracy...biedak sie wkurza bo takie korki ostatnio,ze wraca ok godziny,poltora!Pracuje kolo Wembley wiec tam wieczne korki sa!!!!!
Aha,mialysmy isc na wazenie dzis,a bylo od 9:30 do 11...no i jak obie przysnalysmy o 9 to pobudke mialysmy przed 11
(((wecie moze czy te wazenia sa obowiazkowe,bo nawet nigdy nie spytalam?kupilam sobie ostatnio dosc dokladna wage i zastanawiam sie czy nadal musze chodzic wazyc Nike....
Pozdrawiam i zycze milego dzionka!!!papa