reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Chcialam dzis wszystkie mamusie przywitac i zyczyc milego dnia!
Ja wracam do lozka...moj mezulek wziol malego na spacer :tak:,nie pamietam kiedy tyle telewizje ogladalam!!!!:szok:
Dziekuje dziewczyny za rady.Kurcze najgorsze ze podobno jak sie juz ma problemy z nerkami to to powraca...
justyna w.-czy to prawda?

reklama
hi7100407100922.gif
Hej Kobietki mam nadzieje ze z Waszymi szkrabami juz wszystko dobrze albo przynajmniej juz lepiej.
U mojego goraczki juz nie ma, jest juz wysypka ale jest teraz strasznie marudny bo umeczony goraczka i niewyspany ale mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie, bo jak nie to ja chyba juz dluzej nie dam rady, wiecie jak to jest jak maluch choruje to mamuska czuwa ale moje akumulatorki juz swieca na czerwono.

OLCIA to link ktory chcialas, wystarczy go zainstalowac na swoim komputerku SweetIM - Free Emoticons, Smileys, Winks, Games and more for MSN, AIM & Yahoo Messenger.
JUSTYS no jak zwykle mialas racje i jak zwykle sie mijamy jak ty jestes to mnie nie ma i na odwrot ale jak tylko Mlody dojdzie juz calkowicie do siebie to do ciebie zadzwonie, pewnie w poniedzialek.
NIUNKA no to juz po? Jakie wrazenie na tobie wywarl konsulat bo na mnie strasznie mieszane, poczulam sie jak za czasow komuny, te dlugasne kolejki, bylam w malym szoku bo inaczej sobie ta instytucje wyobrazalam.
MAGGUSIU jak Brianek?

No niestety musze mykac bo moja maruda sie obudzila i juz zaczyna operetke. Buziaczki ogromniaste dla Was i dla maluszkow zeby szybko zdrowialy bo choroba wykancza i dzieciaczki i Nas:-D.
Do uslyszonka moze pozniej jak dam rade wpasc bo cos mi komputerek szwankuje chyba kolejny wirusik .
Papatki.

Czesc dziewczyny! Moze mnie jeszcze pamietacie! Ja co prawda mieszkam w Manchester, ale mam do was sprawe! Planujemy z mezusiem 2-3 dniowy wypad do Londynu na zwiedzanie. Nie oczekuje, ze ktoras zaproponuje nam nocleg, czy cos, ale moze znacie jakies namiary na tanie hostele w Londynie? Raczej nie w centrum, ale gdzies tak w 2-3 strefie. Wypad planujemy gdzies po 5 listopada. Bardzo prosze o pomoc.

WITAM Z SAMIUSIENKIEGO RANKA!!!!

My juz wstalysmy:tak:Nika wypila mleko i sie bawi, ogladajac MILKSHAKE w TV.Wiem,ze to nie bardzo zdrowe,ale uwielbia te spiewajace,grajace bajeczki...Czy ktoras z Was pozwala na ogladanie TV tym mlodziusienkim?

Justyna170979 - mam nadzieje,ze jak najszybciej zdrowko Twojemu malenstwu wroci i bedziesz mogla sie porzadnie wyspac i odpoczac.zafunduj sobie relaksik w wannie z pianka i muzyczka,moze choc troszke pomoze a zajmie z godzinke:tak:

Olcia23 - nistety,kazdego dnia zauwazam,ze jednak Weronika robi sie coraz bardziej samodzielna...fajnie i nie;-):confused: Milo jest jednak patrzec jak zaczyna kombinowac po swojemu jak rozwiazac jakis problemik i wogole.Ostatnio podpatrzyla jak wyrzucam smieci do kosza w kuchni i strasznie sie cieszy jak tylko ktores z nas wspomni,ze idzie cos wyrzucic,bo Jej sie to strasznie spodobalo:-)

Maggusia - oby malutki szybko wyzdrowial, kurcze dzieciaczki sie pochorowaly prawie wszystkie na raz ostatnio:-(

Agnes2606 - no to dobrze,bo jakos mi sie wydawalo duzo a szczegolnie,ze praktycznie jeden po drugim rosna jak grzybki po deszczu i Weronika sie meczy okropnie.Teraz wyzynaja sie tylnie i ma temperaturke i wierci sie w nocy:-:)-(Wszyscy mi mowili,ze jedyneczki beda najgorsze a pozniej to juz z gorki! a tu na odwrot,kurcze:confused::dry:

Dzis wybieramy sie do centrum zabaw.Moze ktoras z Was tez chodzi w podobne miejsca?to sie nazywa Wacky Warehouse i jest na prawde super! Mnostwo zabawek,specjalne miejsce dla najmlodszych a dla starszakow 3-pietrowy plac zabaw w pomieszczeniuy(i na zewnatrz drugi). Naprawde polecam!!!Robi sie coraz chlodniej wiec znalezlismy w poblizu takie centrum, bo na placach zabaw malo dzieciaczkow.Tylko oststnio jak bylismy w Wacky Warehouse to nie bylo maluchow zadnych i Nka ciagnela do wiekszych dzieci:-:)sorry2:Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej troszke....
Milego dzionka zycze i zdrowka dla wszystkich okruszkow!!!!!!!!!!!!!!!!buzka:-):-)

733545691_l081507011325.gif
Witam kobietki, hoho, Kasia jaki ranny ptaszek, ja o 7 to sie na drugi bok przewracam :-D.
Dzisiaj cichutko, mamuski z mezusiami czas spedzaja i bardzo dobrze, po dlugim tygodniu wam sie nalezy.
Hej PANDORKO odpisalam na LONDYNSKIE MAMUSKI :-(.

Nic uciekam, wpadne pozniej .

Witam Mamusie!

Dzis Brianek znow kaszlal w nocy.Choc dosc dlugo spal to widac ze i tak wymeczony ze nie spal tyle co trzeba bo ciagle sie budzil.Przeszkadza mu chyba najbardziej katarek i kaszel:-(
Po za tym mnie tez cos boli gardlo:baffled:mam nadzieje ze przeziebiona nie bede.
Maly strasznie rozrabia dzis wybrudzil mi chrupkami krzesla wyczyszcze jak pojdzie spac popisal sofe dlugopisem nie mam pojecia czym mam to zmyc szoruje i szoruje roznymi plynami i nic:zawstydzona/y:kurcze.
Moze wy wiecie czym zmyc dlugopis ze skorzanej sofy:confused:
Moj dzis pracuje dlugo wiec weekendzik spedzam z Briankiem:happy2:

Katarzyna s ja pozwalam malemu ogladac bajki a dlaczego by nie?
w sumie nie jest dlugo nimi zainteresowany bardziej woli ogladac Vive i tanczyc:-)
a o Milkshake nie slyszalam:blink:

Justyna170979 dokladnie cie rozumiem bo ja chyba musze gdzies podladowac bateryjki:sick:
Po za tym maly straszny lobuz jest przy tym przeziebieniu:zawstydzona/y:zabawki go nudza ale ma takie pomysly co zbroic w domu ze szok wlosy deba staja!:szok:zdrowka:tak:

Pandorka witaj!fajnie ze sie pojawilas na forum dawno cie nie wiedzialam tutaj co u ciebie?:blink:
niestety nie pomoge ci w hotelach bo nie mieszkam w Londynie:rolleyes2:

Olcia jak sie czujesz:confused:

Mala-gorzatka kochana mysle ze potrzebny ci relax jesli masz @ wez sobie ciepla kompiel w aromatycznych olejkach to bardzo pomaga!:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!
gb16zt2.gif

Hej babeczki ja tylko na momencik przyszlam sie przyitac,juz jestemy w domu po wspanilaych wakacjach releacjie zdam pozniej,musze sie pozbierac po leniuchowanu ograna dom i ta kupe prania:szok:wiec napisze moze wieczorem,ciezko przeczytac tyle stron,niewiem czy mi sie uda,musze spowrotem wbic sie w rytm
ciesze sie ze juz jestem i moge z wami poklikac bo tesknilam za naszymi pogaduszami,ale nie milam czasu na internet,kazda chwila byla wypelniona:tak:;-)

pozdrawiam was goraco

reklama
Wlasnie maly mi usnol gdzies z godiznke temu i ciagle go budzi kaszel:wściekła/y::-(jeju ale on sie meczy:zawstydzona/y:na dodatek malo je woli ciasteczka i jogurty niz mleko i obiadki:confused2:
ale mi sie nudzi dzis jejuuuuuuuuuu:dry:nie lubie takich weekendow cichych po za tym mam ostatnio zle nastroje i wogole dobija mnie jakos ta ludzkosc tutaj no!ale chyba opisze to na zamknietym:baffled:

Maxin witaj!czekam na zdjecia i opowiesci jak bylo:blink:

Pandorko chyba przeoczylas moje pytanie:-)

to zmykam juz nie nudze :cool:
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry