reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny
niewiem co sie dzieje, nie ma totalnie czasu aby poczytac i napisac cos do was.Wczoraj sedzilam bardzo milo dzien u mamy,a potem imprezka ze znajomymi.Do wykjazdy juz niedlugo wiec kazda wolna chwile na kompie poswiecam na szperaniu co mozna we wloszech zobaczyc gdzie sie ztrzymac,na namiot bedzie jednak za pozno turnusy koncza sie ok 23 wrzesnia,szkoda,ale zostaja hotele i crawany:-D Natalka gadula sie zrobila,podchodzi czasmi do nas i bardzo chce cos nam powiedziec,ale ciezko zrozumiec co:-D;-)przy tym jet taka slotko rzaczkami sobie pomaga,fajnie gestykuluje:-D

musze mykac ogotowac obiad sorki kobietki ze wam nie opisze,ale mala choc tate ma kolo siebie caly czas sie wspina na moje kolana:-D
napisze tylko

mala-gorzatka uroczego masz bobaska,sliczy kruszek ile ma wloskow:-)Kochanutka dziewczynka
Pinka twoja gwiazdka jest rowniez cudowna,drobnutka tyle wlosow rowniez ma
maja swietnie Marta nowe umiejetnosci szkoli juz rwie sie do
wstawania ,pare miechow i bedzie biegac:tak:
joanna wspaniale minol dzien pracy a jak rozstanie z Mala?
justyna w. prosze tenor wam rosnie,fajnie:-Djak zakupy
buziaczek i jak juz na swoim jak Blania?

ok ide bo w brzuchu burczy:-)
milej niedzieli

reklama
Mala-gorzatka to chyba ja coś pomyliłam :-D sorki, nie wiem czemu wydawało mi się, że urodziłaś syneczka:sorry2:, no więc prześliczną masz córeczkę:happy:

Pinka Twoja kruszynka też przesłodka :-)

glitterfy095457T238D31.gif

jak moje drogie mija weekendzik, z frekfencji wynika ze udany.
U nas nie za bardzo Alexowi ide chyba kolejne zabki bo jest taki marudny ze ja juz niewytrzymuje. Narazie dalam mu syropek i spi, zobaczymy co potem.
Pozdrawiamy serdecznie.
JUSTYS jak zakupy, mam nadzieje ze udane.:tak:

No, no puściutko dzisiaj.
My już padnięci, Alex zaraz po kąpanku zasnął i ja też już mykam się wyciągnąć na wyrku.
Spokojnej nocki dla Was i oczywiście waszych małych skarbów.

glitterfy145402825D30.gif

malagorzatka, pinka - sliczne wasze coreczki, jak duzo wloskow maja, moja Natalka jak sie urodzila tez miala wiecej wloskow, (ale nie az tyle), a teraz ma maluto, a z tylu wytarla sobie wszystkie wloski od lezenia;-)

a u nas dzisiaj w kapieli znow wielki dramat i mnustwo lez, bo malutka byla glodna i spiaca

pozdrawiamy

Witam z rana z poranna kawka !
Sorki ze ostatnio malo pisze ale przez weekend postanowilisy poprostu pobyc razem,bylo swietnie
normalnie spokojnie ale super
ostatnio caly cza u nas w domu ktos byl i az dziwnie jak jest tak spokojnie
pobyczylismy sie,porobilismy troche zeczy w domu ,pochodzilismy z malym na plac zabaw itd
potrzebowalismy tego
wiec przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna postaram sie jak nadrobie...
milego dnia buziaczki

Ja tez witam z kawusia, pochmurno za oknem trzeba sie jakos wzmocnic :-)
U mnie tez ostatnio malo czasu, pisze prace do collegu i z niczym nie wyrabiam :dry:no ale juz jestem blisko konca. Teraz podobnie jak Maxin i Maja wyczekuje wakacji, juz tuz tuz :-) No ale po powrocie jak przyjda jesienne dni na pewno sie poprawie i bede czesciej pisac, obiecuje :tak::-)
Pozdrawiam wszystkie mamy cieplutko i caluje dzieciaczki :sorry2:

Witam w poniedziałkowy ranek.
Pogoda dzisiaj nienajlepsza, więc może będę miała więcej okazji do poczytania forum.
Pinka, Małagorzatka śliczne maluszki, słodkie buziaki, te oczka i włoski. Urocze fotki. Niech rosną zdrowo. Samej radości z pociech Wam życzę.
Jak oglądam zdjęcia takich kruszynek i widzę swoją łobuziarkę to zdaje sobie sprawę jak szybko dzieci rosną.
Te czasy kiedy moja Ania leżała tylko a ja zachwycała sie , że oczko otworzyła albo podniosła rączkę szybko minęły. Ostatni miesiąc przyniósł nam wiele zmian. Ania zaczęła raczkować i stawać coraz pewniej na nóżkach.Teraz ma w głowie tylko naukę chodzenia. Kolejne ząbki w drodze, problemy ze spaniem i wieczornym zasypianiem. Czasem brakuje sił. Jeszcze jak była w brzuszku to wierciła się bardzo i kopała, teraz nie ma mowy żeby posiedziała dłużej w spokoju. Mała, wszędobylska pchła.
Nafnia my mamy ten sam problem co wieczór, mała usypia nam czasem w wanience bo jest taka zmęczona. Ale często po butli i przespaniu 20 minut znowu rusza do akcji i nie chce spać.
Maja nasze dzieci są w tym samym wieku i jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście na pierwsze urodzinki będą same chodzić:-).Czekam na kolejne relacje z nowych dokonań :-)
Pozdrawiam Mamuśki
Uciekam bo mała zaraz zdemoluje łóżeczko

witam przy porannej kawce, ja tylko na momencik, po weekendzie zawsze tyle roboty:szok:, więc boję się ze nie zdążę zanim rozrabiara się obudzi:happy:, u nas nic nowego, małej cały czas wychodzi górna 3 tak więc jest meega marudna
Pogoda u nas dzisiaj nie najgorsza :-p

Nafnia moja mała też nie lubiała kąpieli, dopiero około 3-4 miesiąca zaakceptowała ją i już nie krzyczała, tak więc może Twoja malutka też niedługo polubi się kąpać:happy:

Kimla no to gratuluję postępów córci :happy:

Justyna widzę, ze u Was też ząbkowanie, och te ząbki :happy:

postaram się jeszcze wpaść jak się ze wszystkim wyrobię, chociaż wątpię:-p

reklama
Hej dziewczyny.
Melduje sie po weekendzie. A byl bardzo fajny, w sobote mielismy mala imprezke, przyszli znajomi i bylo bardzo sympatycznie, goscie rozeszli sie po drugiej w nocy. Zakupy tez sie udaly, kupilam sobie adidaski Nike i maz sprawil mi nowy telefon, jest odjazdowy, mam teraz czym sie bawic :-D Adrian tez byl zachwycony bo tyle ludzi w domku a on w centrum uwagi.
Widze ze po weekendzie pusciutko, pewnie kazda dobrze sie bawila z rodzinka.
Buziaczki, ide obiadzik robic. Papatki

Do góry