reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka - Wiem o jaki wyczepaniu mowisz, bo mam to samo,z tym ze ja nie mam chyba takiego nawalu pokarmu co ty wiec moja sytuacja jest jeszcze gorsza bo juz nie mam co odciagnac do laktatora :-). Moja mala oproznia mi dwa cycki za jednym posiedzeniem...a jak juz ja odstawie to mam spokoj na 5-10 min !!! Jak ja przystawiam po raz kolejny, mozesz sobie wyobrazic co sie dzieje :-D Niewiem jak dlugo to wytrzymam bo oczy mam na zapalki, z cyckami biegam po domu aby je wietrzyc bo troszke brodsawki bola..no wogole szopki.
Napisalam o mleku modyfikowanym do ciebie w odpowiedniej tematyce :-)

reklama
Oto Nasz malutki skarbus

67sthyt.jpg

526fhtv.jpg

6gvo5tx.jpg

mala-gorzatka-to jedziemy na jednym wózku:-):-) musze ci pwiedziec ze twoje malenstwo jest cudowne badzo podobne do mojej kruszynki:-):-) powiedz mi kochana jak ty te zdjecia wkleiłas bo ja jestem taka niezdara ze nic mi nie wychodzi :no::no: i nie moge wkleic fotek:dry::dry:a bardzo bym chciała pochwalic sie mją kruszynką:-D
przeczytałam wiadomosc od ciebie i też to kupiłam i wyprubuje zobaczymy:-):-)
czekam na instrukcje w sprawie wklejenia fotek

buziaki dla was dziewczynki:-)

Witam kobietki

:-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::-):-)Tak mi sie buzia cieszy albo i nawet bardziej, spedzilam cudny dzien w pracy, pomimo ze pracowlam to czuje sie jak nowo narodzona. Przywitano mnie tak ze sie w zyciu bym nie spodziewala, i smiala sie ze jestem jak atrakacja turystyczna bo chyba wszyscy przyszli sie ze mna przywitac;-). Nawet nie wiecie jak sie ciesze. A Maya spedzial cudowny dzien z tata, byla grzeczna bez problemow jadla i szla spac.

Maxin mam nadzieje ze sobie odpoczywasz teraz po calym dniu, dzieki za mile slowa

Maja fantastycznie czytac, ze Martusia zaczela wstawac czekaj tylko az biegac zacznie. Dziekuje rowniez i Tobie za mile slowa i wsparcie

Mala-gorzatko slicznego masz bobaska

iskierko ja tez ostatnio budze sie z bolem glowy hmm moze to pogoda, ciesze sie ze sofa sie podoba, i ze wyglada lepiej niz na zdjeciu

Pozdrawiam Was wszysktie teraz czas na chwile z mezusie. Milej nocy

Buziaczek-dzieci do 6miesiaca w naturalny sposob potrzebuja bliskosci matki nie potrafia byc niegrzeczne:-D, ja tulilam martuse kiedy tylko potrzebowala i tera jak mowie do niej' nie wolno' bardzo dobrze to rozumie
Ale w jakich sytuacjach mowisz nie wolno? Ja mam wrazenie ze rozpieszcze sobie Dziecko i potem nie bede mogla sobie z tym poradzic, np noszenie na raczkach, calowanie - bo robie to na okraglo:-D, branie wszedzie ze soba nawet jak obiad gotuje to musze ja miec przy sobie na lezaczku bo wtedy jestem spokojna....:zawstydzona/y:itp. Co Wy o tym myslicie??Jak to u Was wyszlo ??? Chce jej okazac duzo ciepla, milosci,zaufania zeby sie nie bala tego swiata i zeby czula ze jestem i bede przy NIej zawsze...:cool2::confused: zeby byla spokojna.

Oto Nasz malutki skarbus

67sthyt.jpg
Zdjecia sa the best. Maluszek okruszek:tak:wow:szok:a ile ma wloskow MOja Blania tyle nie miala:no::no: i nie takie czarne:-)

powiedz mi kochana jak ty te zdjecia wkleiłas bo ja jestem taka niezdara ze nic mi nie wychodzi :no::no: i nie moge wkleic fotek:dry::dry:a bardzo bym chciała pochwalic sie mją kruszynką:-D
Napisze Ci jakim ja sie sposobem posluguje...:-)
wchodze na odpowiedz tak jak robisz to zawsze gdy chcesz napisac cos na forum zjezdzasz nizej i masz ''zarzadzaj plikami''klikasz na to i tam bierzesz browse wybierasz zdjecie i potem jak juz sie doda zdjecie bierzesz na dole tego okna wyslij i jak juz zakonczysz te wysylanie to zamknij i dodaj zdjecie! wrazie czego pytaj;-)

PINKA - wiem ze przejscia tylko na mleko modyfikowane jest proste i powiem ci ze czasem mam takie pragnienie, ale z drugiej stony jak mam troche pokarmu chce jej dawac a potem butla zeby poczula sie pelna. Moze to potrwa dwa miesiace moze trzy ale przez cala ciaze marzylam ze bede niunie karmic piersia i powiem ci ze siedzialam pochylona nad malutka i plakalam gdy mi sie nie udawalo :-(

oto instrukcja jak wklejam zdjecia :-)

wchodze na stronke http://tinypic.com/ i tam pokazuje ci sie UPLOAD VIDEOS and IMAGES :-)
Nastenie wybierasz BROSWE i wybierasz foteczke krora bedziesz wklejac :-) ale najpierw ja zmniejsz (te moje zdjecia sa zmniejszone mniej wiecej 200 na 300 pixeli) i naciskasz UPLOAD NOW.
Zdjecie powinno sie wczytac i je ujrzysz obok :-)
Nastepnie kopiujesz drugi adres ktory jest przeznaczny na fora i wklejasz go na nasze forum :-)
i juz foteczke zobaczymy.

A teraz ide sie umyc poki bobo spi bo juz niedlugo bedzie cyc i butla

dziewczyny dzieki wielkie , mam nadziej ze to minie oby szybko.

krostki sa z bialymi lebkami jak malitkie pryszczyki - cos podobnego.
kurczaki koncze bo maly placze.

Buziaczku a po jakim czasie Blani znikly te krostki , a czy ja moge uz zaczac smarowac sudocremikiem???????????

Mala- gorzatka słodka Twója córusia, tak maluśka, kruszynka, fajne włoski ma :happy:

Buziaczek nie bój się, że rozpieścisz małą, takie maluszki bardzo potrzebują mamusi, więc noś i przytulaj i kołysz jak najwięcej, dzieci wtedy lepiej się rozwijają. Ja moją Karolisie rozpieszczalam jak tylko się dało, zawsze duzo ją nosiłam, całowałam tak samo jak Ty teraz piszesz:-p i nie mam problemu, ze mam za bardzo rozpieszczone dziecko:-D

Maja a jak tam z Twoją pracą, chyba miałaś mieć jakieś spotkanko?:happy: Ja bym bardzo chciała iść do pracy, ale niestety nie ma narazie takiej możliwości:-(, bo nie mam z kim zostawić małej , niestety muszę jeszcze poczekać

Joanna Z super, że spędziłas fajnie dzień w pracy :happy:

Maggusia przykro mi, że z Braiankiem coś nie tak:-(, kurczę nie wiem co to może być, poczekaj jeszcze może mu przejdzie a jak nie to najlepiej do lekarza :sorry:,

Kimla no nieźle trafiłaś na małą aferę, ale to pierwszy raz coś takiego się tutaj dzieje, nacodzień to jest tutaj bardzo miła atmosfera:tak:

Maxin już niedługo na wakacje, super, nie dziwię się ze nie mozesz się doczekać:tak:

życzę dobrej nocki :cool:

reklama
Buziaczku- ja tulilam mala przy kazdej okazji tak jak ty piszesz do tej pory to robie a "nie wolno" chodilo mi o to ze jak Martusia bryka po podlodze i np wezmie jabelek albo cos czego nie moze ja mowie do niej wlasnie to a ona na mnie patrzy i odklada dana rzecz:-), nie wiem czy w ogole na temat napisalam w kazym razie chodzilo mi o to ze napewno jeej nie rozpiescisz tulac i calujac ja wyrobisz w niej raczej poczucie bezpieczenstwa i milosci:tak:

Agnes-dzieki ze pytasz z pracka nic nie wyszlo bo mialabym d razu urlop jedziemy na wakacje 18 wrzesnia i nie zgodzili sie na to, ale to nic nie ta to inna:-)

Joanno-a tak myslalam jak ci mial dzien swietnie ze dobrze bardzo sie ciesze, dzieki ze tak sie cieszysz z postepow mojej niuni zawsze nam z mezem kibicowaliscie jestescie kochani:-)
niunia- moja mala tez miala takie krosteczki to od twoich hormonow ktore znajduja sie w twoim organizmie w nadmiarze i dzidzia dostaje z mlekiem ja niczym nie smarowalam samo zeszlo szkoda skorki takiej delikatnej poczekaj jeszcze zobaczysz ze przedzie :tak:, o to wlasnicwie reakcja skory na hormony i dopiero sie ustabilizuje jak twoj organizm wiec mascie raczej nic nie pomoga:-(, ale oczywiscie rob jak uwazasz za sluszne:-)

milej nocki pappa

Do góry