reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny. Chyba zagladam tu jako pierwsza.

Dzisiaj sprobuje mojego wyciagnac na zakupy, chce sobie buty kupic, takie cichobiegi na latanie na codzien. :-) Adrian sie bawi, gada cos do siebie. W ogole zapomnialam Wam sie pochwalic, ze babcia Adriana nauczyla go spiewac. Nie zapomne Swiat Bozego Narodzenia, jak puscilam kolendy i zaczelam spiewac, myslalam ze Adrian wyjdzie z siebie, tak strasznie plakal. Nie lubil jak ktos spiewa. A teraz tylko by spiewal po swojemu. Wczoraj podszedl do dvd i podglosnil sobie muzyke i jeszcze podrygiwac zaczal. Ubaw mialam nieziemski:-)

Maja33- to super ze Martusia zaczyna stawac. No i powodzonka w poniedzialek, kurcze znow sie poczujesz jak uczen :-)
Mala-gorzatka- Szymus sliczniutki,super kawaler rosnie, moj Adrian tez mial duzo wlosow i czarne, a potem sie wytarly i wyjasnialy :eek:
Pinka25- czekamy na zdjecia kruszynki :-)
Buziaczku- no widze ze Ty mama pelna para, fajnie ze z Blania sie poznalyscie. Grunt to znac swoje dziecko :-)
Maxin- wiem co czujesz, pelna gotowosc i podekscytowanie przed podroza, oby wszystko Wam sie ulozylo no i pogoda byla :-)

Milego weekendu laseczki, ide kawke dopic :-)

reklama
Witam Mamusie!:-)

Ja od rana sprzatam cala kuchnie i juz mam dosc:eek:kazdy zakamarek kuchni.
Brianek ma sie juz lepiej po wczorajszej kompieli i mleczku z infacolem szybko zasnol i przespal cala noc bylam mile zaskoczona bo jakos wydawalo mi sie ze noc bedzie zarwana:happy2:zwasze jak malego cos boli to wstaje do niego pare razy w nocy:sorry2:

Maja Gratulacje dla Martusi!:-)piekne postey robi.

Justyna w musi to slodko wygladac jak on tak spiewa:tak:

Mala-gorztaka piekne zdjecie twojego maluszka:happy2:

Melanie co u ciebie?dlaczego blogaska juz nie ma?jak tam dzieciaczki sie sprawuja?napisz cos do nas tesknimy!

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Mala-gorzatka- sprostowanie, sorki ze sie pomylilam ale tyle bobaskow malych, poza tym wczesniej czytalam komentarz u ktorejs z dziewczyn i chyba tez sie pomylila, ale opinia moja sie nie zmienia, Natalka jest sliczna !!!!!:-)

Maggusia- to dobrze ze Brian czuje sie lepiej, ale dzieci juz tak maja, czasem nie wiadomo co im dolega ale najczesciej szybko im przechodzi. Dobrze ze nie skonczylo sie to na wizycie u lekarza i sama sobie poradzilas, zuch dziewczyna :-)
Tylko sie nie przepracuj za mocno bo nie bedziesz miala sil na wieczor;-)

Pinka - Wiki rewelka:-)
Malagorzatka - Twoja Nastuska tez extra :-)
Justyna W - Tez sie niesamowicie ciesze z tego:tak::tak::-)
Maja33- Czyli nie ma ograniczen..extraaaaa:tak::-D Blania sciskana az baki puszcza:-D:-Dhehehe

uiekam bo wlasnie Tescie dojechali do domu.

reklama
Do góry