reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kasiulka super , ze zdałaś ten egzamin, WIELKIE GRATULACJE!!!!!:-):-):-)
I co teraz dostałaś już tą pracę, czy jeszcze musisz czekać na jakieś wiadomości?

Hop hop a co tutaj dzisiaj takie pustki???:confused::confused::confused:

reklama
a czy ja i moj partner musimy byc przy zameldowaniui dziecka??
czy do peselu potrzebni sa rodzice dziecka na miejscu?????jakt to jest? bo Moi Tesciowie sa w PL i chca zameldowac u pradziadkow Dzidzie i nie wiem jak to jest?napiszcie prosze, wiem Kasiulka nie podoba Ci si eto ze tu piszemy ale ...:sorry2:szybciej dostane odpowiedz:sorry2: przepraszam!

Buziaczek moja mama zameldowała Karolinkę i nas przy tym nie było, więc chyba nie trzeba:happy:, no chyba, że to była dobra wola urzędników, w co wątpię:-p

wpadam wieczorkiem bo dzien byl dosc cielkawy... napisze krotko!!!
moj mezulek dostal ta wymarzona prace ta za ktora tak trzymaliscie kciuki!!!-dziekuje wam bardzo!!!

pytanko tylko czyja sie ciesze brzuch boli glowa peka isto mysli na minute!!! czy sie ciesze???no ciesze sie mam inne wyjscie w koncu dobrobyt nam sie poprawi-a tak tylko dla was zajebiscie sie boje!!!

buziaczek- moj a mama meldowala malego usiebie i czeka sie okolo 2 tyg. i przysylaja pesel
kasiulka-gratuluje zdanego egzaminu
justyna17079-a co uciebie cos malo jestes ostatnio,czesciej wiecej pisalas,jak twoja kolezanka,pozdrow ja ode mnie

oki mykam swietowac!!!

witam od rana cisza nie ma chorowitki iskierki,ktora zawsze rano wita wszystkich poranna kawusia,mam nadzieje,ze twoje zdrowk lepieje jak i calej rodziny:tak:

olis wspaniale,GRTATULUJE,a obawy zawsze sa,zmiany zmiany sie szykuja;-)

kasiulka super wiesci gartulacjie,jeszcze rozmowa i praca twoja;-)widze,ze Roszka nie ominie operacja,trzymam za niego kciuki aby nie cierpial

buziaczek,ja przy skladaniu wniosku o pszport tymczasowy zlozylam wniosek o PESEL,poprosilam o aplikacjie bo tak nikt o tym nie mowil i od razu zlozylam tez o 5 letni paszport,na pol roku przed zakonczeniem waznosci tymczasowego przyslai mi list aby doslac tylko fotke i nie musialm specjalnie sie umawiac na kolejan wizyte.Moja tesciowa tez meldowala Natalke i nikt nie musial byc obecny

agnes widze ze dzialas aby pomoc Mai,super tam tyle sie dzieje,jestem w szoku ile dobrych pomyslow maja.Jak Karolinka?

na razie tyle z ranca:-D

bede pozniej to napisze co u nas

reklama
Witam Mamusie!
ale naskrobalyscie postow fiu fiu:-)
Brianek ostatnio zrobil sie wielka gadula dzis rano uslyszalam "Mama daj" bylam w szoku :happy: ostatnio duzo takich slow roznych mowi ale rzadko mu sie zdarza zemy to powtorzyl czy u waszych dzieci tez tak jest:confused:
Ostatnio wprowadzalam mu krowie mleko ale cos wyskoczylo mu na twarzy kolo ust takie male czerwone krosteczki i przestalam mu podawac.Jak zejda sprobuje znow i zobacze czy rzeczywiscie mleko krowie powoduje te krostki:sorry2:
Dzis jak synek wstal z lozeczka ja poszlam jeszcze na chwilke sie polozyc a on zamiast w zabawki to do mnie przyszedl i robil mi cacy:-)slodziak maly!

Buziaczku ja juz drugi raz bede wyrabic Briankowi tymczasowy bo takie utrudnienia robia z tym paszportem wieloletnim ze szok.To zamledowac to pesel :cool2:
Za niedlugo mamy wizyte moze jak bede w polsce wyrobie mu dowod i spokoj:-)
Olis moze nie zamartwiaj sie jeszcze szkoda nerwow kochana:tak:napewno bedzie dobrze jak mowisz ze lepsza kasiurka to powinno byc lepiej.No chyba ze masz jakies powody do zamartwiania sie:confused:

Maxin to teraz bedziesz miala wiecej czasu ale widze ze juz masz koncepcje i fajnie!:tak:

Justyna w spoznione ale bardzo szczere zyczenia!
Wszytskiego najlepszego duzo milosci radosci zdrowia oraz spelnienia marzen:-)

Jesli chodzi o butki ja tez mialam z tym nielada problem:eek:chodzilo mi o to zeby byly wygodne zeby nozka dobrze sie rozwijala itd.
Bylam w Mothercare Clarks Mamas&Papas oraz w firmowych sportowych.
Szukalam wiele sklepow i kupilam adidasy adidasa jestem z nich zadowolona Brianek tez bo przynajmniej ich nie sciaga uwielbia w nich chodzic:tak:
Na okres zimowy nie wiem jeszcze jakie butki kupie ale nie ma tu sniegu wiec chyba tez beda to adidaski ale takie wyzsze:-)

Kasiullka Gratulacje zdania egzaminu!:-)

Zmykam do malego bo juz mi wypapral wszytsko czekolada:cool2:trzeba sprzatac i obiadek gotowac:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry