reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ja tylko na moment ...
moj P byl dzis na rozmowie twierdzi ze przeszlo wszystko gladko bylo jeszcze wielu chetnych,odpowiedz w piatek...
a wiec zobaczymy...
ja zaczynam miec mieszane uczucia czy dobrze robi???panikara ze mnie...
a dzionek uplynal rodzinnie
P nie poszedl do pracy wiec caly dzien spedzilismy w trojke!!
dobrej nocki jutro odpisze...
dziei tysieczne za trzymanie kciukasow...

reklama
OLCIA takie party dla dzieciaczków to super sprawa, znakomity pomysł, moze uda sie wcielic w zycie. My tez sie mozemy przebrac, ja nie widze problemu:-D.

Ja dzisiaj spędziłam super dzien, bo była super pogoda, spacerek sie udal a przy okazji zaliczylam sklep i kupilam pare szmatek, uwielbiam to!!!!!
Mam tylko cicha nadzieje ze jutro i pojutrze tez bedzie ladnie bo moje szczescie ma wolne i siedzenie w domu i plaszczenie tyleczka wcale mi nie odpowiada.

OLIS co sie martwisz, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje, ale ja tez zawsze panikuje, moj M sie wtedy cieszy i mowi ze im wiecej paniki tym lepiej na tym wyjdziemy.

No nic ja sie ulatniam, bo mi sie oczka juz kleja.
Dobrej nocki kobitki i oby dzieciaczkom sie dobrze spało.

Witam !!
A Ja znow zmeczona jak kon po westernie:sorry: :-(ledwo widze na oczy:sick:wsumie nic takiego nie zrobilam dzis a jestem padnieta...:no2:rano wstalam jak codzien sprzatanie, obiad, pieski na dworek noi z Blania, po poludniu wyszlam na spacerek godzinny z Blania zaliczyllysmy sklep.. ale dlugo sie nie nabylysmy bo zimny wiatr wial:baffled:noi pranie zrobilam, a Blania w tym czasie zrobila wieeelka kupe ze az wyskoczyla z pampersa:szok::szok:cale placy i nogi miala brudne , no wiec siup do wanny umylam nakarmilam polozylam spac:sorry2:,wyszlam z psami i nakarmilam je, siadlam na bb :cool2:i czuje sie strasznie slabo.:-:)baffled: Moze jestem taka oslabiona przez antybiotyk ktory juz prawie koncze brac? a moze to tabletki anty?tak dzialaja?czy laktacja tak na mnie dziala??? sama nie wiem co sie dzieje ....:confused::confused::-:)no:
Maja chyba Ty KOchana pytalas czy nie ma mi kto pomoc no niestety wlasnie nie...zostalam sama z tymi obowiazkami, M w pracy do pozna od 13 rano spi i siedzi z Blania a ja z psami i obiad.Rodzice i Siosra z Mezem Mojego P pojechali do Polski na dwa samochody..:sorry2:a Ja zostalam i mam sie wszystkim opiekowac ale nie nadazam juz...masakra:sorry:chce do Siebie ,nigdy tak nie tesknilam za swoim domkiem jak teraz,zreszta Blania widze ze tez nie najlepiej sie tu czuje u Nas jest spokojniejsza i grzeczniejsza ...ehh ale sie rozmarudzilam :sorry2::szok::sorry:
Pinka trzymam kciuki bardzo mocno daj MI znac na kome jak urodzisz czekam numer wysle priv OK?smskiem :):-):tak:jestem z Toba , trzymaj sie i pamietaj moje rady:-p;-)
Rozpisalyscie sie dzis ostro...
Pozdrawiam wszystkie bo nie jestem w stanie odpisac kazdej z osobna.:no::sorry2:
spokojnej nocki zycze ...kolorowych snow !!:biggrin2::rolleyes:

Witam wieczorkiem, ale napisalyście:szok: znowu mi się będzie forum zaiwszalo zanim doczytam i odpiszę, ale spróbuję co nieco:tak:

Pinka Kochana czytam, ze jakieś specyfiki będziesz używać, uważaj na siebie, poród już za minutkę już za momencik... glowa do góry kazda z nas dala radę to Ty też spoczko sobie poradzisz:tak: przykro mi, że musisz sama w domku siedzieć i nie masz z kim pogadulić, ale zawsze możesz na BB co nie;-) dziękuję za komplemencik:zawstydzona/y:

Maxin mam nadzieję, że uda Wam się razem do Polski pojechać, ale w razie co masz wyjście awaryjne;-) fajne wakacje Ci się szykują, najpierw mile spotkania w Pl, a potem podbój Italy:-) Dziękuję za mile cieple slowa i komplemeciki:zawstydzona/y::tak:. Ach tej konsoli to już mam dosyć, ciągle tylko slyszę strzaly i wybuchy i muszę się zapisywać na oglądanie czegokolwiek w tv, niezbędny będzie chyba drugi tv;-) wolalam jak gral na kompie w sypialni, bo wtedy mialam caly dól dla siebie, a jak przychodzil do mnie to po to, żeby spędzić razem czas, a nie strzelać przed tv ech faceci, mam nadzieję, że mu to przejdzie szybko, bo nie ręczę za siebie:-D;-) Brighton jak najbardziej nie mam pojęcia kiedy, ale wierzę, że uda nam się calą ekipą spotkać:tak: Maxin doczytalam jak sobie poród przyspieszylaś, dobra jesteś:-D;-)

Olcia23 przeszła chandra?

Buziaczku no to jeszcze parę dni masz przechlapane, ale potem sobie odpoczniesz;-)

Izusia dziękuję za takie mile i cieplutkie slowa:zawstydzona/y::-) Mam nadzieję, że glowa przestala już boleć:tak:

Maja33 dziękuję za komplementy:zawstydzona/y: o to też masz byczka w domu, ja mam Koziorożca, a Ala jest Barankiem;-) widzę, że masz też niezle patenty na kupowanie nowych rzeczy;-):tak:

Anetka no widze, ze u Was też pelen spontan wyjazd:-) super, że fajnie spędziliście czas:tak:

Martuska dziękuję za komplementy :zawstydzona/y::-) widzę, że lubisz wloską kuchnię;-) ja też prosta szybka i pyszna, ale ostatnio past malutko jadamy, bo oboje z M. dbamy o linię;-):tak:
Oj na mnie też czeka kilka zaleglych lektur, ale czekam na jesień wtedy więcej czasu wieczorami i więcej w domu się przebywa:tak: A wakacje czytam mialaś świetne i pewnie się wygrzałaś co?

Agnes2606 dziękuję za komplemenciki:-):zawstydzona/y: no ćwiczenia mi pomagają, żebym jako tako wyglądala;-):-D

Nafnia spacerek udany?

Evoska pochwal się koniecznie dzielem:tak: powiem Ci, ze ja też szylam kiedyś dużo, a ostatnio przed ciążą uszylam zaslony do kuchni cudne wyszly, musialam potem podobne szyć zaprzyjaźnionej sąsiadce, bo nie dala mi żyć:-D a jak bylam młódka to wtedy jeszcze nie bylo tyle fajnych ciuszków, więc kupowalam "Burdę" robilam sobie z niej wykroje i szylam co mi się podobalo, kolezanki też się do mnie ciągle zglaszaly, nawet sobie myślalam czyby nie pójść w tym kierunku, projektowania i szycia, ale jakoś poszlam w zupelnie drugą stronę jak to w życiu;-)

Olcia23 doczytalam, ze już ok. i nawet party przebierane wymyślilaś brawo, super zabawa napewno będzie:-):tak:

Joanna_Z brawo wiedzialam, że staniesz się szczęśliwą posiadaczką torby upatrzonej:-D no wiesz, że ja też wybredna jestem i naprawdę musi być coś fajnego, zebym oszalala tak naprawdę;-) Moja Ala też chodzi obwieszona biżuterią, ciągle na zakupach wybiera sobie jakieś kolorowe kolare z księżniczkami itp, a w domu ciągle się pyta czy jest już duża i czy może wziąć sobie moje świecidelka:-D Witaj w klubie ja dziś od góry do dolu wyodkurzalam wszystkie zakamarki, a to po akcji nocnej kiedy skoczyl na mnie w nocy konik polny z zaokna, oczywiście zerwalam się na równe nogi i zaczęlam strzepywać go z koldry, M. się obudzil, zaświecil lampkę patrzy na mnie jak na kopniętą i mi nie uwierzyl, że ten konik tam byl i jeszcze byl zly, że go obudzilam :zawstydzona/y: a jak już się wzięlam za to odkurzanie, to odrazu na górze calą lazienkę wyczyścilam, Ali pokój na blysk, z rozpędu caly dól też zacząl blyszczeć i jeszcze odtańczylam taniec godowy z żelazkiem:tak: a potem poszlyśmy z Alą po pieczywo, a w drodze powrotnej spacerek po parku, zbieranie stokrotek i kamyszków, zaliczylyśmy plac zabaw i wrócilyśmy po 16-stej do domu. Dziecię dotlenione ogladalo Szreka po raz enty, a ja spokojnie zajęlam się posilkiem;-) ale napisalam co? nie no ja straszna gadula jestem jednak;-):-D

Olis to trzymamy dalej kciuki za Męża:tak: dzionek milusi mieliście, rodzinny:tak:

Jejku już mi się wszystko pomieszalo jak o kimś zapomnialam, albo o czymś to sorry, ale ilość postów imponująca dziś:tak:

Spokojnej nocy dla Wszystkich:-)
za to Ala zamawia sobie ciągle na obiad kluseczki z różnymi sosikami

Hej!!!
Pinka-jesli poradzili ci w tesco aby to wziasc to smiechu warte przeciez rybi olej nie jest na wywolanie szok kto tam pracuje castrol oil powinnas wziasc:tak:, w kazdym razie powodzenia jutro:-) czekamy na wiesci;-)

Olcia- pisz kobieto co u ciebie slychac wlacz sie w dyskusje to bedziemy pisac referaty:-D do ciebie

Maxin- u nas tez nic innego tylko gadanie o wakacjach juz nie moge sie doczekac:sorry2:

Anetko-super sa takie wypady ja tez uwielbiam spontanicznosc gdyby nie to pewnie w londynie by mnie nie bylo w ciagu dwoch dni zdecydowalam i przyjechalam:-D

Martusia-a jak szukasz pracy przedz job center czy agencje czy na wlasna reke czy z ogloszen:confused:

Agnes- jestes rehabilitantka???

Justyna17-Kama i jej slodki Dominis sa w pl czytalam u nich na blogu:-)

Nafnia-sliczna jest twoja Natalka:-)

czarnula-dzielna z ciebie mamusia:tak:

Evoska- juz judro sie widzimy poszalejemy troche na basenie:tak: buziaczki dla WAS
Izus - tak lubie jak na Oskarka mowisz mis to takie slodkie:-):tak:

Joanno- super ze zakupki udane, moja Marta tez uwielbia swiecidlelka ostatnio na spacerze z Evoska Marta ssala jej wisiorek na zmiane z Rocco tak im sie podobal usmialysmy sie do lez:-D, ciekawe ile nasze dzieciaki waza:tak:

Olis- nadal trzymamy kciuki bedzie dobrze

Iskierko - ja jestem koziorozec, a moj maz byk :-D podobno najlepszy uklad BYK- KOZIOROZEC cos w tym jest a moja corcia skorpionek

Buziaczku- nie obraz sie ale najpier twoja tesciowa wtroca sie w opieke nad mala a pozniej jedzie sobie jakgdyby nigdy nic na dwa tyg i zostawia cie jeszcze z dwoma psami sorry ale dla mnie to nie pojete szczerze wspolczuje, trzymaj sie kochana bo latwo mozna oszalec po takim czyms:baffled::sorry:

Maggusia-dzie jestes nie ma cie dziś:confused:

Ja mialam bardzo udany dzien odebralam dzis bileciki na wakacje, zalatwilam sobie kurs angielskiego w job center za darmo lacznie z oplaceniem za mnie egzaminow i bede sie uczyc pozatym pomoga mi znalezc dobra prace nie sadzilam ze tak sie przejmuja ludzmi, czuje sie dzis swietnie od razu poprawil mi sie humor:tak:

przesylam pozdowionka i buziole papappa

kasiulka- dzieki za przetłumaczenie:-)
maja33- tobie też dziekuje za wyjasnienie
buziaczku -napewno ci napisze na kom jak wyglonda u mnie sprawa dzieki za zainteresowanie to miłe:-):tak: całuski dla Blaneczki:elvis:

ok laski wstałam wczesnie bo pójde po ten olejek do apteki moze jeszcze cos zadziałam do 17 mam czas
pozdrawiam odezwe sie jak wypije i cos sie zacznie dziac

hej
tak sobie myslalam ze pinka bedzie przedemna. Pewnie spac nie moglas?
Dzis wielki dzionek:-), a my z Szymkiem tzrymamy kciuki zeby porodzik byl szyki i bezproblemowy;-). Bedzie ok, jak urodzisz daj jak nasjszybciej zanc , pozdrawiamy i tzrymamy kciuki;-):-).
nie wiem czy pozniej znajde czas na forum wiec pisze teraz jak szkrab spi.
papa i powodzenia

reklama
Witam z kawką:-)

Pinka Kochana trzymamy kciuki i czekamy na Ciebie i dzidzię:tak:

Maja33 dokladnie mam taką samą wiedzę i doświadczenie, że Byk i Koziorożec to calkiem dobre polączenie:tak:;-)

Milego dnia dla Wszystkich:-)

Do góry