reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wlasnie zajadam sobie salatke owocowa :-)a Brianek zasypia pijac mleczko
i zaraz zabieram sie za sprzatanie zabawek i cwiczenia.
Tak sobie zagladam do was bo wlasnie niedawno zadalam sobie sprawe ze konczy mi sie waznosc paszportu a mam umowiona wizyte na pazdziernik z Brianek jak myslicie czy za jednym razem moglabym zalatwic tez moj paszport?i co do tego jest mi potrzebne bede wdzieczna za wszelkie informacje.

Iskierka no wlasnie Brianek nie dal mi pocwiczyc po poludniu bo jak skonczylam posta pisac to sie obudzil ale teraz sobie pocwicze i zazyje pozniej cieplej kompieli:happy2:juz nie moge sie doczekac:-p
Wazne jak ty sie czujesz ze swoja waga:tak:ale obralysmy temat co?hehe pewnie juz maja nas dosc z tym tematem:rofl2:

Maja33 o tak ! :-) takie przytulanko malych raczek jest wspaniale nie oddalabym tego za nic uwielbiam to i wiem co czujesz :tak:

Pozdrawiam i sle ciumaski! oraz zycze milej nocki.

reklama
Dziewczyny sorry ze Wam nie odpisalam, ale jak zaczelam odpisywac to zawiesil Mi sie komputer...a tak sie rozpisalam i juz konczylam i wszystko poszlo na marne...:angry::angry::angry::wściekła/y: z nerwow na ten cholerny komputer wzielam Blanke i poszlam na spacer, bo myslalam ze wywale go przez okno:angry:dzida jednego wiecie co a to nowy laptop ktory kosztowal £600 wiec szkoda by bylo tylko tej kasy co w niego wpakowalismy ahh ta technmologia :wściekła/y::wściekła/y::angry: mam juz go dosc:angry:zlom ,
tesknie za swoim duzym podlem ktre sie nie zawieszalo:-:)-:)crazy:

Pinka - Jak sie czujesz? jestes? cos mam dziwne przeczucia co do Ciebie Kochana ,,,zmywaj podlogi juz do podlog wyczysc tez odrazu sasiadom jak masz malo swoich :-D:tak: mi pomogly serio naprawde zasuwalam ostro na kolanach:tak::tak:wiecej wysilku:rofl2:

Witam ponownie.
Na poczatek buziaczki dla wszystkich ktore mnie jeszcze pamietaja.
Naprawde dlugo mnie tu nie bylo:zawstydzona/y: i widze mnostwo zmian i nowych osob.Ale ostatnio mialam mnostwo na glowie ,pozniej byly wczasy,a nastepnie wiekszosc mojej rodzinki sie do nas zjechala.

EWOSKA skarbie wiem,ze mialam wyslac Ci przepis,ale wyswietlacz w moim telefonie padl i nie moglam odczytac Twojego e-maila,ani tez numeru telefonu,mam nadzieje ze mi to wybaczysz.OLBRZYMIASTE GRATULACJE,:-)mam nadzieje ze wszystko w porzadku i ze dobrze sie czujesz.Buziaczki dla Rocco i malutkiej fasoleczki.

Witam tradycyjnie jż z kawką:tak:

u mnie promocja na dlugie spanie się chyba skończyla, bo dziś pobudka o 7;-)
zimno potwornie wlączylam znowu na chwilę ogrzewanie, żeby zagrzać atmosferę:tak:

Witaj Lwica :-)

Buziaczek ja mam starego dobrego laptopika jeszcze z pl ma już ponad 4 lata i dziala jak ta lala;-)

Maggusia
temat wagi wśród nas kobiet zawsze aktualny;-):tak:

Pinka25 mam nadzieję, ze po masażyku już coś ruszylo czekamy na wieści:tak:
kurcze ponuro za oknem strasznie:wściekła/y: ja chcę na spacer dziś wyjść z Alą i trudno jak będzie znowu padalo to i tak pójdziemy polazić po kalużach:-p;-)

Milego dnia dla Wszystkich:-)

:-(hej
kto powiedział,że dziś ma nie padać???
pogoda jest straszna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Roszko ma katar. Macie może jakieś sposoby na tę dolegliwość?
Zkrapiam mu no\sek, czyszczę fridą (jeden wieli wrzask) a w pokoju w ktoym śpi uosi się zapach olejku udrażniającego drogi oddechowe.
Poza tym przez najazd gości i różne wydarzenia wszystko mu sie rozregulowało:-( czas snu,posiłków, zabawy:zawstydzona/y:
maggusia myślę,że nie powinno być problemów ... ale musisz też sie umówić na spotkanie w sprawie swoejgo paszportu. Najlepiej napisz meila do konsulatu z zapytaniem, wtedy bedziesz pewna.:tak:
buziaczku współczuję źle przespanej nocki. Zmaluszkiem ciężko się wyspać...
Pinka jak się czujesz?

witam serdecznie jeszcze 2w1

wczoraj po masażyku bolało do konca dnia i wnocy troszke ale narazie ustało:-:)-( dzis planuje pożadny wysiłek i moze cos sie rozkreci no i dołoze do tego jeszcze troszke miłosci:tak:;-):-)wieczorkiem jakluby z pracy wróci i zobaczymy co sie z tego urodzi hi hi

powiem wam ze juz sie nie dołuje tylko mysle pozytywnie i powiedziałam sobie skoro mała jeszcze nie wychodzi to pewnie nie jest na to gotowa:tak::-) najpózniej w nastepny piatek bedziemy razem ale najwazniejsze zeby była zdrowa:-):tak:;-)

niestety tyle natrrzaskałyscie ze odpisac kazdej z osobna nie sposób ale sie postaram chociaz czesc nadrobic

niunka- tobie jak wywoływali poród to poprzez tebletki czy zastrzyk?
bo mnie babka cos o tabletkach mówiła:-) i po jakim czasie od podania zaczełas miec bóle?
super e małemu pępunio odpadł ogromne gratulacje
ale kawał z niego chłopa nie dziwie sie ze nie chciał sam wyjsc:tak::tak:
buziaczku- szoruje te podłogi szoruje juz nawet okna pomyłam ale ból i tak mija po jakims czasie :-:)-(
ale jeszcze popróbuje bo do 30 stego mam troszke czasu i musze sie postarac by do tego dnia urodzic:tak:
iskierka- dzieki za trzymanie kciuków to miłe a zdrugiej strony to ty jestes niezła agentka cwiczonka no no no ale tak trzymaj dbac o siebie trzeba:-):tak:
maja 33- super ze mała ci tak swietnie rosnie to prawda nie ma nic milszego niz patrzec jak nasze dziecko sie rozwija i jak wynagradza nam to co dla nich robimy;-):tak:
olis-tez bym tak chciała jak ty no ale niestety mnie nie ruszyło moze jak mnie mój Adaś dzis pomasuje to sie cos ruszy :tak::-D:-)
maxim maggusia olcia i wszystkim innym dziewczyna których nie wymnieniłam dziekuje bardzo za trzymanie kciuków:-):-):-)

u nas zis pekna pogoda wiec wybieram sie na spacerek dotlenic sie troszeczke

zycze wm miłego i słonecznego dnia:-)

boze jaka pogoda!!!!!!!!
doluje po calosci..........
az zlozka sie nie chce wychodzic
ja dzis zaczelam grzac brrrr zimno
nudy na 102..oli tryska energia nauczony dworku a od wczoraj klapa....
lwica-gdzie ty sie kobieto podziewalas???moze masz ochote na spotkanko ktore robimy w piatek???fajnie byloby cie zobaczyc
pinka-pozyrywne myslenie to najwazniejsze...to juz tylko godziny!!! i dzidzi bedzie z toba
iskierka-a co u was jak organizujesz czas corce w taka pogode???
kasiulka0901-co sie dziwic w taka pogode kazdego lapie...zdrowka dla roszka..i widac ze u was rodzinnie

pozdrawiam

Pinka - kochanienka wspolczyje ciagle jestes w calosci , wiem jak to jest juz pod koniec , monotonnosc i zniecierpliwienie.Juz niedlugo i koniec;-):tak::-)
Ja w szpitalu mialam podany najpierw zel , potem jakies tebletki , a na koniec cos w kropluwce ,,oxy.. cos tam,, . Zreszta po tym wszystkim jak nie bylo pelnego rozwarcia tak nie bylo , nie wiedzilei juz co maja mi podac , wkoncu po 22godzi mialam rozwarcie na 9 cm, no i sie okazalo ze maly nie mial odpowiedniej pozycji , wiec postanowili ze doktor bedzie ciagnol , a ja bede parla . No i tak odbyl sie porodzik kleszczowy. Maly w niespelna 10 min byl na swiecie.

Oby twoj porod odbyl sie szybciutko i bez powiklan .
Trzymamy kcuiki;-).

A na kiedy masz termin do szpitala? ten ostateczny,

niunka - ten oststeczny mam na 30 sierpnia na godzine 17:00
no to niezle wyczerpały sie im juz chyba wszystki mozliwosci ale podziwiam cie za odwage i wytrwałosc ja to by juz chyba umarła ze strach

reklama
witam z rana przy drugiej kawce!Pogoda do bani Boze dziewczyny powiedzcie co wy porabiacie w taka beznadzieje!:crazy:No trudno!
Mielismy fatalna nocke Benji J to chyba swirka dostal zasypia pozniej po poludniu a potem w nocy spac nie chce!!!!!!
Pinka-nie martw sie mnie dopiero po Oksytocynie wzielo i to po dobrych paru godz
niunka-jej nie doczytalam ze mialas kleszczowy dobrze ze synus zdrowiutki
kasiulka-chyba to wszystko co mozna dac ,u nas tez jest straszna pogoda brrrr:baffled::baffled:
iskierka55-pysznej kawki zycze-masz racje dla dzieci to frajda po kalurzach polazic!moze i ja tak zrobie jej ja sie mecze w domu caly dzien a moj babel jeszcze bardziej!
lwica-witaj nie poznalysmy sie wczesniej ale mamy okazje teraz super ile ma twoje dzieciatko?
buziaczku nic nie szkodzi jakos ci wybaczymyhahahaha
Maggusiu-podziwiam cie za te cwiczenia-moj maz jest taki zaciety -silownia-ja jakos nie musze narazie wiec sie rozleniwilam,a to w Polsce chcesz ten paszport robic? bo jesli tak to jest ci potrzebne 2 zdjecia,wypelniony druczek,kopia aktu urodzenia(ale powinni juz miec jak wczesniej robilas),znaczki skarbowe chyba wszystko ale musisz byc osobiscie i obawiam sieze przy odbiorze tez...

Do góry