reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej hej hej
tu zalatana mama evoska ktora pierdnac nie ma czasu hle hle hle (przepraszam ;))
pozdrawiam wszystkie mamusie ktore znam i te ktorych nie znam:rofl2:

swinai hrum hrumka ze mnie bonawet nie PODZIEKOWALAM
za tyle cieplych slow i gratulacji od Was wszystkich

czasami to ja zapominam ze ja w ciazy AGAIN!!!!!!!!
he he he
jestescie wszystkie bez wyjatku kochane i milusie

jeszcze raz dziekuje i za poprzednie posty i za te na zapas

o Boze jak sobie przypomne jaka zakrecona bylam w ciazy z Rocco (pamietacie jak poszlm do pracy w spodnicy na lewa strone albo w kapciach ha h ah)

az sie boje co bedzie teraz wszystko sobie zapisuje na krteczkach

ps mam nadzieje ze nie zapomne o spotkaniu piatkowym bo to byloby przegiecie
ja Was musze zobaczyc no i co niektore mamusie to poznac

to by bylo na tyle
buziaki
pa

Czesc Dziewczyny!

Bardzo dziekuje za cieple przywitanie, mysle ze teraz razniej:-D bedzie mi sie odezwac;-).

Teoretycznie jestem doswiadczona to fakt bo to 3 dzidzius na ktorego czekalismy 8 miesiecy ale moja parke rodzilam w Polsce i dlatego nie mam pojecia jak tu jest:szok:. Nie wiem czy do lekaza juz teraz czy jeszcze poczekac (bo slyszalam ze tu to dopiero po 3 miesiacu sie chodzi) no i w ogole jest tyyyle pytan ale nie bede Wam glowy zawracac poczytam moze sie dowiem:-).
Ale jak bede potrzebowala wyjasnien napewno sie nie zawaham zapytac:-D

Pinka trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie

Maxin ciesze sie ze ci sie imionka podobaja a myslalam ze moja corcia ma oryginalne imie;-):-D

Pozdrawiam Was wszystkie

hej kobitki

Zapowiada sie piekny snloneczny dzionek , a my idziemy z synkiem do biura go zarejestrowac. Kolejny spacerek w jego zyciu, Bardzo mu sie podoba jazda i wozkiem i autem , trzesie moze dlatego :-)

Pinka ciagle tzrymamy kciuki.;-):-)

Witam z kawką ogromną, bo ledwo na oczy patrzę, ale fatycznie za oknem piękne slońce i narazie niebo czyste zobaczymy, może będzie piekny sloneczny dzień.

niunka 19-82
życzę udanego spacerku. Większość dzieci uwielbia jazdę autem, wlaśnie dlatego, że je kolysze, wózek podobnie:tak: Moja Ala samochodem uwielbiala i uwielbia jeździć, ale wózek to dla niej byla udręka zwlaszcza jak już zaczęla się rozglądać, ciągle byl placz, że chce na ręce i obserwować świat podczas spacerków;-)
Milego dnia dla Wszystkich:-)

Hej Dziewczyny!witam Przy Kawce!
Iskierko55-mowisz Ze Piekny ?no Nie U Nas A Szkoda:-(
Trudno I Tak Na Dzis Mamy Plany Idziemy Do Kolerzanki Ma Sunka 8 Mies Starszego Od Benusia Wiec Radosc Wielka!!!!
Niunka-milego Spacerku
Renata-to Normalne Ze Sie Interesujesz I Martwisz Ja Coprawda Rodzilam W Polsce Ale Cala Ciaze Prowadzona Mialam Tu (8 I Pol Mies).wiec Jak Moge Pomoc To Pytaj!
Pozdrowionka Dla Wszystkich Spiochow!!!!haha

reklama
izusia cieszy mnie,ze u was juz duzo lepiej,impreza sie udala,maly przystojinak mila rwanie co;-)Kiedy wybeiracie do do Londka,gdzies czytalam przyjezdzacie na wekend???Supcio.DLA OSKARCIA DUZO BUZKA Z OKAZJI 15M-CY:-)

Maja ostatnio zapomnilam napisac wspaniale czlowiek sie czuje kiedy wlasne dziecko zacyzna sie przytylac,teraz bedzie to robic caly czas:tak:Martusia widze bardzo ladnie sie rozwija,wcia nie moge obejrzec tego filmiku,ale wiesz wydaje mi sie,ze kazde dziecko ma swoj styl raczkowania,moja zaczela od obracania sie wokol wlasne osi,czolgania,dopiero potem zajazyla ze moze na czworakach sie poruszac,ale jak sie marwtisz to moze epiej skonsultuj sie z polskim prdiatra;-)

evoska na kazdy twoj post ciesze sie jak dziecko,ktore dostanie lizaka:-Denergia z ciebe tryska:tak:nie moge sie doczekac jak was zobacze:tak:do jutra.Jak wogole czujesz sie poraz drugi w tym blogim stanie?i NAJ NAJ DLA ROCCA Z OKAZJI 10M-CY:-)

Renata pewnie pytaj jak tylko masz watpliwosci;-)A coreczka ma bardzo orginalene imie,powiem szczerze ze nie znam nikogo o tym imieniu oprocz siebie i teraz twojej coreczki:tak:Kiedy obchodzi imieniny boco kalendarz to inaczej pisza,ja obchodze 31 marca,.Jak dzieci przestawily sie na zycie w Uk?

niunka maly podroznik co,tylko sie cieszyc bo mja byla uczulona na wozek przez 5 m-cy:-DJak nocki???

laski ja niewiem gdzie wy widziecie slonce:no:,Londyn za chumrami,ciemno wogole do d...juz nie narzema bo zaczynam sie zlosci na ta pogode:wściekła/y:

olcia milego spotkania zycze;-)

pinka no wlasnie jak u ciebie,my tu czekam na wiesci,jak tylko cie ma od razu myslimy ze juz na porodowce jestes;-):tak:

Maggusia znowu cichutko siedzisz, co tam u was jak Barianek???Ja sprawy z mezem,a u ciebie bylas na spotkaniu o prace?

U nas ok,ja juz po @ i jakos dziwnie zawsze zloszcze sie w czasie,a ja jakis dziwny humorow dostalam wczoraj:confused::baffled::sorry2:wszystko mnie darznilo,chodze tylko i narzeka,juz tak pragne tych wakacji.Wczoraj byla u mnie znajoma,fajnie poplotkowalysmy.W niedziele wybieram sie z mama do teatru na Lords of the Ring,super dawno nie bylam,a uwielbiam chodzic na rozne przedstawienia:tak:Czy ktoras z was tez lubi chodzic do teatru???
Moze mamusie z Londka w listopadzie wybraly by sie na jakies show???co wy na to???

Do góry