izusia- to dobrze kochana ze juz sie lepiej czujesz:-):-) i te paskudne chorubsko odchodzi bo ostatnio na tym forum to albo grypako panuje albo każda ciąże przenasza jakies fatum chyba niedobre
maxim- no no no kochana ty tu nie szalej hi hi:-)
bo zaraz sie okaże ze kolejna fasolka rosnie:-)
a co do wakacji to masz super!!!!!!!!!!!!!! jak ja ci zazdroszcze
dzieki ze pytasz moje samopoczucie jest ok no mozna tak powiedziec hi hi mała kiedys musi wyjsc na ten swiat prawda?
buziaczku- kochana jestes dziekuje ze wszystko mi tak ładnie opisałas duzo mi to pomogło:-)
a co do Blani to sie nie denerwój pewnie niecierpliwa jest po tobie:-) pamietasz przecięż jak na nią czekałas
i z pokarmem tez sie wszystko unormuje
ja sie zatanawiam czy ja bede miała bo mam takie małe cycki
niunka- ty to biedna pół nocy chyba nie spałas biedactwo ale bedzie dobrze a swoja droga dzielna byłas po 15 godzinach bóli dopiero 4cm rozwarcia ja to bym juz chyba uciekła
znów połowe laske z forum gdzies wcieło hmmmmmmmmmmmm...................
maxim- no no no kochana ty tu nie szalej hi hi:-)
bo zaraz sie okaże ze kolejna fasolka rosnie:-)
a co do wakacji to masz super!!!!!!!!!!!!!! jak ja ci zazdroszcze
dzieki ze pytasz moje samopoczucie jest ok no mozna tak powiedziec hi hi mała kiedys musi wyjsc na ten swiat prawda?
buziaczku- kochana jestes dziekuje ze wszystko mi tak ładnie opisałas duzo mi to pomogło:-)
a co do Blani to sie nie denerwój pewnie niecierpliwa jest po tobie:-) pamietasz przecięż jak na nią czekałas
i z pokarmem tez sie wszystko unormuje
ja sie zatanawiam czy ja bede miała bo mam takie małe cycki
niunka- ty to biedna pół nocy chyba nie spałas biedactwo ale bedzie dobrze a swoja droga dzielna byłas po 15 godzinach bóli dopiero 4cm rozwarcia ja to bym juz chyba uciekła
znów połowe laske z forum gdzies wcieło hmmmmmmmmmmmm...................