reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maja ja sama o tym nie decyduje:no:,za nim napisze do admina zawsze was pytam czy uwazacie,ze ta osoba moze tam zagladac,wiec nie uwazam aby decyzje byly pochopnie podejmowane,
a co do sprawy iskierki dostep zaproponowala Maggusia(sorki magusia,ale musze w swojej obronie sie wypowiedziec),a inne laseczki ktore do nas ostatnio olaczyly udzielaly sie juz troche i z ich postow wynikalo,ze sa prawdziwe.

Zreszta nie ma co robic afery bo decyzje podejmujemy razem,kazda ma prawo sie wypowiedziec.

reklama
pinka w twoje sprawie jak i Olenki napisalam juz dwa razy do admina,ale nie odpowieda wiec moze jest na wakacjach,ostatnio pisala,ze bedzie ok 23 wiec moze odpisze jak wroci;-)

zgadzam sie trzeba byc czujny i ostrosnym,dlatego jestesmy tutaj razem i wspolnie takie decyzje podejmujemy

Co do wypowiedzi maja1980 uwazam, ze ma troche racji szczegolnie jak ktos ogladal ostatnio jakies wiadomosci w polskiej tv to zrozumie, bo to co sie dzieje z pedofilami w roli glownej to przekracza ludzkie pojecie, ja osobiscie jestem strasznie uczulona na ich punkcie i uwazam na kazdym kroku.
Pinka ja tez dosc dlugo czekalam na dostep, z drugiej strony watek zamkniety dla wielu z nas jest naprawde bardzo osobisty i faktycznie osoby ktore sa tu tylko kilka razy nie powinny go dostac, a co do Ciebie to powinnas sie przypomniec po prostu, bo Maxin moze po prostu nie pamietac kto ma juz dostep a kto na niego czeka takie jest moje zdanie

Czarnula83 WIELKIE GRATULACJE, ODPOCZYWAJ, DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ TOBIE I MALEŃSTWU, CZEKAMY NA ZDJĘCIA TWOJEGO ANIOŁKA:happy2:

dziewczyny ja nie byłam i nie jestem obrazona tak jak napisałam wcześniej juz sie z tym pogodziłam:-):-D bo to jest wasza decyzja kogo chcecie miec na zamknietym i ja to rozumiem i szanuje:tak::-):-D

ale co tam nie ma o czym gadac są ważniejsze sprawy na głowie niż przekamażanie sie kto ma byc a kto nie na watku

ok laseczki ja mykam spac bo moja mała srtasznie mnie bombarduje aż usiedziec nie moge hi hi

zycze kazdej z was spkojnej nocy dobranoc:-):-D

hejka, próbowałam już dzisiaj cos napisać, niestety moje dziecko nie pozwoliło mi na to:rofl2:, Karolinka nie chciała dzisiaj w ogóle spać:no:, rozrabiała cały dzień, odkąd zaczeła sama chodzić jest wszędzie, nie nadążam za nią:happy:, poza tym ostatnio zrobiła się strasznie niegrzeczna:-( a zawsze była takim grzecznym aniołkiem, nie chce jeść, nie chce się kąpać, nie chce wejść do wózka, mogłabym tak wymieniać i wymieniać, nie wiem jak się w takich sytuacjach zachować, w końcu ona jest jeszcze taka malutka, pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie:no:
No nie narzekam już;-), mam nadzieje, że to chwilowy stan i wszystko wróci do normy

Pinka25 a Ty taka spokojna, nic nie narzekasz;-), już tylko pare dni Ci zostało:happy2:

Maxin biedna Natalka, przykro mi czytać, ze chora, mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze, moja mała też nie chce jesc:no:, czasami przez cały dzień zje tylko mleko , nawet owoców nie chce:sorry:

Izusia życzę zdrówka:happy:

Buziaczek super, że Blaneczka tak ładnie śpi i że brzusio już nie boli:happy:

Niunka trzymam kciuki za Was:-)

Przepraszam , że nie odpisuję każdej troszkę się pogubiłam:rofl2:
Zyczę miłej nocki:tak:

Sorki Maxin musialam zle spojrzec.
Ale nie chodzi tu o to kto komu cos proponuje tylko o bezpieczenstwo naszych pociech. I nie o to ze ktoras jest lepsza czy gorsza. O ostroznosc tu chodzi . A informacje o tym ze tak latwo dostac dostep do watku zamknietego (bo propozycje padaja po kilku postach) nie pomagaja w ochronie dzidzioli. I nie robie afery tylko napisalam swoje zdanie w jak sadze waznej dla nas wszystkich sprawie.

Ocho trochę mi glupio się zrobilo:szok: no, ale ja nie chcę dostępu do wątku zamkniętego, nawet nie wiedzialam, że takowy istnieje, Maggusia zaproponowala, żebym tam wstawila zdjęcie Ali, i dlatego powiedzialam, że owszem mogę na zamkniętym wątku to zrobić, bo jestem przeczulona na tym punkcie i tu na ogólnym forum zdjęć nie wkleję. Chcę być dobrze zrozumiana, nie chcę i nie muszę wchodzić na Wasz zamknięty wątek, w końcu po to jest on zamknięty, żeby nie każdy mial dostęp, i rozumiem, że możecie mieć wątpliwości. Wy jesteście już tu dlugo spotykacie się na żywo więc wiecie z kim macie do czynienia ja jestem nowa, więc rozumiem

reklama
A ja sie juz pytalam o ciebie mamusiu czrnula83 na sierpnowkach,a tu festa i gratulations:-)

Sliczny byl brzunio i sliczna mama..to i dzidzius zapewne przeslodki

Małe rączki potrafią
ulepić kwiatek z plasteliny
Narysują słońce roześmiane
Zbudują domek z klocków
Małe rączki potrafią napisać mama,
i przynoszą mi jabłko czerwone
ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją.
W małych rączkach mieści się cała miłość.

Zobacz załącznik 49160

Wszystkiego dobrego kochana i szybko wracaj do zdrowka

Do góry