reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czarnula - - GRATULACJE !!!!!!!masz synka:-)- wklejaj fotki

Ps . dziewczyny dzieki ze jestescie ze mna , no i trzymajcie jutro kciuki. Papa i nastepny post bede pisala juz z Szymkiem.
Odezwe sie jak najszybciej- obiecuje.;-)

reklama
Ale cudna pogoda bylyśmy z Alą ponad trzy godziny na basenie wyszalalo się dziecko jak trzeba:-)

Jeszcze raz dziękuję za mile przyjęcie:tak:

O widzę , że Polaków malych na wyspach przybywa:tak: CZARNULA GRATULUJĘ SERDECZNIE:-)

Niunka19-82 to trzymamy kciuki i czekamy na powrót z Synkiem:-)

Maxin78 jeszcze raz zdrówka dla Was :tak:

Iskierka my mamy watek zamkniety na zdjecia tylko moga je ogladac osoby ktore maja dostep:tak:wiec jesli chcesz dopiszemy cie do listy i zaniedlugo bedziesz mogla nam przeslac zdjecia ;-)/quote]

Maggusia jeśli istnieje taki wątek, to owszem tam chętnie wstawię zdjęcie mojej Ali, proszę o dopisanie mnie do listy i dalsze instrukcje:tak:

wybaczcie, ale nie polapalam się jeszcze w cytowaniu itp. więc piszę trochę nieudolnie, ale się poprawię;-)

Czarnula gratulacje. Dobra robota mamusko!!!!!!!!!

Buziaczku odnosnie krosteczek to cyba zaczely jej wychodzic jak skonczyla miesiac a zniknely jak miala z 9 tygodni ...pamietam bo wtedy lecielismy do Pl na wesele mojego brata i jeszcze troszke miala bo moja mama sie zmartwila. A co do porzadku to poczekaj az dzidziol zacznie siedziec albo raczkowac i bedzie potrzebowal zabawek...wtedy dopiero robi sie balagan:-):tak:

A teraz chce napisac o waznej dla mnie i jak sadze dla kazdej z nas rzeczy mianowicie o dostepie do watkow zamknietych. Mam nadzieje ze nie odbierzecie mnie zle.Wlasnie przeczytalam o propozycji dostepu dla nowej osoby . Chodzi o Iskierke.
Wydaje mi sie ze osoba ktora pokazuj sie osmy raz na forum jest troche za nowa i jeszcze nie poznalysmy jej na tyle zeby dac jej dostep go galerii. Przepraszam Iskierko ...nie pije konkretnie do Ciebie ale sama piszesz ze boisz sie wklejac fotki swojego malenstwa na watku oytwartym Chyba nie chcialabys zeby jakis zbok po krotkim przedstawieniu siebie od razu dostal dostep do fotek. Ja bym nie chciala wiec sadze ze Maxin zbyt pochopnie proponuje dostep nowym osobom. Przeciez tu kazdy moze sie zarejestrowac i udawac mamuske. Jeszcze raz podkreslam ze nie twierdze ze w tym przypadku tak jest tylko ze trzeba byc bardziej ostroznym w podejmowaniu takich decyzji. Inaczej po co tworzyc watki zamkniete?

To moje zdanie...

maja1980- ale pojechałaś po bandzie no no..................

czy sadzisz ze pod ta osoba na zdjęciu z duzym brzuchem kryje sie jakas zła osoba :-D:-D:-) ja nie sadze:no::no: też nie mam dostepu do watku zamknietego i szczerze powiem ze na poczatku było mi z tego powodu przykro bo poczułam sie jakas gorsza ale w koncu powiedziałam sobie to jest wasz wybór i to wy sobie dobieracie koleżanki do wątku no i ja sie z tym pogodziłam:tak::-) i dobrze mi z tym:tak::-)
niunka- jutro wielki dzien bede trzymała kciuki strasznie mocno!!!!!!!!!!!!! ale ci zazdroszcze mam nadzieje ze ja tez za kilka dni przytule moja niunke juz sie nie moge doczekac..............
maxim- wiem rybcia wiem masz 100% racje:-):-)

reklama
Pinka ja myślałam,że ty masz już dostęp do zamkniętego... jak nie masz a chcesz mieć to pewnie dostaniesz ( bo to trochę trwa czasami):tak:
I to nie jest na zasadzie gorszości czy lepszości:no:
Ja tez kiedyś prosiłam o pozowlenie na wejście na wątek i tez czekałam.
To jest normalne.
Nie sądzę żebyś była złą osobą chcą coś wykorzystać:-p
Sądzę jednak że streżonego Pan Bóg strzeże, a przezorny zawsze ubezpieczony:tak:

Myślę tak dlatego,że juz kilka razy spotkałam się na necie z problemem kradzieży dziecka ( jego osoby, fotografii, biografii) i zdaje sobie sprawę,żę zdjęcia dzieci w kąpieli itp itd to pożywka dla pedofili.
i nie ma się co obrażać,że jesteśmy ostrożne.
Zresztą sama Iskierka jest ostrożna prawda?

Zgadzam się z mają:tak: trzeba uważac.:tak:

I mam nadzieję,że Isierka zrozumie jak poczeka chwilę, zreztą decyzja nie do mnie należy.;-)

Do góry