reklama
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Hej, hej :-)
Wczoraj upalnie, dzis troszke mniej slonka....ufff jak dobrze zbawczy wiaterek
Wczoraj mielismy gosci, bylo wilekie grillowanie.... jakdlam jadlam...bez konca
Ostatnio wstaje o 5 rano na jedzenie budzi mnie glod
Dzis siedze i czekam bo maja przywiezc lozko z Argosu miedzy 12- 18 :dull:.
Maxin - czy przy zakupie fotelika dostaje sie jakis certyfikat ???
Kasiulka- powodzeia na testach - grunt to sie nie denerwowac
Pianka - fajnie masz jak polozna ciebie odwiedza w domku. Ja mam jutro polozna i modle sie obym jutro sie czula tak jak dzisiaj i mogla dojsc o wlasnych nogach do przychodni by MOJ nie musial sie zwalniac z pracy by mnie zawiezc.
A bole jak na miesiaczke mam od 2 tygodni - narazie od czasu do czasu,ale dzis w nocy mnie sieknely...i myslalam ze zaczne chodzic po suficie :-(
Kobitki pisza ze te bole oznaczaja porod tuz tuz a ja jestem dopiero w koncowce 36 tyg
oki, teraz musze troszke sie przygotowac na to spotkanie z midwife...musze sama zadbac o moj problem bo fizjoterapeuta na tydzien przed terminem porodu nic mi nie pomoze.
Musze jutro z nia odgadac jeszcze raz plan porodu i dodac jak ma byc odbierany przez pozlona - napewno bede musiala zmierzyc sobie odleglosc miedzy nogami, jak moge sie ze tak poiem rozkraczyc bez bolu...jak na dzien dzisiejszy to bedzie porod przezz szczeline i koniecznie sie tego trzymac zeby nie wiem jak bardzo polozna chciala zebym bardziej je rozchylila.... i wiele innych. Strasznie boje sie powiklan po porodzie jakie moga przy moich dolegliwosciach :-(
oki uciekam
buziaczki dla wszytskich mamciow i dzieciaczkow
Wczoraj upalnie, dzis troszke mniej slonka....ufff jak dobrze zbawczy wiaterek
Wczoraj mielismy gosci, bylo wilekie grillowanie.... jakdlam jadlam...bez konca
Ostatnio wstaje o 5 rano na jedzenie budzi mnie glod
Dzis siedze i czekam bo maja przywiezc lozko z Argosu miedzy 12- 18 :dull:.
Maxin - czy przy zakupie fotelika dostaje sie jakis certyfikat ???
Kasiulka- powodzeia na testach - grunt to sie nie denerwowac
Pianka - fajnie masz jak polozna ciebie odwiedza w domku. Ja mam jutro polozna i modle sie obym jutro sie czula tak jak dzisiaj i mogla dojsc o wlasnych nogach do przychodni by MOJ nie musial sie zwalniac z pracy by mnie zawiezc.
A bole jak na miesiaczke mam od 2 tygodni - narazie od czasu do czasu,ale dzis w nocy mnie sieknely...i myslalam ze zaczne chodzic po suficie :-(
Kobitki pisza ze te bole oznaczaja porod tuz tuz a ja jestem dopiero w koncowce 36 tyg
oki, teraz musze troszke sie przygotowac na to spotkanie z midwife...musze sama zadbac o moj problem bo fizjoterapeuta na tydzien przed terminem porodu nic mi nie pomoze.
Musze jutro z nia odgadac jeszcze raz plan porodu i dodac jak ma byc odbierany przez pozlona - napewno bede musiala zmierzyc sobie odleglosc miedzy nogami, jak moge sie ze tak poiem rozkraczyc bez bolu...jak na dzien dzisiejszy to bedzie porod przezz szczeline i koniecznie sie tego trzymac zeby nie wiem jak bardzo polozna chciala zebym bardziej je rozchylila.... i wiele innych. Strasznie boje sie powiklan po porodzie jakie moga przy moich dolegliwosciach :-(
oki uciekam
buziaczki dla wszytskich mamciow i dzieciaczkow
mala-gorzatka28
Maxin - podsylam na szybko linki ktore mam odnosnie parkow wodnych ... ale nie wiem czy sa w poblizu Londka,sorki ale nie mam czasu zeby rzucic na to teraz okiem, zerknij sobie
Sandcastle Waterpark - Sidewinder#
UK Water Parks in UK Net Guide: Arts & Entertainment
WaterWorld 2000 Ltd: The UK’s No.1 Aqua Park
Sandcastle Waterpark - Sidewinder#
UK Water Parks in UK Net Guide: Arts & Entertainment
WaterWorld 2000 Ltd: The UK’s No.1 Aqua Park
Hej dziewczyny
Dzięki za przywitanie.Obecnie mieszkamy
w rejonie Devon -3 km od oceanu.Może ktoś wie gdzie leży taka miejscowość jak Westward Ho.Dlatego weekend przeważnie spędzamy nad wodą. Mój synek uwielbia wodę i te fale.
Czekam Też już na drugiego synka.Chciałabym mieć już poród za sobą.trochę się boję bo nie wiem jak tu jest.Pierwszego synka urodziłam w PL.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że będę częściej tu zaglądać.
Dzięki za przywitanie.Obecnie mieszkamy
w rejonie Devon -3 km od oceanu.Może ktoś wie gdzie leży taka miejscowość jak Westward Ho.Dlatego weekend przeważnie spędzamy nad wodą. Mój synek uwielbia wodę i te fale.
Czekam Też już na drugiego synka.Chciałabym mieć już poród za sobą.trochę się boję bo nie wiem jak tu jest.Pierwszego synka urodziłam w PL.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że będę częściej tu zaglądać.
olcia23
list mama '05
Maggusia nie strasz!
To ja juz biore sie za siebie!!!haha a wy odpisujcie!;-)
mala-gorzatko-nie martw sie wszystko bedzie dobrze a 2 tyg wytrzymasz,dzidzia urodzi sie zdrowiutka ale faktycznie dbaj o siebie ja nie jestem tu zadowolona z opieki lekarskiej i serio mam wrazenie ze olewatorzy z nich straszni
pinka-trzymamy kciuki
Joanna Z-my tez byczylismy sie w weekend pogoda cudo alekurcze na int moj maz czytal ze to byl ostatni taki weekend.....:-(
CDN
To ja juz biore sie za siebie!!!haha a wy odpisujcie!;-)
mala-gorzatko-nie martw sie wszystko bedzie dobrze a 2 tyg wytrzymasz,dzidzia urodzi sie zdrowiutka ale faktycznie dbaj o siebie ja nie jestem tu zadowolona z opieki lekarskiej i serio mam wrazenie ze olewatorzy z nich straszni
pinka-trzymamy kciuki
Joanna Z-my tez byczylismy sie w weekend pogoda cudo alekurcze na int moj maz czytal ze to byl ostatni taki weekend.....:-(
CDN
mala-gorzatka- tak to prawda połozna jest super była juz u mnie trzy razy w domu a ja w między czasie chodziłam do GP szkoda tylko ze nie wiadomo czy bedzie przy moim porodzie????????? tak bym chciała:-):-)
olcia-widze ze nadrabiasz zaległości? ha ha ;-)dzieki za kciuki oby cos pomogły
izka0401- witaj na forum widze że kolejna mamuska czekajaca na dzieciątako ale sie nas namnożyło a różnica miedzy nami to zaledwie dwa tygodnie
bedziemy po kolei ogłaszać nowe wiesci a dziewczyny za nami nie nadążą
joanna z- fajnie masz wypady co weekend super tez bym tak chciala:-) ale niestety nie mamy jeszcze autka a pieszo to jest mi juz za ciezko z tym brzucholem pewnie sie ładnie opaliłas ;-)zyczę ci samych udanych wypadow
maxim-a ty się kuruj kobieto!!!!!!! kto to widział taka piekna pogoda a ty chora nie dobrze a jak tam mała zaczeła juz jesc normalnie????????
ok dziewczynki spadam na obiadek dzis sosik pieczarkowy mniam mniam pewnie jeszcze wpadne poklikac
olcia-widze ze nadrabiasz zaległości? ha ha ;-)dzieki za kciuki oby cos pomogły
izka0401- witaj na forum widze że kolejna mamuska czekajaca na dzieciątako ale sie nas namnożyło a różnica miedzy nami to zaledwie dwa tygodnie
bedziemy po kolei ogłaszać nowe wiesci a dziewczyny za nami nie nadążą
joanna z- fajnie masz wypady co weekend super tez bym tak chciala:-) ale niestety nie mamy jeszcze autka a pieszo to jest mi juz za ciezko z tym brzucholem pewnie sie ładnie opaliłas ;-)zyczę ci samych udanych wypadow
maxim-a ty się kuruj kobieto!!!!!!! kto to widział taka piekna pogoda a ty chora nie dobrze a jak tam mała zaczeła juz jesc normalnie????????
ok dziewczynki spadam na obiadek dzis sosik pieczarkowy mniam mniam pewnie jeszcze wpadne poklikac
niunka- zapomniała bym ty juz miałas ten cudowny masaż szyjki jak mozesz to opisz jak to mniej wiecej wyglondalo i jak długo cię tak męczyli bo zastanawiam sie czy sama po takim masażu wróce do domu czy lepiej jechac z kims?
dzieki z gory
dzieki z gory
Witam Kochanienkie.:-)Wpadlam doslownie na minutke:-( bo dzis Tesc skladal Mi szafe i wszedzie sa ubrania ubrania i jeszcze raz ubrania..nie miescimy sie teraz w takiej pojedynczej..i kupilismy podwojna z szafeczkami... Ogolnie jeden wielki bajzel mialam przez caly dzien...juz jestem taka padnieta na pysk.:-sorry:A Musze jeszcze Blaneczke wykompac i prasowanie chociarz zaczac bo jak jutrzejsze dorzuce do prasowania to sie chyba utopie w tych ubraniach....codziennie piore ubranka Malej i do tego nasze ...Wy tez macie tak duzo prasowania??
Po za tym Moj Kochany poszedl dzis juz do pracki po 3 tygodniach bycia z nami w domciu:-(ehh..Jakos tak smutno i cicho bez Niego:-(chyba sie za bardzo przyzwyczailam...
za to On jest strasznie szczesliwy..bo mowi ze ile mozna siedziec w domu? i ze tesknilo mu sie az mu sie snilo ze laduje palety u Nas w sypialni ha ha
Nie chce sie chwalic ale Moj Kochany dzis stanol do pracy jako menadzer a nie jako asysten szanty.;-);-)dostal awansikfirma go wysyla na 7 dni na kurs na menadzera we wrzesniu. takze jestem bardzo dumna z Niego noi bedzie Nam troszke lepiej..wiecej pieniazkow przyda sie wkoncu jest Nas teraz 3
Postaram sie jutro odpisac kazdej z osobna.
Dziekuje za mile slowa Dziewczyny.
Ciezaroweczka Pinka i Niunka - sio sio na porodoweczki nie bojcie sie dzieciaczki ..naprawde milo i bezpiecznie jest sie tutaj urodzic.
Ja mialam masaz szyjki i w ta sama noc(piatek) sie zaczelo a w sobote Blaneczka Moja Slodka juz byla z Nami;-)
Gdzies wyczytalam ze ktoras krwawila chyba Niunka..to dobrze to znaczy ze popuszcza szyjka i ze sie otwiera ja tez krwawilam na 3 dni przed i wczesniej tez ...;-)Kobiety nic nie dziala ..jak mocny sex, goraca kapiel i podczas kapieli sobie masowalam brzuszek okreznymi ruchami ...ale tak porzadnie - oczywiscie uwaga na dzidziusie, podloga i jeszcze raz mycie podlogi- u Mnie podzialalo
jak chcecie cos wiecej wiedziec piszcie ja tez juz mialam termin wywolania ale Blania wyszla sama na szczescie ;-)Przysylam wytrwalosc.i cierpliwosc - wiem doskonale co czujecie bo ja czulam to samo 3 tygodnie temu...
pa pa dobranoc dzidzie i mamusie ...zmykam Blania sie obudzila;-)
Po za tym Moj Kochany poszedl dzis juz do pracki po 3 tygodniach bycia z nami w domciu:-(ehh..Jakos tak smutno i cicho bez Niego:-(chyba sie za bardzo przyzwyczailam...
za to On jest strasznie szczesliwy..bo mowi ze ile mozna siedziec w domu? i ze tesknilo mu sie az mu sie snilo ze laduje palety u Nas w sypialni ha ha
Nie chce sie chwalic ale Moj Kochany dzis stanol do pracy jako menadzer a nie jako asysten szanty.;-);-)dostal awansikfirma go wysyla na 7 dni na kurs na menadzera we wrzesniu. takze jestem bardzo dumna z Niego noi bedzie Nam troszke lepiej..wiecej pieniazkow przyda sie wkoncu jest Nas teraz 3
Postaram sie jutro odpisac kazdej z osobna.
Dziekuje za mile slowa Dziewczyny.
Ciezaroweczka Pinka i Niunka - sio sio na porodoweczki nie bojcie sie dzieciaczki ..naprawde milo i bezpiecznie jest sie tutaj urodzic.
Ja mialam masaz szyjki i w ta sama noc(piatek) sie zaczelo a w sobote Blaneczka Moja Slodka juz byla z Nami;-)
Gdzies wyczytalam ze ktoras krwawila chyba Niunka..to dobrze to znaczy ze popuszcza szyjka i ze sie otwiera ja tez krwawilam na 3 dni przed i wczesniej tez ...;-)Kobiety nic nie dziala ..jak mocny sex, goraca kapiel i podczas kapieli sobie masowalam brzuszek okreznymi ruchami ...ale tak porzadnie - oczywiscie uwaga na dzidziusie, podloga i jeszcze raz mycie podlogi- u Mnie podzialalo
jak chcecie cos wiecej wiedziec piszcie ja tez juz mialam termin wywolania ale Blania wyszla sama na szczescie ;-)Przysylam wytrwalosc.i cierpliwosc - wiem doskonale co czujecie bo ja czulam to samo 3 tygodnie temu...
pa pa dobranoc dzidzie i mamusie ...zmykam Blania sie obudzila;-)
Ja mialam masaz szyjki, w przychodni poszlam na wizyte do poloznej w 41 tygodniu ciazy ...dokladnie 39+6 kazalaniunka- zapomniała bym ty juz miałas ten cudowny masaż szyjki jak mozesz to opisz jak to mniej wiecej wyglondalo i jak długo cię tak męczyli bo zastanawiam sie czy sama po takim masażu wróce do domu czy lepiej jechac z kims?
dzieki z gory
i sie rozebrac i polozyc ...wlozyla rekawiczki i wsadzila reke ...popchnela delikatnie gloweczke Blaneczki i palcami masowala w srodku szyjke ok 2-3min..nie bolalo Mnie ..ale tez nie bylo przyjemnie - dodam ze polozna byla kawal Baby wyszlam z dziwnym pobolewaniem po chwili ustalo...do wieczora ...czulam sie rewelacyjnie jeszcze zaliczylam podlogi, lazienke ,odkurzanie noi itp. widomo to co wszystkie robilysmy by przyspieszyc wieczorem mialam pobolewania jak na okres ...myslalam a tammm to pewnie jak zawsze falszywy alarm ..ale ...czulam ciagle to samo polozylam sie i czulam dziwne napiecie sie brzuszka - twardnienie i puszcza i tak sie powtarzalo ale zasnelam no a w nocy juz sie obudzilam z porzadnymi bolami ...i dalej juz zaczol sie powoli porodzik. ohh dobrze ze juz mam to za soba
reklama
toola
sorki ze tak nie na temat wyskocze, ale potrzebuje pomocy:
jak jest WARIACJA Z POWTÓRZENIAMI po angielsku, moge dodac ze liczba wariacji to M do potegi K, wszystkie mozliwe ustawienia M cyfr na K miejscach
nie mylic z WARIANCJA ktora znaczy cos innego mimo ze rozni sie 1 literka
szukam na necie i nie widze definicji :-( kurcze te nazewnictwo w kombinatoryce jest porypane
nikt w PL nie zna na tyle angielskiego zeby mi pomoc :dull:
jak jest WARIACJA Z POWTÓRZENIAMI po angielsku, moge dodac ze liczba wariacji to M do potegi K, wszystkie mozliwe ustawienia M cyfr na K miejscach
nie mylic z WARIANCJA ktora znaczy cos innego mimo ze rozni sie 1 literka
szukam na necie i nie widze definicji :-( kurcze te nazewnictwo w kombinatoryce jest porypane
nikt w PL nie zna na tyle angielskiego zeby mi pomoc :dull:
Podziel się: